Helsinki Cup kiittää vuoden 2020 turnaukseen osallistujia ja siirtää katseet vuoteen 2021!

Vuoden 2021 turnauksen järjestelyt ovat käynnissä ja etenevät hyvässä vauhdissa. Pääset lukemaan ensi vuoden turnauksesta alta!

Työntekijöiden haku on päättynyt,
kiitos kaikille hakeneille!

Saimme ennätysmäärän hakemuksia kaikkiin työtehtäviin liittyen kesälle 2020. Kiitämme kaikkia hakeneita ja olemme ilmoittaneet valituille työntekijöille. Huomioithan että tuomareiden haku on nyt auki.

Tuomareiden haku on auki!

Tuomareiden haku on auki osoitteessa: https://www.hek.fi/

Ajankohtaista coronaviruksesta

Tuomaritoiminta

Helsinki Cupin tuomaritoiminnasta vastaa Helsingin Erotuomarikerho. Vuosittain turnaukseen palkataan yli 200 tuomaria ja pelinohjaajaa.

Turnauksessa pelataan valtava määrä otteluita, joten myös tuomareita tarvitaan lukuisia. Tästä syystä myös kokemattomammat tuomarit ovat erittäin tervetulleita.

Haemme kesän aikana kaikentasoisia tuomareita, pelinohjaajista korkeampien tasojen viheltäjiin. Vaatimuksena on erotuomari- tai pelinohjaajakurssi. Erityisesti tarvetta on ison kentän erotuomareille sekä pelinohjaajille.

Pelinohjaajien osalta vihellyksiä voidaan sovittaa myös omiin otteluihin sopiviksi.

Helsinki Cupiin osallistuminen pelaajana on tunnetusti ainutlaatuinen ja hauska kokemus. Samaa voidaan sanoa myös tuomareiden osalta. Turnaus tarjoaa ison nuorisoturnauksen tunnelman maailman parhaan urheilulajin parissa. Toiset osallistuvat turnaukseen päivittäin useiden pelien verran, kun taas toiset käyvät viheltämässä vähemmän vaikka töidensä vuoksi. Tehtäviä voidaan tarjota melko joustavasti omien aikarajoitusten puitteissa.

Lisätiedot:

Helsinki Cup rekrytointi,
rekry@helsinkicup.fi

Lisää aiheesta

16.07.2020
Helsinki Cup pelataan ensivuonna 12.-17.7.2021
1555
Instagram

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje