K-Caara ja Volkswagen kuljettavat koko suomen jalkapalloperhettä

K-Caaran asiakaskokemuksen ja markkinoinnin johtaja Piero Silvanin mukaan Helsinki Cupissa näkyy vahvasti Volkswagenin tahto olla mahdollistamassa suomen jalkapalloperheen kulkeminen.

Mikä on Helsinki Cupin merkitys Volkswagenille?
Volkswagen on Palloliiton ja Veikkausliigan yhteistyökumppani ja haluammekin kuljettaa koko suomen jalkapalloperhettä, aina nuoremmista junioreista maajoukkueisiin.

Asiat ja arvot, jotka yhdistävät Helsinki Cupia ja Volkswagenia?
Yhdestä tärkeimmistä asioista näemme jalkapalloharrastuksen mahdollistamisen. Yhdessä Palloliiton kanssa olemme käynnistäneet Perhefutis-toiminnan. Se on laadukasta matalan kynnyksen harrastustoimintaa, jossa alle kouluikäinen lapsi saa ensimmäisen kosketuksensa jalkapalloon yhdessä vanhemman kanssa. Perhefutis toteutuu paikallisten seurojen kautta eri puolilla Suomea.

Millä tavoin olette mukana Helsinki Cupissa?
Olemme mukana jokaisella Helsinki Cupin kentällä, Love the ball centerissä meillä on iso osasto jolla on jokaiselle juniorille toimintaa. Nuorimmille autokisoja, nuorille kevytautoesittely ja vanhempien on mahdollisuus koeajaa e-autoja.

Mitä odotatte kesän 2019 Helsinki Cupilta? 
Odotamme Helsinki Cupilta 2019 hyviä junioripelejä, paljon koeajoja ja Volkswagen jalkapallomahdollisuuksien esilletuomista. Tervetuloa tutustumaan Volkswagenin osastolle Love the Ball centeriin.

Volkswagen

K-Caara on Suomen suurin Volkswagen-konsernin edustamien merkkien Volkswagen, Audi, SEAT ja Volkswagen Hyötyautojen jälleenmyyjä. K-Caara vahvistaa K-ryhmän asemaa autotoimialalla. Yhdistämme K-ryhmän palvelut myös jo aiemmin luotuun 
Caara-liikkumisen palvelukokonaisuuteen.

K-ryhmän laaja ja monialainen toiminta ja vähittäiskauppaosaaminen luovat K-Caaralle ainutlaatuisen perustan saumattoman asiakaskokemuksen kehittämiselle. K-Caarasta voit ostaa, myydä, vuokrata, liisata tai huoltaa autosi. Mihin ikinä autoa tarvitsetkaan!

Lisää aiheesta

26.05.2020
Vuoden 2020 Helsinki Cup järjestetään tänä kesänä
1026
Instagram

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje