Pelaajalistojen täyttö

Pelaajalistat täytetään Helsinki Cup turnaussivustolla tai suoraan Palloliiton tasosta.

7-9-vuotiaat voivat tehdä pelaajalistat suoraan turnaussivustolta PAINA TÄSTÄ.

Joukkueen yhteyshenkikö on saanut sähköpostiinsa ilmoittautumisen yhteydessä joukkuekohtaisen koodin, jolla pääsee kirjautumaan oman joukkueen sivuille.

Pelaajalista tulee olla täytettynä ennen kisatoimistoon ilmoittautumista. Kisatoimisto Bolt Arenalla, Urheilukatu 5, katutaso. Kisatoimisto aukeaa 2.7. klo 14:00.

7-9-vuotiaden pelaajalistoihin saa tehdä turnauksen aikana muutoksia. Mitaleita ja diplomeja jaetaan vain pelaajalistan mukaisesti.

10-vuotiaat ja sitä vanhemmat joukkueet tekevät pelaajalistat Palloliiton Tasosta joukkueen pääkäyttäjän tunnuksilla. Täältä pääset TASOON.

Yli 10-vuotiaiden pelaajalistat täytetään turnauskohtaiseen pelaajalistaan vasta kun otteluohjelma on julkaistu. Turnausorganisaatio viestittää joukkueille kun turnauskohtainen pelaajalista on auki.

Huom! Merkitse kaikki pelaajat pelaajalistoille. Turnauksen aikana pelaajalistoihin ei voi tehdä muutoksia (poislukien poikien harrastesarjat).

Jos pelaaja pelaa B10 sarjassa ja B10H sarjassa, merkitse pelaaja molempien joukkueiden pelaajalistoille.

Huom. pelaaja ei voi pelata kahdessa eri joukkueessa samassa sarjassa.

Esimerkki: B10 eliittilohkoon ilmoitetussa joukkueessa ja B10 yleislohkoon ilmoitetussa joukkueessa.

Pelaajalista tulee olla täytettynä ennen kisatoimistoon ilmoittautumista. Kisatoimisto Bolt Arenalla, Urheilukatu 5, katutaso. Kisatoimisto aukeaa 2.7. klo 14:00.

Turnaus pelataan 8.-13.7.2024


Sarjat ja pelitavat

Lisää uutisia

12.06.2024
Esittelyssä ruotsalainen Öjersjö
97

Sarjoissa, joissa on jatko-ottelut pelataan cup-muotoisena. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkopelin voittaja etenee seuraavalle kierrokselle ja häviäjän turnaus päättyy. Torstaina alkaa suurin osa jatkopeleistä, jolloin pelit voivat loppua. Sarjasta riippuen, jotkut jatkopelit alkavat vasta perjantaina (tyttöjen sarjoja).

Tärkeät säännöt ja selitykset:

YLI-IKÄISYYS

Esimerkki:

Sarjoissa B10-B17 sekä G10E-G18E
voi pelata vain Palloliitolta luvan saaneet yli-ikäiset. Samanaikaisesti kentällä näistä YI-pelaajista saa olla 8v8-sarjan peleissä yksi (1) pelaaja ja 11v11-sarjan peleissä kaksi (2) pelaajaa.  Näillä pelaajilla ei ole pelioikeutta muissa sarjoissa. Pelaajien tulee olla samat läpi turnauksen ja heidät nimetään pelaajaluetteloon ennen turnausta muiden pelaajien tapaan.


Selitys: Palloliitolta on haettu lupia kevään sarjapeleihin. Pelit jatkuvat kesäkuun puoleen väliin asti ja samat luvat ovat voimassa kyseisellä pelaajalla. Pelaaja X saa edustaa liiton luvalla joukkuetta, jossa hän pelaa muutenkin sarjaa. Tällä pelaajalla ei ole oikeutta muissa sarjoissa. Pelaaja X on B15 -ikäinen, mutta pelaa B14 sarjan joukkueessa.
Pelaaja X ei voi edustaa oman ikäisiä B15 sarjassa sekä yli-ikäisenä vuotta nuoremmissa B14 sarjassa.

Muita yli-ikäisyyksiä ei myönnetä, sillä pelaajalla voi olla merkitystä koko joukkueen menestykseen.

OSALLISTUMISOIKEUS

Esimerkki:
Sarjoissa, joissa voittaja määritetään (missä pelataan finaalit), yksi pelaaja saa edustaa vain yhtä joukkuetta samassa sarjassa. Nämä sarjat ovat pojilla B10, B11, B12, B13 8v8, B13-11v11, B14, B15, B17 ja tytöillä G10E, G10Y, G10H, G11E, G11Y, G11H, G12E, G12Y, G12H, G13E, G13Y, G13H, G14E, G14Y, G14H, G15E, G15Y, G15H, G18E, G18Y ja G18H.Selitys: Seuralla on kaksi joukkuetta, Team A elitelohkossa ja Team B yleislohkossa samassa B14 sarjassa. Pelaaja X ei voi edustaa molempia joukkueita samassa B14 sarjassa koska näiden joukkueiden tiet voivat kohdata jatkopeleissä.
Pelaaja X voi edustaa esim. B14 sekä B14-15H sarjojen joukkueissa, sillä nämä sarjat eivät kohtaa toisiaan.

Kaikki turnauksen säännöt löytyvät täältä: SÄÄNNÖT
Tarkista oman sarjan sarjakohtainen sääntö.

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje

Lataa ilmainen applikaatio!

Virittäydy turnausfiilikseen ja maksimoi turnauskokemus! Helsinki Cup -applikaatio pitää sinut ajan tasalla mm. turnauksen huippuhetkistä ja kumppanieduista.