HAASTAVAMPI JA VAUHDIKKAAMPI KUIN KOSKAAN: HELSINKI CUP CHALLENGE

Huippusuosittu Helsinki Cup Challenge on jälleen valmiina haastamaan turnausvieraat. Kyseessä on mukaansatempaava kisa kaikenikäisille pelaajille. Monipuolisten tehtävien kautta pelaajat haastavat itsensä, oman joukkueensa sekä tietysti muut joukkueet.

Uusin vinkein toteutettuja haastepisteitä löytyy niin Love the Ball Centeristä kuin sen ulkopuoleltakin. Helsinki Cup Challenge on suunnattu pelaajille, mutta myös vanhemmat ja turnausvieraat pääsevät kokeilemaan haastepisteitä, joissa Helsinki Cupin yhteistyökumppanit ovat vahvasti mukana.

Kisan etenemisen seuraaminen on osa jännitystä. Jokainen pelaaja pystyy seuraamaan omia suorituksiaan Helsinki Cup -applikaatiossa.

Suoritukset kirjataan älyrannekkeen kautta jokaisen pelaajan omalle virtuaaliselle pelaajakortille, josta näkyvät sekä haasteiden suorituspaikat että niiden tulokset.

Helsinki Cup Challengessa pisteitä kerätään omalle joukkueelle, minimiosallistujamäärä on 5 henkilöä ja maksimimäärä ei ole.

Jokaisen ikäluokan eniten pisteitä kerännyt joukkue osallistuu arvontaan, jossa arvotaan huippupalkinto koko tiimille.

Ja mitä taitoja Helsinki Cup Challenge sitten haastaa? Tarkkuutta, ketteryyttä, nopeutta, muistia ja älyä – ihan kuin futiskin.

Lisää aiheesta

24.10.2020
Toimiston terveiset jalkapalloväelle
1560

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje