Fazer mukana Helsinki Cupissa – mainio tapa tukea lasten ja nuorten urheilua

Fazerin viestintäjohtaja Liisa Eerola kertoo perinteisen turnaustapahtuman olevan tänä vuonna 130 vuotta täyttävälle Fazerille jo perinne ja Helsinki Cup on mainio paikka kertoa liikkujan hyvinvointia tukevista tuotteista.


Mikä on vetänyt Fazerin Helsinki Cupin yhteistyökumppaniksi? 

Tänä vuonna 130 vuotta täyttävä Fazer on ollut pitkään mukana Helsinki Cupissa. Jalkapallo sopii arvoihimme hyvin, se yhdistää erilaisista taustoista tulevia ihmisiä ja mahdollistaa harrastamisen monella eri tasolla. 

Minkälaisia tavoitteita teillä on yhteistyöstä?
Helsinki Cup on mainio tapa tukea lasten ja nuorten urheilua, mutta myös tuoda esille Fazerin laajaa tarjoomaa energiaa ja hyvää mieltä tuovien tuotteiden valikoimassa. Tuommekin suurtapahtumaan erilaisia kasvipohjaisia ja terveellisiä aamiais- ja välipalavaihtoehtoja puurosta välipalapatukoihin, herkkuja unohtamatta. Tapahtumassa on mukana myös uudet Fazer for Minis-Kaurasipsit, joissa on vain 0.7 g suolaa ja runsaasti kuitua. Esittelemme kisoissa myös uutta Oma Domino -palvelua, joka on joukkueille erinomainen keino kerätä varoja. 


Mitä elementtejä yrityksen mukanaolo tuo turnaukseen?
Suomalaisille tutut suosikkibrändit – Fazer ja Reissumies – ovat
tapahtumassa mukana tukemassa lasten ja nuorten urheilua ja tuomassa hyvää mieltä ja energiaa. Tarjoamme maistuvia aamupala- ja välipalatuotteita sekä pelaajille että kannattajille: Fazer Alku -puuroja, Reissumies-eväsleipiä ja Fazer Jyväshyvä -kauravälipaloja. Tänä vuonna tuomme turnausalueelle kioskimyyntiin lisää erityisesti kasvipohjaisia vaihtoehtoja.  


Terveiset Helsinki Cupiin saapuville?
Kun huolehdimme itsestämme ja ruokimme myös aivojamme terveellisellä ja tasapainoisella ruualla, levolla ja liikunnalla, pysymme energisinä ja jaksamme innostua joka päivä ja jokaisessa pelissä. Kisa-alueen kioskeista löytyy paljon erilaisia välipalavaihtoehtoja, kuten Reissumies Eväsleipiä ja uutuutena mm. Fazer Alku -puurot. Tapahtumassa on luvassa myös lukuisia maistiaisia mm. Jyväshyvä Välipalakeksit, Fazer Aito Juotavat Kauravälipalat ja Fazer for Minis Kaurasipsit.  

Fazer partner logo

Lisää aiheesta

25.04.2019
Helsinki Cupiin saapuu ennätysmäärä joukkueita

Kesän 2019 turnauksessa on mukana enemmän joukkueita kuin koskaan – lähes 1400. Lue lisää

26
Instagram

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje