Usein Kysytyt Kysymykset

1. Paljonko osallistuminen Helsinki Cupiin maksaa?

Helsinki Cupin osallistumismaksut ovat B/G7-, B/G8- ja B/G9-sarjoissa 325 €. Tyttöjen sarjoissa G10- G18 340 €, poikien sarjoissa 375 €.

2. Mikä on Helsinki Cupin turnauspaketti ja mitä se sisältää?

Helsinki Cupin turnauspaketti on helpoin ja nopein ratkaisu turnausjärjestelyihin majoitusta tarvitseville joukkueille.

Turnauspaketti koostuu majoituksesta ja ruokailuista toiveesi mukaisesti. Turnauspaketin lunastavat joukkueet saavat myös Helsingin Seudun Liikenteen matkakortin, jolla pääsee kulkemaan ilmaiseksi julkisilla liikennevälineillä Helsingin sisällä koko turnausviikon ajan. Sen lisäksi Helsinki Cupin oppaat palvelevat turnauspaketin varanneita joukkueita koko turnauksen ajan sekä turnauspaketin ostavien joukkueiden pelit pyritään sijoittamaan mahdollisimman lähelle majoitushotellia. Helsinki Cupin oma majoitusmyynti hoitaa puolestasi niin majoitus- kuin tarvittaessa myös matkavarauksetkin!

Huom! 31.12. mennessä turnauspaketin varanneet joukkueet saavat osallistumismaksun veloituksetta!

3. Mitkä ovat turnaushotellit ja missä ne sijaitsevat?

Helsinki Cup tarjoaa yhteistyökumppaninsa Scandicin kautta laadukasta hotellimajoitusta Holiday Inn ja Scandic hotelleissa.

  • Kaikki majoituskohteet sijaitsevat Helsingin kantakaupungin alueella, osa kenttien välittömässä läheisyydessä
  • Majoitus 1-4 hengen huoneissa mukavuuksin
  • Kattava hotelliaamiainen päivittäin
  • Perheenjäsenet ja muut taustajoukot ovat tervetulleita majoittumaan Helsinki Cupin yhteistyöhotelleihin samoin turnaushinnoin kuin itse joukkueetkin

Katso lisäinfoa Majoittuminen-osiosta.

4. Kuinka monta ottelua kukin joukkue saa turnausviikon aikana?

Minisarjoissa (B/G7, B/G8 ja B/G9) kukin joukkue pelaa yhteensä kuusi ottelua (kaksi per päivä).

Tytöille otteluita tulee vähintään neljä (kolme alkulohkossa ja vähintään yksi jatko-ottelu).

Pojille otteluita tulee vähintään viisi (neljä alkulohkossa ja vähintään yksi jatko-ottelu).

Huom! Mikäli joukkue ilmoittautuu turnaukseen 31.12. mennessä, takaamme joukkueelle paikan ns. täydessä lohkossa (tytöt 5, pojat 6 joukkuetta).

5. Milloin ottelut alkavat ja päättyvät?

Turnaus alkaa maanantaiaamuna klo 8.30. Viimeiset ottelut pelataan klo 20. Otteluohjelma rakennetaan siten, että yhden tietyn joukkueen pelit ovat lähellä toisiaan niin, että joukkueelle jää vapaa-aikaa joko aamusta tai illasta.

6. Missä pelit pelataan?

Helsinki Cupin ottelut pelataan Helsingin kaupungin loistokuntoisilla ja laadukkailla, jalkapallokäyttöön tarkoitetuilla luonnon- ja tekonurmikentillä. Kentät sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, osa jopa kävelymatkan päässä majoitushotelleista.

7. Mitä Helsinki Cup -opaspalvelut tarkoittavat?

Helsinki Cupin opaspalvelut kuuluvat turnauspaketin varanneille joukkueille. Oppaat avustavat joukkueita majoituskohteista ottelupaikoille siirtymisessä sekä muissa turnausta tai Helsinkiä koskevissa kysymyksissä. Oppaat ovat läsnä majoituskohteissa joukkueiden apuna koko turnauksen ajan.

8. Mikä on Love the Ball Center?

Love the Ball Center on turnauksen sydän. Se on turnauksen tapahtumatori, jossa turnaukseen osallistujat pääsevät tapaamaan toisiaan ja viettämään aikaa otteluiden välissä. Turnausviikon aikana siellä on monenlaista ohjelmaa yhteistyökumppaniemme toimesta. Jos nälkä tai jano yllättää, niin Love the Ball Centeriin voi tulla hetkeksi hengähtämään ja asioimaan turnauskahvilassamme seuraavaa peliä odotellessa.

9. Missä ja milloin Helsinki Cupin avajaiset pidetään?

Helsinki Cupin avajaiset pidetään turnauksen avajaispäivänä maanantaina. Ennen avajaisia järjestetään perinteinen avajaiskulkue, joka johdattaa joukkueet avajaisten pitopaikkaan.

10. Milloin on turnausdisko?

Helsinki Cupin disco järjestetään keskellä turnausviikkoa keskiviikkoiltana. Turnausrannekkeella sisäänpääsy on ilmainen, infoamme myöhemmin sisäänpääsy hinnan €.

11. Mikä on turnausranneke eli Helsinki Cupin älyranneke?

Kaikki Helsinki Cupin osallistujat saavat oman turnausrannekkeensa, jossa on oma henkilökohtainen sarjanumero. Turnausranneke on oltava jokaisella pelaajalla ja joukkueenjäsenellä ranteessa kulunvalvonnan helpottamiseksi.

Helsinki Cupin turnausrannekkeelle voi ladata rahaa henkilökohtaisen sarjanumeron avulla. Ranneke toimii sen jälkeen maksuvälineenä Helsinki Cupin omilla kioskeilla. Näin pelaajien ei tarvitse kantaa käteistä mukanaan. Ranneke toimii myös pääsylippuna ruokailuihin niille joukkueille, jotka ovat ne etukäteen varanneet. Rannekkeella pääsee myös Helsinki Cupin discoon sekä seuraamaan lauantain finaaliotteluita, jotka ovat muuten maksullisia tapahtumia.

12. Onko meillä mahdollista pelata ystävyysotteluita?

Mikäli joukkue saapuu hyvissä ajoin ennen turnauksen alkua (tytöt) tai tippuu jatkosta oletettua aiemmin, Helsinki Cupin organisaatio pyrkii järjestämään ystävyysotteluita. Joukkueille tästä aiheutuu maksettavaksi tuomareiden palkkiot.

13. Mikä on Helsinki Cup Challenge?

Helsinki Cup Challenge on mukaansatempaava kisa kaikenikäisille pelaajille. Monipuolisten tehtävien kautta pelaajat haastavat itsensä, oman joukkueensa sekä tietysti muut joukkueet. Helsinki Cup Challenge on suunnattu pelaajille, mutta myös vanhemmat ja turnausvieraat pääsevät kokeilemaan haastepisteitä, joissa Helsinki Cupin yhteistyökumppanit ovat vahvasti mukana.

Jokaisen ikäluokan eniten pisteitä kerännyt joukkue osallistuu arvontaan, jossa arvotaan huippupalkinto koko tiimille.

14. Miten Corona vaikuttaa Helsinki Cupiin?

Helsinki Cupin turnausjärjestelyt jatkuvat tämän kevään osalta poikkeuksellisessa tilassa ja seuraamme tilannetta jatkuvasti. Hallituksen ja THL:n uusia linjauksia odottaessamme haluamme pitää turnaukseen ilmoittautuneista sekä vielä osallistumista harkitsevia ajan tasalla.

Tapahtumanjärjestäjänä meille on tärkeää kaikkien kävijöiden terveys ja turvallisuus. Olemme tehneet tämän pohjalta toimenpiteitä myöhäistämällä Helsinki Cupin ilmoittautumisaikaa 30.4. asti ja mahdollistaneet ilmoittautuneille mahdollisuuden peruttaa osallistumisensa samaiseen päivämäärään mennessä.

Mikäli hallitus linjaa, ettei yleisötapahtumia voida järjestää heinäkuussa, on Helsinki Cup varautunut tilanteeseen ja hyvitämme turnausmaksun siirtämällä sen seuraavaan järjestettävään ajankohtaan tai palautamme rahat ilmoittautumisen peruuttamisen yhteydessä.

Kun saamme tietää uusista linjauksista, annamme tapahtumanjärjestäjänä uudet askelmerkit toimia edellä mainittuihin toimiin liittyen.Lisää aiheesta
26.05.2020
Vuoden 2020 Helsinki Cup järjestetään tänä kesänä
1132
INSTAGRAM

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje