Ajankohtaista

Vuoden 2022 (11.-16.7.2022) turnauksen järjestelyt ovat käynnissä ja etenevät hyvässä vauhdissa. Turnaukseen on ilmoittautunut jo yli 1600 joukkuetta ympäri Suomen ja joukkueita ulkomailta. Pääset lukemaan ensi vuoden turnauksesta alta!

Työntekijäksi turnaukseen?

Vuoden 2022 turnauksen työntekijärekytointi on nyt auki!

Haemme Helsinki Cupin turnausviikolle (11.-16.7.2022) kuvaajia, ensiaputyöntekijöitä sekä liikenteenohjaajia.

Helsinki Cupin mukana pääset osaksi yhtä Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista ja saat arvokasta työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Ja mikä parasta, tutustut uusiin ihmisiin ja jaat turnaushuuman mukavan työporukan kanssa. Luvassa on tiivis ja nopeatahtinen viikko, joten odotamme sinulta kykyä työskennellä hektisessä ympäristössä. Kyseessä on palkallinen työ.

Haettavat työtehtävät:

  • Kuvaajia – kuvaamaan otteluita Solidsport alustalle
  • Ensiaputyöntekijöitä – henkilöitä kenttäalueille (vaatimuksena EA1 koulutus)
  • Liikenteenohjaajia – Helsinki Cupin omille parkkialueille
  • Oppaita – Helsinki Cupin oppaita opastamaan kansainvälisiä ja suomalaisia majoittuvia joukkueita (Kielet Espanja, Portugali, Ruotsi, Englanti, Viro)

Näin haet tehtävään:

  • Lähetä avoin hakemus rekry@helsinkicup.fi.
  • Kerro mitä tehtävää olet hakemassa.
  • Kerro miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tehtävään. Mainitsethan myös, jos sinulla on työkokemusta tai taitoja, joista olisi hyötyä hakemasi työn menestyksekkäässä hoitamisessa.
  • Liitä hakemukseesi syntymäaikasi ja yhteystietosi.
  • Mikäli olet oikeutettu kotikaupunkisi kesäseteliin, mainitse siitä jo hakemuksessa!

Tuomaritoiminta

Helsinki Cupin tuomaritoiminnasta vastaa Helsingin Erotuomarikerho. Vuosittain turnaukseen palkataan yli 200 tuomaria ja pelinohjaajaa.

Turnauksessa pelataan valtava määrä otteluita, joten myös tuomareita tarvitaan lukuisia. Tästä syystä myös kokemattomammat tuomarit ovat erittäin tervetulleita.

Haemme kesän aikana tuomareita, pelinohjaajista korkeampien tasojen viheltäjiin. Vaatimuksena on erotuomari- tai pelinohjaajakurssi. Erityisesti tarvetta on ison kentän erotuomareille sekä pelinohjaajille.

Pelinohjaajien osalta vihellyksiä voidaan sovittaa myös omiin otteluihin sopiviksi.

Helsinki Cupiin osallistuminen pelaajana on tunnetusti ainutlaatuinen ja hauska kokemus. Samaa voidaan sanoa myös tuomareiden osalta. Turnaus tarjoaa ison nuorisoturnauksen tunnelman maailman parhaan urheilulajin parissa. Toiset osallistuvat turnaukseen päivittäin useiden pelien verran, kun taas toiset käyvät viheltämässä vähemmän vaikka töidensä vuoksi. Tehtäviä voidaan tarjota melko joustavasti omien aikarajoitusten puitteissa.

Lisätiedot:

helsinkicup@helsinkicup.fi
Tuomareiden rekrytointi avautuu kesäkuussa 2022.

Lisää uutisia

13.04.2022
Jo 1 300 ilmoittautunutta joukkuetta!
38

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje

Lataa ilmainen applikaatio!

Virittäydy turnausfiilikseen ja maksimoi turnauskokemus! Helsinki Cup -applikaatio pitää sinut ajan tasalla mm. turnauksen huippuhetkistä ja kumppanieduista.