Usein Kysytyt Kysymykset

 1. MISSÄ SIJAITSEVAT HELSINKICUPIN OMAT MAKSULLISET PYSÄKÖINTIPAIKAT? JA MISTÄ VOIN OSTAA LIPUN?

  Pysäköintipaikat sijaitsevat Tapulissa, Siltamäessä ja Käpylässä. Voit ostaa parkkilipun joko parkkialueelta paikanpäältä tai kisatoimistostamme. (Hinnat päivä lippu 8€ ja viikko lippu 16€.)

  Muut parkki alueet ovat Helsingin Kaupungin tai yksityisten ylläpitämiä maksullisia parkkialueita

 2. MISSÄ HELSINKI CUPIN KIOSKIT SIJAITSEVAT?

  Helsinki Cupin kioskit sijaitsevat usealla kenttäalueella. Kenttäkartoista näkee helposti missä kioskit ovat.

  Painamalla tästä pääset kenttäkarttoihin

 3. PALJONKO OSALLISTUMINEN HELSINKI CUPIIN 2020 MAKSAA?

  Helsinki Cupin osallistumismaksut ovat B/G7-, B/G8- ja B/G9-sarjoissa 325 €. Tyttöjen sarjoissa G10- G18 340 €, poikien sarjoissa 375 €.

 4. MIKÄ ON HELSINKI CUPIN TURNAUSPAKETTI JA MITÄ SE SISÄLTÄÄ?

  Helsinki Cupin turnauspaketti on helpoin ja nopein ratkaisu turnausjärjestelyihin majoitusta tarvitseville joukkueille.

  Turnauspaketti koostuu majoituksesta ja ruokailuista toiveesi mukaisesti. Turnauspaketin lunastavat joukkueet saavat myös Helsingin Seudun Liikenteen matkakortin, jolla pääsee kulkemaan ilmaiseksi julkisilla liikennevälineillä Helsingin sisällä koko turnausviikon ajan. Sen lisäksi Helsinki Cupin oppaat palvelevat turnauspaketin varanneita joukkueita koko turnauksen ajan sekä turnauspaketin ostavien joukkueiden pelit pyritään sijoittamaan mahdollisimman lähelle majoitushotellia. Helsinki Cupin oma majoitusmyynti hoitaa puolestasi niin majoitus- kuin tarvittaessa myös matkavarauksetkin!

  HUOM! Vuoden 2020 turnauksessa LTBC:ssä noudatetaan erikoisjärjestelyitä.

 5. MITKÄ OVAT TURNAUSHOTELLIT JA MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

  Helsinki Cup tarjoaa yhteistyökumppaninsa Scandicin kautta laadukasta hotellimajoitusta seuraavissa hotelleissa:

  – Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti
  – Holiday Inn Helsinki – Expo
  – Scandic Park Helsinki
  – Scandic Hakaniemi
  – Scandic Kaisaniemi
  – Scandic Meilahti
  – Scandic Kallio

  Majoitus 1-4 hengen huoneissa mukavuuksin. Kattava hotelliaamiainen päivittäin

  Perheenjäsenet ja muut taustajoukot ovat tervetulleita majoittumaan Helsinki Cupin yhteistyöhotelliin samoin turnaushinnoin kuin itse joukkueetkin

  Ota yhteyttä Helsinki Cupin majoitusmyyntiin +358 40 680 4006 tai sales@helsinkicup.fi, niin autamme ryhmäänne sopivan turnauspaketin kokoamisessa!

 6. KUINKA MONTA OTTELUA KUKIN JOUKKUE SAA TURNAUSVIIKON AIKANA?

  Minisarjoissa (B/G7, B/G8 ja B/G9) kukin joukkue pelaa yhteensä kuusi ottelua (kaksi per päivä).

  Tytöille otteluita tulee vähintään neljä (kolme alkulohkossa ja vähintään yksi jatko-ottelu).

  Pojille otteluita tulee vähintään viisi (neljä alkulohkossa ja vähintään yksi jatko-ottelu).

  Huom! Mikäli joukkue ilmoittautuu turnaukseen 31.12. mennessä, takaamme joukkueelle paikan ns. täydessä lohkossa (tytöt 5, pojat 6 joukkuetta).

 7. MILLOIN OTTELUT ALKAVAT JA PÄÄTTYVÄT?

  Turnaus alkaa maanantaiaamuna klo 8.30. Viimeiset ottelut pelataan klo 20. Otteluohjelma rakennetaan siten, että yhden tietyn joukkueen pelit ovat lähellä toisiaan niin, että joukkueelle jää vapaa-aikaa joko aamusta tai illasta.

 8. MISSÄ PELIT PELATAAN?

  Helsinki Cupin ottelut pelataan Helsingin kaupungin loistokuntoisilla ja laadukkailla, jalkapallokäyttöön tarkoitetuilla luonnon- ja tekonurmikentillä. Kentät sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, osa jopa kävelymatkan päässä majoitushotelleista.

 9. MITÄ HELSINKI CUP -OPASPALVELUT TARKOITTAVAT?

  Helsinki Cupin opaspalvelut kuuluvat turnauspaketin varanneille joukkueille. Oppaat avustavat joukkueita majoituskohteista ottelupaikoille siirtymisessä sekä muissa turnausta tai Helsinkiä koskevissa kysymyksissä. Oppaat ovat läsnä majoituskohteissa joukkueiden apuna koko turnauksen ajan.

 10. MIKÄ ON LOVE THE BALL CENTER?

  Love the Ball Center on turnauksen sydän Käpylän kenttäalueella (,Mäkelänkatu 70).

  Se on turnauksen tapahtumatori, jossa turnaukseen osallistujat pääsevät tapaamaan toisiaan ja viettämään aikaa otteluiden välissä. Turnausviikon aikana siellä on ohjelmaa yhteistyökumppaniemme toimesta. Jos nälkä tai jano yllättää, niin Love the Ball Centeriin voi tulla hetkeksi hengähtämään ja asioimaan turnauskahvilassamme seuraavaa peliä odotellessa.

 11. MISSÄ JA MILLOIN HELSINKI CUPIN AVAJAISET PIDETÄÄN?

  Helsinki Cupin avajaiset pidetään turnauksen avajaispäivänä maanantaina. Ennen avajaisia järjestetään perinteinen avajaiskulkue, joka johdattaa joukkueet avajaisten pitopaikkaan.

 12. MILLOIN ON TURNAUSDISKO?

  Helsinki Cupin disco järjestetään keskellä turnausviikkoa keskiviikkoiltana. Turnausrannekkeella sisäänpääsy on ilmainen.

 13. MIKÄ ON TURNAUSRANNEKE ELI HELSINKI CUPIN ÄLYRANNEKE?

  Kaikki Helsinki Cupin osallistujat saavat oman turnausrannekkeensa, jossa on oma henkilökohtainen sarjanumero. Turnausranneke on oltava jokaisella pelaajalla ja joukkueenjäsenellä ranteessa kulunvalvonnan helpottamiseksi.

  Helsinki Cupin turnausrannekkeelle voi ladata rahaa henkilökohtaisen sarjanumeron avulla. Ranneke toimii sen jälkeen maksuvälineenä Helsinki Cupin omilla kioskeilla. Näin pelaajien ei tarvitse kantaa käteistä mukanaan. Ranneke toimii myös pääsylippuna ruokailuihin niille joukkueille, jotka ovat ne etukäteen varanneet.

 14. ONKO MEILLÄ MAHDOLLISTA PELATA YSTÄVYYSOTTELUITA?

  Mikäli joukkue saapuu hyvissä ajoin ennen turnauksen alkua (tytöt) tai tippuu jatkosta oletettua aiemmin, Helsinki Cupin organisaatio pyrkii järjestämään ystävyysotteluita. Joukkueille tästä aiheutuu maksettavaksi tuomareiden palkkiot.Lisää aiheesta
24.10.2020
Toimiston terveiset jalkapalloväelle
1560
INSTAGRAM

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje