Helsinki Cup pelataan 49. kertaa tänä kesänä!

Vuonna 2024 Helsinki Cup järjestetään jo 49. kerran peräkkäin, mikä vahvistaa sen asemaa yhtenä maailman suurimmista juniorijalkapalloturnauksista.

Poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta Helsinki Cupin perinne jatkuu vahvana, osoittaen tapahtuman merkityksen monille lapsille ja nuorille kesän kohokohtana.

Alusta lähtien vuodesta 1976 lähtien pelattu turnaus on ollut merkittävä tekijä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisessä sekä yhteisöllisyyden rakentamisessa. Helsinki Cup on tunnettu suvaitsevaisuudestaan, tasa-arvostaan, kansainvälisyydestään ja kunnioituksestaan kaikkia osallistujia kohtaan, olivatpa he sitten tyttöjä tai poikia.

Tulevan kesän turnaukseen on ilmoittautunut yli 1800 joukkuetta 20 eri maasta. Tyttöjoukkueita on ilmoittautunut ennätykselliset 312 joukkuetta ja poikien sarjoihin on ilmoittautunut 1546 joukkuetta. Otteluohjelman julkaisu tapahtuu ennen juhannusta ensimmäiseksi applikaatiossa.


Turnausviikko sisältää pelien lisäksi tapahtumatori Love the Ball Centerin, joka on Helsinki Cupin hyvän meiningin keidas aivan pelien ytimessä. Tarjolla on tekemistä, viihdettä ja huipputunnelmaa läpi turnauksen sekä pelaajille että taustajoukoille.

Olemme tiiviissä yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa, mikä takaa sen, että Helsinki Cupissa pelataan aina ensiluokkaisilla ja hyvin hoidetuilla pelikentillä. Turnauksen käytössä on noin 20 kenttäaluetta ympäri kaupunkia, ja ne ovat helposti saavutettavissa Helsingin keskustasta julkisilla kulkuvälineillä.

Vaikka jalkapallo on aina ollut ja tulee aina olemaan turnauksemme keskiössä, olemme laajentaneet tarjontaamme.

Nykyään Helsinki Cup on kokonaisvaltainen elämys, joka sisältää paljon muutakin kuin pelkät ottelut. Turnausviikkoon kuuluvat avajaistapahtumat kulkueineen, kisadisco sekä Love the Ball Centerin monipuolinen tapahtumatori. Tarjoamme myös erityisohjelmaa joukkueiden taustajoukoille.


Helsinki Cup heijastuu koko kaupunkiin heinäkuussa. Pelaajien lisäksi Helsinkiin saapuu suuri joukko valmentajia, huoltajia, vanhempia ja muita kannustajia. Tapahtuma ei ole vain jalkapalloturnaus, vaan se on yhteisöllinen kaupunkifestivaali, joka tuo liikunnan ja yhdessäolon iloa joka puolelle Helsinkiä.

Lisäksi Helsinki Cupin perinteinen kisafestari kokoaa juniorit yhteen viettämään musiikintäyteistä iltaa. Huippuesiintyjillä varustettu tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan keskellä turnausviikkoa.

Muita hauskoja käyntikohteita ensi kesän turnausviikolle:

• Suomenlinna
• Korkeasaaren eläintarha
• Linnanmäen huvipuisto
• Luonnontieteellinen museo

Lämpimästi tervetuloa Helsinkiin.

Lisää uutisia

13.07.2024
Helsinki Cup onnistui liikuttamaan 30 000 lasta ja nuorta
200

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje

Lataa ilmainen applikaatio!

Virittäydy turnausfiilikseen ja maksimoi turnauskokemus! Helsinki Cup -applikaatio pitää sinut ajan tasalla mm. turnauksen huippuhetkistä ja kumppanieduista.