Nolla Käsidesivaahto mukana Helsinki Cupissa – pidämme huolta pelaajien, huoltojoukkojen ja työntekijöiden käsihygieniasta

Nolla Antimicrobial Oy:n toimitusjohtaja Mika Virkki kertoo: ”Lähdimme Helsinki Cupiin mukaan, kun kuulimme, että tapahtuma tullaan järjestämään poikkeusjärjestelyin, jossa otetaan huomioon erityisesti niin pelaajien, huoltojoukkojen kuin työntekijöidenkin turvallisuus. Nolla on tapahtumassa luonteva kumppani ollen osaltaan mukana huolehtimassa turvallisuudesta käsihygienian keinoin. Käsidesivaahtomme sopii erinomaisesti lasten ja nuorten käyttöön, koska se on alkoholiton ja hajusteeton”.

Mikä on vetänyt Nollan Helsinki Cupin yhteistyökumppaniksi?
Haluamme huolehtia niin lasten kuin aikuistenkin käsihygieniasta näinä haastavina aikoina ja tämä on todella tärkeää lasten ja nuorten urheilutapahtumassa, jossa käsidesiä kuluu paljon. Vaahtomaisen koostumuksen ansiosta Nollan käsidesi sopii kaikille, se on turvallinen ja miellyttävä käyttää.  Nolla Käsidesivaahto perustuu suomalaiseen patentoituun teknologiaan, se on alkoholiton ja hajusteeton, kuivuu nopeasti eivätkä pelaajien kädet jää tahmaiseksi. 

Minkälaisia tavoitteita teillä on yhteistyöstä?
Jalkapallo on tärkeä ja mukaansatempaava harrastus koko perheelle. Haluamme mahdollistaa juniorjalkapalloturnauksen järjestämisen näinä poikkeusaikoina tuomalla Nolla Käsidesivaahtopisteet pelikentille ja tapahtuma-alueille. Näin olemme aktiivisesti tukemassa kansainvälisesti tunnettua juniorijalkapalloturnausta. Niin Nollan Käsidesivaahto samoin kuin Nollan Sports Gear Sanitizer – urheiluvarustesuihke sopivat sporttiperheelle.

Mitä elementtejä yrityksen mukanaolo tuo turnaukseen?
Nolla huolehtii käsihygieniasta koko turnauksen ajan. Jokaisella pelikentällä on Nollan käsidesipiste pelaajia ja valmentajia varten, myös kaikilla kioskeilla ja kisatoimistolla on Nollan käsidesipiste. Lisäksi jokainen ottelupallo käsitellään ennen pelin alkua Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihkeella, joka desinfioi sen. Yli tuhannen joukkueenjohtajan turnauskassissa on myös Nollan Käsidesivaahto. Kahdeltakymmeneltä eri kioskilta voit myös ostaa Nollan tuotteita. Love the Ball Center -tapahtumatorilla Intersportin teltalla on myynnissä Nolla Sports Gear Sanitizer – urheiluvarustesuihketta.

Terveiset Helsinki Cupiin saapuville?
Toivotamme kaikki juniorjalkapalloilijat, niin tytöt kuin pojat sekä huoltojoukot tervetulleeksi kesän tärkeimpään futistempaukseen. Yhdessä voimme tehdä siitä turvallisen, kun huolehdimme käsihygieniasta ja noudatamme Helsinki Cupin ohjeita ja sääntöjä. On upeaa olla mukana, nauttia lasten ja nuorten jalkapallosta, pitää hauskaa ja tavata tuttuja. Tsemppiä peleihin!

Tutustu Nollaan

Lisää aiheesta

25.04.2019
Helsinki Cupiin saapuu ennätysmäärä joukkueita

Kesän 2019 turnauksessa on mukana enemmän joukkueita kuin koskaan – lähes 1400. Lue lisää

26
Instagram

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje