Helsinki Cup pelataan 46. kertaa ensi vuonna!

Helsinki Cup järjestetään kesällä 2021 jo 46. kerran peräkkäin. Maailman suurimpiin kuuluvan juniorijalkapalloturnauksen perinnettä eivät ole rikkoneet edes poikkeusolosuhteet, mikä kertoo Helsinki Cupin syvään juurtuneesta asemasta kesän tähtihetkenä monelle lapselle ja nuorelle.

Vuodesta 1976 lähtien pelatun turnauksen rooli lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä yhteisöllisyyden edistäjänä on säilynyt läpi vuosikymmenten. Helsinki Cup on suvaitsevainen, tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kaikkia osallistujiaan kunnioittava tyttöjen ja poikien juniorijalkapalloturnaus.

Kesäksi 2021 odotamme jälleen kaikkialta Suomesta ja maailmalta saapuvaksi yli 20 000 pelaajaa ja 1400 joukkuetta, joille voimme tarjota urheilun riemua ensiluokkaisissa puitteissa. Turnauksen kansainvälisyydestä kertoo se, että Helsinki Cup on viime vuosina usein kerännyt osallistujia noin 20 maasta. Silmiinpistävää on myös tyttöfutiksen nousu – kesällä 2020 saavutimme ensimmäistä kertaa 200 tyttöjoukkueen rajapyykin ja uskomme määrän jatkavan kasvuaan.

Turnausviikko sisältää pelien lisäksi tapahtumatori Love the Ball Centerin, joka on Helsinki Cupin hyvän meiningin keidas aivan pelien ytimessä. Tarjolla on tekemistä, viihdettä ja huipputunnelmaa läpi turnauksen sekä pelaajille että taustajoukoille.

Teemme tiivistä yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa, minkä ansiosta Helsinki Cupissa pelataan aina laadukkailla ja hyvin hoidetuilla pelikentillä. Turnauksen käytössä on ympäri kaupunkia noin 15 kenttäaluetta, joista kaikki ovat helposti saavutettavissa Helsingin keskustasta julkisilla kulkuvälineillä.

Jalkapallo on aina ollut ja tulee aina olemaan turnauksemme ydin. Turnauksen kasvaessa olemme panostaneet pelien lisäksi myös oheistapahtumiin ja nykyisin voidaankin puhua jo Helsinki Cup -elämyksestä. Turnausviikko sisältää pelien lisäksi muun muassa avajaistapahtuman kulkueineen, kisadiscon sekä tapahtumatori Love the Ball Centerin monipuolisen ohjelman – joukkueiden taustaryhmille suunnattua ohjelmaa unohtamatta.

Heinäkuinen Helsinki Cup näkyy ja kuuluu ympäri kaupunkia. Pelaajien lisäksi Helsinkiin saapuu suuri määrä valmentajia, huoltajia, äitejä ja isiä sekä muita kannustusjoukkoja. Helsinki Cup on yhteisöllinen kaupunkitapahtuma, joka välittää liikunnan ja yhdessä tekemisen iloa ympäri Helsinkiä.

Lisäksi Helsinki Cupin perinteinen kisadisco kokoaa juniorit yhteen viettämään musiikintäyteistä iltaa. Huippuesiintyjillä varustettu tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan keskellä turnausviikkoa.

Muita hauskoja käyntikohteita ensi kesän turnausviikolle:

• Suomenlinna
• Korkeasaaren eläintarha
• Linnanmäen huvipuisto
• Luonnontieteellinen museo

Lämpimästi tervetuloa Helsinkiin.

Lisää aiheesta

20.07.2021
Kiitos vuoden 2021 Helsinki Cupista
10
Instagram

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

HUOM!  Kisatoimisto on 8.-12.7.2021 Olympiastadionilla
Paavo Nurmentie 1, 00250 Helsinki

Tilaa uutiskirje