Usein Kysytyt Kysymykset

 1. MISSÄ SIJAITSEVAT HELSINKICUPIN OMAT MAKSULLISET PYSÄKÖINTIPAIKAT? JA MISTÄ VOIN OSTAA LIPUN?

  Pysäköintipaikat sijaitsevat Tapulissa, Siltamäessä ja Käpylässä. Voit ostaa parkkilipun joko parkkialueelta paikanpäältä tai kisatoimistostamme. (Hinnat päivä lippu 10€ ja viikko lippu 15€.)

  Huomioithan, että kaikki muut parkki alueet ovat Helsingin Kaupungin tai yksityisten ylläpitämiä, suurin osa maksullisia parkkialueita!

  MISSÄ HELSINKI CUPIN KIOSKIT SIJAITSEVAT?

  Helsinki Cupin kioskit sijaitsevat usealla kenttäalueella. Kenttäkartoista näkee helposti missä kioskit ovat.

  Kenttäkartat näkyy Helsinki Cupin applikaatiossa.

  PALJONKO OSALLISTUMINEN HELSINKI CUPIIN 2024 MAKSAA?
  Eri sarjoilla on eri osallistumismaksuja. Täältä näet kaikki osallistumismaksut.

  MIKÄ ON HELSINKI CUPIN TURNAUSPAKETTI JA MITÄ SE SISÄLTÄÄ?

  Helsinki Cupin turnauspaketti on helpoin ja nopein ratkaisu turnausjärjestelyihin majoitusta tarvitseville joukkueille.

  Turnauspaketti koostuu majoituksesta ja ruokailuista toiveesi mukaisesti. Turnauspaketin lunastavat joukkueet saavat myös Helsingin Seudun Liikenteen matkakortin, jolla pääsee kulkemaan ilmaiseksi julkisilla liikennevälineillä Helsingin sisällä koko turnausviikon ajan. Sen lisäksi Helsinki Cupin oppaat palvelevat turnauspaketin varanneita joukkueita koko turnauksen ajan sekä turnauspaketin ostavien joukkueiden pelit pyritään sijoittamaan mahdollisimman lähelle majoitushotellia, kunhan varaus on tehty ennen 31.12.2023. Helsinki Cupin oma majoitusmyynti hoitaa puolestasi niin majoitus- kuin tarvittaessa myös matkavarauksetkin!  MITKÄ OVAT TURNAUSHOTELLIT JA MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

  Helsinki Cup tarjoaa yhteistyökumppaninsa Scandicin kautta laadukasta hotellimajoitusta seuraavissa hotelleissa:

  – Holiday Inn Helsinki – Expo
  – Scandic Park Helsinki
  – Scandic Hakaniemi
  – Scandic Pasila
  – Scandic Meilahti
  – Scandic Kallio

  Majoitus 1-4 hengen huoneissa mukavuuksin. Kattava hotelliaamiainen päivittäin

  Perheenjäsenet ja muut taustajoukot ovat tervetulleita majoittumaan Helsinki Cupin yhteistyöhotelliin samoin turnaushinnoin kuin itse joukkueetkin

  Ota yhteyttä Helsinki Cupin majoitusmyyntiin +358 40 680 4006 tai sales@helsinkicup.fi, niin autamme ryhmäänne sopivan turnauspaketin kokoamisessa!

  KUINKA MONTA OTTELUA KUKIN JOUKKUE SAA TURNAUSVIIKON AIKANA?

  Minisarjoissa (B/G7, B/G8 ja B/G9) kukin joukkue pelaa yhteensä kuusi ottelua (kaksi per päivä tai kahden päivän turnauksessa kolme per pvä)

  Tytöille otteluita tulee vähintään neljä (kolme alkulohkossa ja vähintään yksi jatko-ottelu).

  Pojille otteluita tulee vähintään viisi (neljä alkulohkossa ja vähintään yksi jatko-ottelu).


  MILLOIN OTTELUT ALKAVAT JA PÄÄTTYVÄT?

  Turnaus alkaa maanantai aamuna klo 8.00. Viimeiset ottelut loppuvat viimeistään klo 21. Otteluohjelma pyritään rakentamaan siten, että otteluiden välissä on maksimissaan 3 pelin väli. Pyrimme pitämään pelit samalla kenttäalueella.

  MISSÄ PELIT PELATAAN?

  Helsinki Cupin ottelut pelataan Helsingin kaupungin loistokuntoisilla ja laadukkailla, jalkapallokäyttöön tarkoitetuilla luonnon- ja tekonurmikentillä. Lisäksi pelaamme Espoon Tapiolan Urheilupuistossa ja Vantaan Tikkurilan Urheilupuistossa. Kentät sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, osa jopa kävelymatkan päässä majoitushotelleista.

  MITÄ HELSINKI CUP -OPASPALVELUT TARKOITTAVAT?

  Helsinki Cupin opaspalvelut kuuluvat turnauspaketin varanneille joukkueille. Oppaat avustavat joukkueita majoituskohteista ottelupaikoille siirtymisessä sekä muissa turnausta tai Helsinkiä koskevissa kysymyksissä. Oppaat ovat läsnä majoituskohteissa joukkueiden apuna koko turnauksen ajan.

  MIKÄ ON LOVE THE BALL CENTER?

Käpylän urheilupuistossa sijaitsevassa Love the Ball Centerissä pääsee valmistautumaan tuleviin matseihin, nauttimaan kahvilan tarjonnasta sekä tutustumaan turnauksen Intersportin myymälään. Love the Ball Centerissä sijaitsee myös ensiapu ja infopiste.

Love The Ball Centerin lava tarjoaa ohjelmaa maanantaista perjantaihin klo 10-18. Ohjelmassa on joka päivä hauskaa ohjelmaa lapsille ja aikuisille.


MISSÄ JA MILLOIN HELSINKI CUPIN AVAJAISET PIDETÄÄN?

Helsinki Cupin avajaiset pidetään tiistaina 9.7. Helsinki Cup turnauskulkueen merkeissä. Turnauskulkueen reitti selviää lähempänä kevättä. Vuonna 2023 kulkueen reitti meni Olympiastadionin läheisyydessä ja lähtö oli klo 19:00. Avajaisten ohjelmaan kuuluu muutama puhe, pelaajien valat sekä nuorten suosimia artisteja. Avajaiskulkueen reitti ja aikataulu tarkentuu lähempänä turnausta.

MILLOIN ON TURNAUSDISKO?

Helsinki Cup disko järjestään keskiviikkona 10.7. Käpylän Urheilupuistossa Love The Ball Centerissä festarimeiningillä. Festarien ovet aukeavat klo 18:30. Festarit loppuvat noin klo 21:00.

Turnaustunnisteella ilmainen sisäänpääsy. Hinta muille 10€.

PALJON MAKSAA PÄÄSY FINAALEIHIN?

Finaalit pelataan perjantaina (tyttöjen yleis- ja harrastesarjat) sekä lauantaina (B10-B17 sekä G10-G18). Hinnat molempien päivien finaaleihin on 5€/lapsi, 10€/aikuinen. Perjantain finaalilipulla pääsee lauantain finaaleihin.

MIKÄ ON TURNAUSTUNNISTE?

Kaikki Helsinki Cupin osallistujat saavat oman turnaustunnisteensa. Turnaustunniste helpottaa tunnistamaan turnauksen pelaajat ja toimihenkilöt.

Tunniste toimii myös pääsylippuna ruokailuihin niille joukkueille, jotka ovat ne etukäteen varanneet.

Osallistumismaksu sisältää tunnisteita:

5v5 sarjoihin 10kpl

8v8 sarjoihin 15kpl

11v11 sarjoihin 25kpl


ONKO MEILLÄ MAHDOLLISTA PELATA YSTÄVYYSOTTELUITA?

Mikäli majoittunut joukkue saapuu hyvissä ajoin ennen turnauksen alkua tai tippuu jatkosta oletettua aiemmin, Helsinki Cupin organisaatio pyrkii järjestämään ystävyysotteluita.Lisää aiheesta
12.06.2024
Esittelyssä ruotsalainen Öjersjö
97

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje

Lataa ilmainen applikaatio!

Virittäydy turnausfiilikseen ja maksimoi turnauskokemus! Helsinki Cup -applikaatio pitää sinut ajan tasalla mm. turnauksen huippuhetkistä ja kumppanieduista.