TURNAUSRANNEKE ON PÄÄSYLIPPU MONIIN ELÄMYKSIIN

Helsinki Cupin älykäs turnausranneke tuo täysin uuden ulottuvuuden turnaukseen – käytännöllisyys edellä. Kaikki Helsinki Cupin osallistujat saavat oman turnausrannekkeensa, joka voidaan rekisteröidä Helsinki Cup -mobiiliapplikaatioon juniorien tai vanhempien toimesta kohdasta KÄYTTÄJÄTILI.

Helsinki Cupin turnausrannekkeelle voi ladata rahaa henkilökohtaisen sarjanumeron avulla. Ranneke toimii sen jälkeen maksuvälineenä Helsinki Cupin omilla kioskeilla. Näin pelaajien ei tarvitse kantaa käteistä mukanaan. Ranneke toimii myös pääsylippuna ruokailuihin niille joukkueille, jotka ovat ne etukäteen varanneet.

Turnausrannekkeella pääsee lisäksi Korkeasaaren eläintarhaan, Helsinki Cup Summer Partyyn sekä seuraamaan lauantain finaaliotteluita.

Helsinki Cupin älyrannekkeet jaetaan kisatoimistoon ilmoittautumisen yhteydessä joukkueen vastuuhenkilölle (joukkueen pelaajat + neljä taustahenkilöä). Rannekkeet on suunniteltu niin, etteivät ne häiritse pelaamista. Turvallisuussyistä ranneke tulee pitää paikoillaan niin kauan, kun pelaaja on mukana turnauksessa.

Kun haluat ladata suoraan turnausrannekkeelle rahaa, toimi näin:

  • Tarkista pelaajarannekkeen henkilökohtainen tunnus.
  • Lataa Helsinki Cupin mobiiliapplikaatio ja valitse kohta ”Käyttäjätili”
  • Kirjaudu ja valitse ladattava summa.
  • Suorita maksutapahtuma verkkopankin kautta. Ladattu summa latautuu automaattisesti rannekkeelle.
  • Pelaaja pystyy asioimaan turnauskioskeilla rannekettaan näyttämällä ja voi hakea turnauksen päätyttyä käyttämättömät rahat takaisin.
  • Tapahtuman päätyttyä applikaatioon aktivoituu palautuspainike, mistä omalle tilille kirjautumalla rahat saa takaisin. Rahat palautuvat ilmoittamallesi tilille kahden viikon sisällä.

HUOM! Saldoa voi ladata myös etänä, esimerkiksi vanhempi lapsensa rannekkeelle. Arvon lataus Helsinki Cupin turnausrannekkeelle onnistuu tästä.

Lisää aiheesta

26.05.2020
Vuoden 2020 Helsinki Cup järjestetään tänä kesänä
1026

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje