K-Caara ja Volkswagen kuljettavat koko Suomen jalkapalloperhettä

K-Caaran asiakaskokemuksen ja markkinoinnin johtaja Piero Silvanin mukaan Helsinki Cupissa näkyy vahvasti Volkswagenin tahto olla mahdollistamassa suomen jalkapalloperheen kulkeminen.

Mikä on Helsinki Cupin merkitys Volkswagenille?
Volkswagen on Palloliiton ja Veikkausliigan yhteistyökumppani ja haluammekin kuljettaa koko Suomen jalkapalloperhettä, aina nuoremmista junioreista maajoukkueisiin.

Asiat ja arvot, jotka yhdistävät Helsinki Cupia ja Volkswagenia?
Yhdestä tärkeimmistä asioista näemme jalkapalloharrastuksen mahdollistamisen. Yhdessä Palloliiton kanssa olemme toteuttaneet Perhefutis-toimintaa jo useana vuonna ja saaneet sillä paljon hyviä tuloksia aikaan. Se on laadukasta matalan kynnyksen harrastustoimintaa, jossa alle kouluikäinen lapsi saa ensimmäisen kosketuksensa jalkapalloon yhdessä vanhemman kanssa. Perhefutis-konseptia toteutetaan paikallisten seurojen kautta eri puolilla Suomea.

Millä tavoin olette mukana Helsinki Cupissa?
Olemme tänä vuonna mukana jokaisella Helsinki Cupin kentällä ja juhlimme samalla Volkswagenin 70-vuotis juhlavuotta Suomessa.

Mitä odotatte kesän 2020 Helsinki Cupilta? 
Odotamme Helsinki Cupilta 2020 hyviä junioripelejä, paljon koeajoja ja Volkswagen jalkapallomahdollisuuksien esilletuomista. Tervetuloa tutustumaan Volkswagenin lähimpään Volkswagen Centeriin.

K-Caara on Suomen suurin Volkswagen-konsernin edustamien merkkien Volkswagen, Audi, SEAT ja Volkswagen Hyötyautojen jälleenmyyjä. K-Caara vahvistaa K-ryhmän asemaa autotoimialalla. Yhdistämme K-ryhmän palvelut myös jo aiemmin luotuun 
Caara-liikkumisen palvelukokonaisuuteen.

K-ryhmän laaja ja monialainen toiminta ja vähittäiskauppaosaaminen luovat K-Caaralle ainutlaatuisen perustan saumattoman asiakaskokemuksen kehittämiselle. K-Caarasta voit ostaa, myydä, vuokrata, liisata tai huoltaa autosi. Mihin ikinä autoa tarvitsetkaan!

Lisää aiheesta

06.12.2020
Kohti kesän 2021 turnausta
1583
Instagram

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje