Ajankohtaista

Vuoden 2021 turnauksen järjestelyt ovat käynnissä ja etenevät hyvässä vauhdissa. Pääset lukemaan ensi vuoden turnauksesta alta!

Helsinki Cup 2021 lähestyy – turnausjärjestelyt jatkuvat normaaliin tapaan

Helsinki Cup jatkaa turnausjärjestelyitä normaalisti eteenpäin. Joukkueita on ilmoittautunut yli 1 000, joka on määrältään lähes yhtä paljon kuin viime kesän turnauksessa. Joukkueet odottavatkin jo kovasti kesän pelejä ja heinäkuisen aurinkoista turnausviikkoa. Ilmoittautumisaikaa on pidennetty sunnuntaihin 16.5. asti. Ilmoittautumaan turnaukseen pääset täältä!

Turvallisuus – turnauksen tärkein elementti

Helsinki Cupille on ensiarvoisen tärkeää osallistujien turvallisuus. Linjanvedoille antaa tukevan selkänojan viime kesän turnaus, jonka saimme vietyä hienosti läpi erityistoimenpitein ja viranomaisohjeita noudattaen – ja mikä tärkeintä, ilman yhtäkään koronatartuntaa.

Lisäinformaatiota lähempänä kesää

Pian päästään avaamaan sarjapelit, joiden edetessä näemme hieman enemmän kesän tilannetta. Helsinki Cup pyrkii tekemään vastuullisena toimijana pelit ja pelialueet  turvalliseksi. Otteluohjelma suunnitellaan tarkasti ja pelien välissä on pidemmät tauot ylimääräisten kontaktien välttämiseksi. Yleisörajoitukset selviävät lähempänä kesää ja toivommekin, että katsojat olisivat tervetulleita kannustamaan joukkueita kentän laidalle. Tästä tiedämme myös lähempänä turnausta, josta tiedotamme erikseen.

Turnaus toteutuu – kesän tautitilanne näyttää, millaisena

Helsinki Cup suunnittelee tämän kesän turnausta muutamalla erilaisella vaihtoehdolla, riippuen täysin siitä, minkälaisessa maailmassa elämme viruksen leviämisen ja tautitilanteen kanssa. Seuraamme päivittäin niin hallituksen ja viranomaisten määräyksiä kuin alueellisiakin ohjeistuksia. Uskomme, että toukokuussa olemme jo valmiimpia kertomaan millaisissa olosuhteissa turnaus voidaan järjestää.

Mitä, jos turnaus peruuntuu?

Jos viranomaisten päätöksellä turnaus perutaan, maksamme jo maksetut osallistumis- ja majoitusmaksut joukkueille takaisin. Muutoin noudatamme yleisiä peruutusehtojamme, jotka olemme varanneille joukkueille erikseen ilmoittaneet.

Työntekijäksi turnaukseen?

Vuoden 2021 turnauksen työntekijärekytointi on liikenteenohjaajien ja kioskityöntekijöiden osalta päättynyt. Etsimme edelleen ensiputyöntekijöitä, lue alhaalta lisää.

Haemme Helsinki Cupin turnausviikolle (12.-17.7.2021) vielä ensiaputyöntekijöitä.

Helsinki Cupin mukana pääset osaksi yhtä Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista ja saat arvokasta työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Ja mikä parasta, tutustut uusiin ihmisiin ja jaat turnaushuuman mukavan työporukan kanssa. Luvassa on tiivis ja nopeatahtinen viikko, joten odotamme sinulta kykyä työskennellä hektisessä ympäristössä. Kyseessä on palkallinen työ ja avoinna olevat tehtävät ovat seuraavat:

Kioskimyynti: Paikat on täytettynä

Liikenteenohjaajat: Paikat on täytettynä

Ensiapuhenkilöt:

  • Ensiaputyöhön kenttäalueille, vähimmäisvaatimuksena on suoritettu EA1 koulutus

Näin haet tehtävään:

  • Lähetä avoin hakemus rekry@helsinkicup.fi.
  • Kerro mitä tehtävää olet hakemassa.
  • Kerro miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tehtävään. Mainitsethan myös, jos sinulla on työkokemusta tai taitoja, joista olisi hyötyä hakemasi työn menestyksekkäässä hoitamisessa.
  • Liitä hakemukseesi syntymäaikasi ja yhteystietosi.
  • Mikäli olet oikeutettu kotikaupunkisi kesäseteliin, mainitse siitä jo hakemuksessa!

Tuomaritoiminta

Helsinki Cupin tuomaritoiminnasta vastaa Helsingin Erotuomarikerho. Vuosittain turnaukseen palkataan yli 200 tuomaria ja pelinohjaajaa.

Turnauksessa pelataan valtava määrä otteluita, joten myös tuomareita tarvitaan lukuisia. Tästä syystä myös kokemattomammat tuomarit ovat erittäin tervetulleita.

Haemme kesän aikana tuomareita, pelinohjaajista korkeampien tasojen viheltäjiin. Vaatimuksena on erotuomari- tai pelinohjaajakurssi. Erityisesti tarvetta on ison kentän erotuomareille sekä pelinohjaajille.

Pelinohjaajien osalta vihellyksiä voidaan sovittaa myös omiin otteluihin sopiviksi.

Helsinki Cupiin osallistuminen pelaajana on tunnetusti ainutlaatuinen ja hauska kokemus. Samaa voidaan sanoa myös tuomareiden osalta. Turnaus tarjoaa ison nuorisoturnauksen tunnelman maailman parhaan urheilulajin parissa. Toiset osallistuvat turnaukseen päivittäin useiden pelien verran, kun taas toiset käyvät viheltämässä vähemmän vaikka töidensä vuoksi. Tehtäviä voidaan tarjota melko joustavasti omien aikarajoitusten puitteissa.

Lisätiedot:

helsinkicup@helsinkicup.fi
Tuomarirekry on auki 1.6.-22.6.2021

Pelinohjaajahaku: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/ilmoitatuomari.php

Tuomarit hakee suoraan TASO:n kautta.

Lisää aiheesta

20.07.2021
Kiitos vuoden 2021 Helsinki Cupista
10
Instagram

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

HUOM!  Kisatoimisto on 8.-12.7.2021 Olympiastadionilla
Paavo Nurmentie 1, 00250 Helsinki

Tilaa uutiskirje