OP Helsinki ja Helsinki Cup tarjoavat yhdessä menestymisen kokemuksia

OP Helsingin henkilöasiakkuuksien johtajan Tiina Mäkelän mukaan Helsinki Cup on yhtenä pääkaupunkiseudun suurimmista yhteisöllisistä kesätapahtumista hieno mahdollisuus kohdata kaikenikäisiä asiakkaita.

Mikä on vetänyt OP:n mukaan Helsinki Cupin yhteistyökumppaniksi?
OP Helsinki haluaa olla tukemassa alueellisesti vaikuttavia, korkeatasoisia ja kehittyviä tapahtumia. Helsinki Cupissa yhdistyvät myös liikunnan ilo, yhteisöllisyys ja monikulttuurisuus.

Asiat ja arvot, jotka yhdistävät OP:ta ja Helsinki Cupia?
Haluamme tukea lasten ja nuorten liikkumista ja luoda viihtyisämpää pääkaupunkiseutua. Yhteisöllisyys on yksi osuustoiminnallisuutemme kulmakivistä ja yhdessä menestymisen kokemuksia luova Helsinki Cup kohtaa kanssamme erinomaisesti. Toimimme myös vastuullisesti ja kestävien arvojen mukaisesti.

Minkälaisia tavoitteita teillä on yhteistyöstä ja miten ne ovat aiempina vuosina toteutuneet?
Haluamme, että Helsinki Cupin kävijät viihtyvät brändimme parissa ja onnistumme jättämään positiivisen muistijäljen OP Helsingistä helposti lähestyttävänä arjen kumppanina. Aiempien vuosien kokemukset ovat olleet oikein positiivisia ja innolla odotamme tulevaa Helsinki Cup-viikkoa.

Minkälaisena näette Helsinki Cupin tarjoamat näkyvyysmahdollisuudet?
Helsinki Cup laajenee tänä vuonna Helsingin lisäksi myös Espooseen ja tunnelmaan pääsee koko alkukesän ajan. Turnaus myös näkyy kaupunkikuvassa koko viikon, joten näkyvyysmahdollisuudet ovat meille erinomaiset. Pidämme hyvänä sitä, että kumppanit saavat näkyvyyttä laajasti myös digitaalisissa kanavissa ja myös hyvissä ajoin ennen turnausviikkoa.

Millä tavoin OP on mukana turnausviikossa?
Olemme mukana Love the Ball Centerissä OP Helsinki Loungella, johon voi tulla pelien välissä lataamaan akkuja – niin puhelimen kuin oman pääkopankin. Tarjoamme kannustusjoukoille ja huoltajille rentoutumista muun muassa OP Kevytyrittäjien toteuttamien pika niska- hartiahierontojen muodossa.

Maskottimme Hanna ja Henri Hipot ovat myös ilostuttamassa ja halittavina avajaiskulkueessa sekä kisaviikon aikana.

Terveiset Helsinki Cupiin saapuville?
Muistakaa pitää hauskaa ja tsemppiä peleihin! Tiedossa on varmasti yksi kesän mieleenpainuvimmista kohokohdista. Tervetuloa myös moikkaamaan meitä OP Helsinki Loungeen!

OP partner logo

OP Helsinki on paikallinen, pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun pankki, joka on asiakkaidensa näköinen ja ymmärtää heidän tarpeensa. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja pääkaupunkiseudun kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Yhdessä siis kehitämme, vaurastumme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Haluamme myös tarjota lisää etuja, lisää yhdessä tekemistä ja yhä parempia palveluita. Lue lisää

Lisää aiheesta

14.05.2019
ILMOITTAUTUMINEN KESÄN 2020 HELSINKI CUPIIN ON AUKI!

Osallistujamäärältään kaikkien aikojen suurin Helsinki Cup huipentui lauantain finaalip… Lue lisää ›

91
Instagram

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: [email protected]
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje