Helsinki Cup : Pelaajamäärä tänä vuonna 16 000

Helsinki Cup on yksi Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista. Helsinki Cupiin osallistuu tänä vuonna noin 16 000 pelaajaa ympäri suomen – olemme kesän kohokohta monelle juniorille.

Kesällä 2020 pelataan jo 45. Helsinki Cup. Vuodesta 1976 lähtien pelatun turnauksen rooli lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä yhteisöllisyyden edistäjänä on säilynyt läpi vuosikymmenten. Helsinki Cup on suvaitsevainen, tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kaikkia osallistujiaan kunnioittava tyttöjen ja poikien juniorijalkapalloturnaus.

Helsinki Cup on viime vuosina kerännyt osallistujia noin 20 maasta mutta tänä kesänä turnaus pelataan poikkeuksellisesti kotimaan turnauksena.

Turnausviikko sisältää pelien lisäksi tapahtumatori Love the Ball Centerin monipuolisen ohjelman. Love the Ball Centerissä mm. monipuolista lavaohjelmaa, kahvila sekä intersportin myymälä.

Teemme tiivistä yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa, minkä ansiosta Helsinki Cupissa pelataan aina laadukkailla ja hyvin hoidetuilla pelikentillä. Turnauksen käytössä on 15 kenttäaluetta ympäri kaupunkia. Jalkapallo on aina ollut ja tulee aina olemaan turnauksemme ydin. Turnauksen kasvaessa olemme panostaneet pelien lisäksi myös oheistapahtumiin ja nykyisin voidaan puhua jo Helsinki Cup -elämyksestä.

Heinäkuinen Helsinki Cup näkyy ja kuuluu ympäri kaupunkia. Pelaajien lisäksi Helsinkiin saapuu myös valmentajia, huoltajia, äitejä ja isiä sekä muita kannustusjoukkoja. Helsinki Cup on yhteisöllinen kaupunkitapahtuma, joka välittää liikunnan ja yhdessä tekemisen iloa ympäri Helsinkiä.

Vuoden 2020 Helsinki Cup pelataan 6. – 11. heinäkuuta

Helsinki Cup on täyden palvelun turnaus. Huolehdimme turnaukseen saapuvien joukkueiden tarpeista kokonaisvaltaisesti muun muassa matkustukseen, majoitukseen ja ruokailuihin liittyvissä asioissa. Helsinki Cupin Turnauspaketti sisältää majoituksen ja ruokailujen lisäksi Helsinki Cupin opaspalvelut. Oppaan avulla joukkueen on helppo liikkua ja asioida kätevien joukkoliikenneyhteyksien myötä Helsingissä. Turnauspaketin ostaneet joukkueet saavat myös HSL:n matkakortin, jolla pääsee kulkemaan Helsingin alueella julkisissa liikennevälineissä ilmaiseksi.

Seuraa Helsinki Cupin uusimpia kuulumisia sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram). Yhteyden meihin saat parhaiten sähköpostilla osoitteessa helsinkicup@helsinkicup.fi.

Helsinki Cup toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi järjestyksessään jo 45. turnaukseen ja Helsinkiin!

Lisää aiheesta

09.07.2020
Helsinki Cupin loppuhuipennus huomenna Töölössä
1520
Instagram

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje