Tietoa koronapandemian vaikutuksesta turnaukseen

Haluamme kiittää teitä kaikkia kärsivällisyydestänne tässä epävarmassa tilanteessa. Osallistuvia joukkueita on tälle kesälle ennätysmäärä ja olemme äärimmäisen kiitollisia pitkään jatkuneesta luottamuksestanne.

Helsinki Cup pelataan myös tänä vuonna ja meille ensiarvoisen tärkeää on turnaukseen osallistujien turvallisuus. Linjanvedoille antaa tukevan selkänojan viime kesän turnaus, jonka saimme vietyä hienosti läpi erityistoimenpitein ja viranomaisohjeita noudattaen – ja mikä tärkeintä, ilman yhtäkään koronatartuntaa.

Kesän turnaus järjestetään normaalisti viime vuoden tapaan, mutta oheistapahtumien varalle on suunniteltu erilaisia vaihtoehtoja. Niiden toteutus riippuu täysin siitä, millaisessa maailmassa elämme viruksen leviämisen ja tautitilanteen kanssa. Seuraamme päivittäin niin hallituksen ja viranomaisten määräyksiä kuin alueellisiakin ohjeistuksia. Uskomme, että toukokuussa olemme jo valmiimpia kertomaan, minkälaisissa olosuhteissa turnaus voidaan järjestää.

Toivomme myös teiltä avointa mielipiteiden vaihtoa ja lupaamme informoida teitä kevään aikana, mikäli tilanne muuttuu. Tiedämme, miten tärkeää jalkapallo ja turnaukset ovat harrastajille ja toivomme, että voimme tuottaa iloa, yhteisöllisyyttä ja intohimoa jalkapallon keinoin myös tänä kesänä mahdollisimman monelle osallistujalle.

Mitä tapahtuu, jos turnaus perutaan?

Jos viranomaisten päätöksellä turnaus perutaan, maksamme jo maksetut osallistumis- ja majoitusmaksut joukkueille takaisin. Muutoin noudatamme yleisiä peruutusehtojamme, jotka olemme varanneille joukkueille erikseen ilmoittaneet.

Lisää aiheesta

09.06.2021
Helsinki Cupin nurmet odottavat jo pelaajia – pelit pelat…
35
Instagram

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje