Usein Kysytyt Kysymykset

 1. MISSÄ SIJAITSEVAT HELSINKICUPIN OMAT MAKSULLISET PYSÄKÖINTIPAIKAT? JA MISTÄ VOIN OSTAA LIPUN?

  Pysäköintipaikat sijaitsevat Tapulissa, Siltamäessä ja Käpylässä. Voit ostaa parkkilipun joko parkkialueelta paikanpäältä tai kisatoimistostamme. (Hinnat päivä lippu 10€ ja viikko lippu 15€.)

  Huomioithan, että kaikki muut parkki alueet ovat Helsingin Kaupungin tai yksityisten ylläpitämiä, suurin osa maksullisia parkkialueita!

  MISSÄ HELSINKI CUPIN KIOSKIT SIJAITSEVAT?

  Helsinki Cupin kioskit sijaitsevat usealla kenttäalueella. Kenttäkartoista näkee helposti missä kioskit ovat.

  Kenttäkartat näkyy Helsinki Cupin applikaatiossa.

  PALJONKO OSALLISTUMINEN HELSINKI CUPIIN 2022 MAKSAA?
  Helsinki Cupin osallistumismaksut ovat B/G7-, B/G8- ja B/G9-sarjoissa 395 €. Tyttöjen sarjoissa G10-G13 430€, G14-G18 450 €, B10-B13 8v8 ja B14-15H 8v8 455€ ja B14-B17 ja B14-15H 11v11 375€.

  MIKÄ ON HELSINKI CUPIN TURNAUSPAKETTI JA MITÄ SE SISÄLTÄÄ?

  Helsinki Cupin turnauspaketti on helpoin ja nopein ratkaisu turnausjärjestelyihin majoitusta tarvitseville joukkueille.

  Turnauspaketti koostuu majoituksesta ja ruokailuista toiveesi mukaisesti. Turnauspaketin lunastavat joukkueet saavat myös Helsingin Seudun Liikenteen matkakortin, jolla pääsee kulkemaan ilmaiseksi julkisilla liikennevälineillä Helsingin sisällä koko turnausviikon ajan. Sen lisäksi Helsinki Cupin oppaat palvelevat turnauspaketin varanneita joukkueita koko turnauksen ajan sekä turnauspaketin ostavien joukkueiden pelit pyritään sijoittamaan mahdollisimman lähelle majoitushotellia, kunhan varaus on tehty ennen 31.12.2022. Helsinki Cupin oma majoitusmyynti hoitaa puolestasi niin majoitus- kuin tarvittaessa myös matkavarauksetkin!  MITKÄ OVAT TURNAUSHOTELLIT JA MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

  Helsinki Cup tarjoaa yhteistyökumppaninsa Scandicin kautta laadukasta hotellimajoitusta seuraavissa hotelleissa:

  – Holiday Inn Helsinki – Expo
  – Scandic Park Helsinki
  – Scandic Hakaniemi
  – Scandic Pasila
  – Scandic Meilahti
  – Scandic Kallio

  Majoitus 1-4 hengen huoneissa mukavuuksin. Kattava hotelliaamiainen päivittäin

  Perheenjäsenet ja muut taustajoukot ovat tervetulleita majoittumaan Helsinki Cupin yhteistyöhotelliin samoin turnaushinnoin kuin itse joukkueetkin

  Ota yhteyttä Helsinki Cupin majoitusmyyntiin +358 40 680 4006 tai sales@helsinkicup.fi, niin autamme ryhmäänne sopivan turnauspaketin kokoamisessa!

  KUINKA MONTA OTTELUA KUKIN JOUKKUE SAA TURNAUSVIIKON AIKANA?

  Minisarjoissa (B/G7, B/G8 ja B/G9) kukin joukkue pelaa yhteensä kuusi ottelua (kaksi per päivä tai kahden päivän turnauksessa kolme per pvä)

  Tytöille otteluita tulee vähintään neljä (kolme alkulohkossa ja vähintään yksi jatko-ottelu).

  Pojille otteluita tulee vähintään viisi (neljä alkulohkossa ja vähintään yksi jatko-ottelu).

  Huom! Mikäli joukkue ilmoittautuu turnaukseen 31.12. mennessä, joukkue saa paikan ns. täydessä lohkossa (tytöt 5, pojat 6 joukkuetta).

  MILLOIN OTTELUT ALKAVAT JA PÄÄTTYVÄT?

  Turnaus alkaa maanantai aamuna klo 8.00. Viimeiset ottelut loppuvat klo 21. Otteluohjelma pyritään rakentamaan siten, että otteluiden välissä on maksimissaan 3 pelin väli. Pyrimme pitämään pelit samalla kenttäalueella.

  MISSÄ PELIT PELATAAN?

  Helsinki Cupin ottelut pelataan Helsingin kaupungin loistokuntoisilla ja laadukkailla, jalkapallokäyttöön tarkoitetuilla luonnon- ja tekonurmikentillä. Lisäksi pelaamme Espoon Tapiolan Urheilupuistossa. Kentät sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, osa jopa kävelymatkan päässä majoitushotelleista.

  MITÄ HELSINKI CUP -OPASPALVELUT TARKOITTAVAT?

  Helsinki Cupin opaspalvelut kuuluvat turnauspaketin varanneille joukkueille. Oppaat avustavat joukkueita majoituskohteista ottelupaikoille siirtymisessä sekä muissa turnausta tai Helsinkiä koskevissa kysymyksissä. Oppaat ovat läsnä majoituskohteissa joukkueiden apuna koko turnauksen ajan.

  MIKÄ ON LOVE THE BALL CENTER?

Käpylän urheilupuistossa sijaitsevassa Love the Ball Centerissä pääsee valmistautumaan tuleviin matseihin, nauttimaan kahvilan tarjonnasta sekä tutustumaan turnauksen Intersportin myymälään. Love the Ball Centerissä sijaitsee myös ensiapu ja infopiste.

Love The Ball Centerin lava tarjoaa ohjelmaa maanantaista perjantaihin klo 10-16. Ohjelmassa on joka päivä hauskaa ohjelmaa lapsille ja aikuisille.


MISSÄ JA MILLOIN HELSINKI CUPIN AVAJAISET PIDETÄÄN?

Helsinki Cupin avajaiset pidetään tiistaina 11.7. Helsinki Cup turnauskulkueen merkeissä. Turnauskulkue kulkee Helsingin keskustassa ja lähtee alkupaikasta noin klo 19:30. Turnauskulkueen kuuluvin joukkue palkitaan! Turnauskulkueen päätepaikkana on ollut muutamana vuonna Kirjasto Oodin edessä. Avajaisten ohjelmaan kuuluu muutama puhe, pelaajien valat sekä nuorten suosimia artisteja. Avajaiskulkueen reitti ja aikataulu tarkentuu lähemäpänä turnausta.

MILLOIN ON TURNAUSDISKO?

Helsinki Cup disko järjestettiin keskiviikkona 13.7. Käpylässä Minifestari meiningillä.

Vuonna 2023 disko järjestetään keskiviikkona, mutta paikka on vielä työn alla. Diskon aikataulu selviää myös lähempänä turnausta. Aloitus n. klo 19.00.

Rannekkeella on ilmainen sisäänpääsy.

PALJON MAKSAA PÄÄSY FINAALEIHIN?

Finaalit pelataan perjantaina (tyttöjen yleis- ja harrastesarjat) sekä lauantaina (B10-B17 sekä G10-G18). Hinnat molempien päivien finaaleihin on 5€/lapsi, 10€/aikuinen. Perjantain finaalilipulla pääsee lauantain finaaleihin.

MIKÄ ON TURNAUSRANNEKE?

Kaikki Helsinki Cupin osallistujat saavat oman turnausrannekkeensa. Turnausranneke on oltava jokaisella pelaajalla ja joukkueenjäsenellä ranteessa kulunvalvonnan helpottamiseksi.

Ranneke toimii myös pääsylippuna ruokailuihin niille joukkueille, jotka ovat ne etukäteen varanneet.

Lisää turnausrannekkeen eduista täältä.

ONKO MEILLÄ MAHDOLLISTA PELATA YSTÄVYYSOTTELUITA?

Mikäli majoittunut joukkue saapuu hyvissä ajoin ennen turnauksen alkua tai tippuu jatkosta oletettua aiemmin, Helsinki Cupin organisaatio pyrkii järjestämään ystävyysotteluita.Lisää aiheesta
09.03.2023
Olympiastadion pelikenttänä kesällä 2023
14

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje

Lataa ilmainen applikaatio!

Virittäydy turnausfiilikseen ja maksimoi turnauskokemus! Helsinki Cup -applikaatio pitää sinut ajan tasalla mm. turnauksen huippuhetkistä ja kumppanieduista.