Ajankohtaista

Vuoden 2023 (10.-16.7.2023) turnauksen järjestelyt ovat käynnistyneet ja suunnittelu on aloitettu vuodelle 2023. Turnaukseen odotetaan yli 1600 joukkuetta ympäri Suomen ja ulkomailta.

Työntekijäksi turnaukseen?

Tulemme hakemaan talvella 2023

Helsinki Cupin turnausviikolle (10.-15.7.2023) kioskityöntekijöitä, kuvaajia, ensiaputyöntekijöitä, oppaita ja liikenteenohjaajia.

Helsinki Cupin mukana pääset osaksi yhtä Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista ja saat arvokasta työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Ja mikä parasta, tutustut uusiin ihmisiin ja jaat turnaushuuman mukavan työporukan kanssa. Luvassa on tiivis ja nopeatahtinen viikko, joten odotamme sinulta kykyä työskennellä hektisessä ympäristössä. Kyseessä on palkallinen työ.

Kesän työtehtäviä

  • Kioskityöntekijä – asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviä Helsinki cupin eri koskeilla
  • Kuvaajia – kuvaamaan otteluita Solidsport alustalle
  • Ensiaputyöntekijöitä – henkilöitä kenttäalueille (vaatimuksena EA1 koulutus, alan sopiva tutkinto)
  • Liikenteenohjaajia – Helsinki Cupin omille parkkialueille
  • Oppaita – Helsinki Cupin oppaita opastamaan kansainvälisiä ja suomalaisia majoittuvia joukkueita (Kielet Espanja, Portugali, Ruotsi, Englanti, Viro, Venäjä)

Laita hakemus rekry@helsinkicup.fi ja kerro mitä työtä olet hakemassa ja miksi sinusta tulisi hyvä tekijä meidän tiimiin.

Rekrytointi avautuu tammikuussa 2023!

Tuomarirekry avautuu kesällä 2023!

Helsinki Cupin tuomaritoiminnasta vastaa Helsingin Erotuomarikerho. Vuosittain turnaukseen palkataan yli 200 tuomaria ja pelinohjaajaa.

Turnauksessa pelataan valtava määrä otteluita, joten myös tuomareita tarvitaan lukuisia. Tästä syystä myös kokemattomammat tuomarit ovat erittäin tervetulleita.

Haemme kesän aikana tuomareita, pelinohjaajista korkeampien tasojen viheltäjiin. Vaatimuksena on erotuomari- tai pelinohjaajakurssi. Erityisesti tarvetta on ison kentän erotuomareille sekä pelinohjaajille.

Pelinohjaajien osalta vihellyksiä voidaan sovittaa myös omiin otteluihin sopiviksi.

Helsinki Cupiin osallistuminen pelaajana on tunnetusti ainutlaatuinen ja hauska kokemus. Samaa voidaan sanoa myös tuomareiden osalta. Turnaus tarjoaa ison nuorisoturnauksen tunnelman maailman parhaan urheilulajin parissa. Toiset osallistuvat turnaukseen päivittäin useiden pelien verran, kun taas toiset käyvät viheltämässä vähemmän vaikka töidensä vuoksi. Tehtäviä voidaan tarjota melko joustavasti omien aikarajoitusten puitteissa.

Lisätiedot

Turnaukseen liittyvissä asioissa

helsinkicup@helsinkicup.fi

Lisää uutisia

24.01.2023
Tuomaritoiminta on yksi tärkein toiminto turnauksen läpiv…
1

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje

Lataa ilmainen applikaatio!

Virittäydy turnausfiilikseen ja maksimoi turnauskokemus! Helsinki Cup -applikaatio pitää sinut ajan tasalla mm. turnauksen huippuhetkistä ja kumppanieduista.