Tasokasta hotellimajoitusta Helsinki Cupissa

Helsinki Cup tarjoaa yhteistyökumppaninsa Scandicin kautta laadukasta hotellimajoitusta Holiday Inn- ja Scandic-hotelleissa.

Kaikki majoituskohteet sijaitsevat Helsingin kantakaupungin alueella, osa aivan kenttien välittömässä läheisyydessä. Paketti sisältää majoituksen 1–4 hengen huoneissa sekä kattavan hotelliaamiaisen.

Perheenjäsenet ja muut taustajoukot ovat tervetulleita majoittumaan Helsinki Cupin yhteistyöhotelleihin samoin turnaushinnoin kuin itse joukkueetkin.

Ota yhteyttä Helsinki Cupin majoitusmyyntiin +358 40 680 4006 tai sales@helsinkicup.fi, niin autamme ryhmäänne sopivan turnauspaketin kokoamisessa!

Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti

Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti on korkeatasoinen hotelli Helsingin Ruoholahden modernissa kaupunginosassa. Hotelli sijaitsee Länsiväylän, metron ja Länsisataman läheisyydessä, mikä takaa hyvät kulkuyhteydet niin turnauskentille kuin Helsingin nähtävyyksien äärelle. http://www.finland.holidayinn.com/hotellit/holiday-inn-helsinki-west-ruoholahti

Holiday Inn Helsinki – Expo

Holiday Inn Helsinki – Expo sijaitsee Messukeskuksen yhteydessä Pasilassa. Hotellista on joustavat yhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle, rautatieasemalle, Helsingin keskustaan sekä Helsinki Cupin turnauskentille.
http://www.finland.holidayinn.com/hotellit/holiday-inn-helsinki-expo

Scandic Park Helsinki

Scandic Park Helsinki sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hotellin ulko-ovelta on suora pääsy Töölönlahden monipuolisiin ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksiin, myös Helsinki Cupin turnauskentille.
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-park-helsinki

Scandic Hakaniemi

Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palvelujen läheisyydessä, vain kävelymatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta.
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-hakaniemi

Scandic Kaisaniemi

Raikkaan kodikas Scandic-hotelli keskellä Helsinkiä. Rautatieaseman ja metron välitön läheisyys tekee hotellin helposti saavutettavaksi.
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-kaisaniemi

Scandic Meilahti

Scandic Meilahti on viihtyisä ja moderni 11-kerroksinen hotelli, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä Töölön pallokentistä ja turnauksen ydinalueesta.
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-meilahti

Scandic Kallio

Kodinomaisen rauhallinen hotelli lähellä Helsingin keskustaa. Scandic Kallio on hyvien kulkuyhteyksien ympäröimä ja kaikki pääkaupungin palvelut ovat kätevästi saavutettavissa.
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-kallio

INSTAGRAM

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje