Läpi turnausvuoden jatkuva kumppanuus

Helsinki Cup on Suomen tunnetuin, perinteisin ja kansainvälisin junioreiden jalkapalloturnaus ja urheilutapahtuma. Turnauksen yhteistyökumppaneille tämä tarkoittaa kattavaa ja sponsorointiin myönteisesti suhtautuvaa kohderyhmää.

Helsinki Cupin yhteiskumppanit näkyvät ja kuuluvat jalkapalloväelle ympäri turnausvuoden. Heinäkuun alkupuoliskolle sijoittuva turnaustapahtuma on tietysti ehdoton huipentuma yhteistyökumppanuudessa.

Helsinki Cup -faktaa:

  • Vuonna 2023 , 1795 joukkuetta
  • Yli 5600 peliä ja 20 kenttäaluetta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla
  • Runsaasti perheenjäseniä ja taustajoukkoja
  • Kasvava medianäkyvyys
  • Oheistapahtumatarjonta: Love the Ball Center

Yhteistyökumppaneinamme on niin isoja kansainvälisiä brändejä kuin paikallisia toimijoita. Helsinki Cupilta löytyy laaja valikoima erilaisia kumppanuuselementtejä, esimerkkeinä turnaustapahtuma ja oheisohjelmat, esitteet ja muut materiaalit sekä aktiiviset somekanavat. Rakennamme mielellämme myös uusia avauksia yhdessä kumppaneidemme kanssa!

Mitä yhteistyökumppanuus Helsinki Cupin kanssa tarkoittaa ja mitä se yritykselle antaa? Antaa yhteistyökumppaneidemme kertoa:

Alla kuvia yhteistyökumppanien mahdollisuuksista olla mukana turnauksessa. Kuvat vuosilta 2019, 2020 ja 2021. Kuvia vuodelta 2023 on tulossa.

Mitä Helsinki Cup voisi yrityksellesi tarjota – kysy lisää!


Kirsi Kavanne
Toimitusjohtaja, Helsinki Cup
+358 40 540 14 80
kirsi.kavanne@helsinkicup.fi

Lisää uutisia

13.07.2024
Helsinki Cup onnistui liikuttamaan 30 000 lasta ja nuorta
200

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje

Lataa ilmainen applikaatio!

Virittäydy turnausfiilikseen ja maksimoi turnauskokemus! Helsinki Cup -applikaatio pitää sinut ajan tasalla mm. turnauksen huippuhetkistä ja kumppanieduista.