Usein Kysytyt Kysymykset

 1. MISSÄ SIJAITSEVAT HELSINKICUPIN OMAT MAKSULLISET PYSÄKÖINTIPAIKAT? JA MISTÄ VOIN OSTAA LIPUN?

  Pysäköintipaikat sijaitsevat Tapulissa ja Käpylässä. Voit ostaa parkkilipun joko parkkialueelta paikanpäältä tai kisatoimistostamme. (Hinnat päivä lippu 8€ ja viikko lippu 16€.)

  Huomioithan, että kaikki muut parkki alueet ovat Helsingin Kaupungin tai yksityisten ylläpitämiä, suurin osa maksullisia parkkialueita!

 2. MISSÄ HELSINKI CUPIN KIOSKIT SIJAITSEVAT?

  Helsinki Cupin kioskit sijaitsevat usealla kenttäalueella. Kenttäkartoista näkee helposti missä kioskit ovat.

  Kenttäkartat julkaistaan kesäkuussa.

 3. PALJONKO OSALLISTUMINEN HELSINKI CUPIIN 2021 MAKSAA?
  Helsinki Cupin osallistumismaksut ovat B/G7-, B/G8- ja B/G9-sarjoissa 335 €. Tyttöjen sarjoissa G10- G18 350 €, poikien sarjoissa 385 €.

 4. MIKÄ ON HELSINKI CUPIN TURNAUSPAKETTI JA MITÄ SE SISÄLTÄÄ?

  Helsinki Cupin turnauspaketti on helpoin ja nopein ratkaisu turnausjärjestelyihin majoitusta tarvitseville joukkueille.

  Turnauspaketti koostuu majoituksesta ja ruokailuista toiveesi mukaisesti. Turnauspaketin lunastavat joukkueet saavat myös Helsingin Seudun Liikenteen matkakortin, jolla pääsee kulkemaan ilmaiseksi julkisilla liikennevälineillä Helsingin sisällä koko turnausviikon ajan. Sen lisäksi Helsinki Cupin oppaat palvelevat turnauspaketin varanneita joukkueita koko turnauksen ajan sekä turnauspaketin ostavien joukkueiden pelit pyritään sijoittamaan mahdollisimman lähelle majoitushotellia. Helsinki Cupin oma majoitusmyynti hoitaa puolestasi niin majoitus- kuin tarvittaessa myös matkavarauksetkin! 5. MITKÄ OVAT TURNAUSHOTELLIT JA MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

  Helsinki Cup tarjoaa yhteistyökumppaninsa Scandicin kautta laadukasta hotellimajoitusta seuraavissa hotelleissa:

  – Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti
  – Holiday Inn Helsinki – Expo
  – Scandic Park Helsinki
  – Scandic Hakaniemi
  – Scandic Kaisaniemi
  – Scandic Meilahti
  – Scandic Kallio

  Majoitus 1-4 hengen huoneissa mukavuuksin. Kattava hotelliaamiainen päivittäin

  Perheenjäsenet ja muut taustajoukot ovat tervetulleita majoittumaan Helsinki Cupin yhteistyöhotelliin samoin turnaushinnoin kuin itse joukkueetkin

  Ota yhteyttä Helsinki Cupin majoitusmyyntiin +358 40 680 4006 tai sales@helsinkicup.fi, niin autamme ryhmäänne sopivan turnauspaketin kokoamisessa!

 6. KUINKA MONTA OTTELUA KUKIN JOUKKUE SAA TURNAUSVIIKON AIKANA?

  Minisarjoissa (B/G7, B/G8 ja B/G9) kukin joukkue pelaa yhteensä kuusi ottelua (kaksi per päivä tai kahden päivän turnauksessa 3 per pvä)

  Tytöille otteluita tulee vähintään neljä (kolme alkulohkossa ja vähintään yksi jatko-ottelu).

  Pojille otteluita tulee vähintään viisi (neljä alkulohkossa ja vähintään yksi jatko-ottelu).

  Huom! Mikäli joukkue ilmoittautuu turnaukseen 31.12. mennessä, takaamme joukkueelle paikan ns. täydessä lohkossa (tytöt 5, pojat 6 joukkuetta).

 7. MILLOIN OTTELUT ALKAVAT JA PÄÄTTYVÄT?

  Turnaus alkaa maanantaiaamuna klo 8.30. Viimeiset ottelut pelataan klo 20. Otteluohjelma rakennetaan siten, että otteluiden välissä on maksimissaan 3 pelin väli.

 8. MISSÄ PELIT PELATAAN?

  Helsinki Cupin ottelut pelataan Helsingin kaupungin loistokuntoisilla ja laadukkailla, jalkapallokäyttöön tarkoitetuilla luonnon- ja tekonurmikentillä. Lisäksi pelaamme Espoon Tapiolan Urheilupuistossa. Kentät sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, osa jopa kävelymatkan päässä majoitushotelleista.

 9. MITÄ HELSINKI CUP -OPASPALVELUT TARKOITTAVAT?

  Helsinki Cupin opaspalvelut kuuluvat turnauspaketin varanneille joukkueille. Oppaat avustavat joukkueita majoituskohteista ottelupaikoille siirtymisessä sekä muissa turnausta tai Helsinkiä koskevissa kysymyksissä. Oppaat ovat läsnä majoituskohteissa joukkueiden apuna koko turnauksen ajan.

 10. MIKÄ ON LOVE THE BALL CENTER?

  Love the Ball Center on turnauksen sydän Käpylän kenttäalueella (Mäkelänkatu 70).

  Se on turnauksen tapahtumatori, jossa turnaukseen osallistujat pääsevät tapaamaan toisiaan ja viettämään aikaa otteluiden välissä. Turnausviikon aikana siellä on ohjelmaa yhteistyökumppaniemme toimesta. Jos nälkä tai jano yllättää, niin Love the Ball Centeriin voi tulla hetkeksi hengähtämään ja asioimaan turnauskahvilassamme seuraavaa peliä odotellessa.

  Etsimme keinoja LTBC toteuttamiseksi vuoden 2021 turnaukseen.

 11. MISSÄ JA MILLOIN HELSINKI CUPIN AVAJAISET PIDETÄÄN?

  Helsinki Cupin avajaiset pidetään turnauksen avajaispäivänä maanantaina. Ennen avajaisia järjestetään perinteinen avajaiskulkue, joka johdattaa joukkueet avajaisten pitopaikkaan. Huom! Vuoden 2021 järjestelyistä tietoa lähempänä turnausta. Etsimme keinoja avajaisten toteuttamiseksi.

 12. MILLOIN ON TURNAUSDISKO?

  Helsinki Cupin disco järjestetään keskellä turnausviikkoa keskiviikkoiltana. Turnausrannekkeella sisäänpääsy on ilmainen. Huom! Vuoden 2021 järjestelyistä tietoa lähempänä turnausta. Etsimme keinoja turnausdiskon toteuttamiseksi.

 13. MIKÄ ON TURNAUSRANNEKE?

  Kaikki Helsinki Cupin osallistujat saavat oman turnausrannekkeensa. Turnausranneke on oltava jokaisella pelaajalla ja joukkueenjäsenellä ranteessa kulunvalvonnan helpottamiseksi.

  Ranneke toimii myös pääsylippuna ruokailuihin niille joukkueille, jotka ovat ne etukäteen varanneet.

 14. ONKO MEILLÄ MAHDOLLISTA PELATA YSTÄVYYSOTTELUITA?

  Mikäli joukkue saapuu hyvissä ajoin ennen turnauksen alkua (tytöt) tai tippuu jatkosta oletettua aiemmin, Helsinki Cupin organisaatio pyrkii järjestämään ystävyysotteluita.Lisää aiheesta
09.06.2021
Helsinki Cupin nurmet odottavat jo pelaajia – pelit pelat…
35
INSTAGRAM

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje