Ajankohtaista

Vuoden 2023 (10.-16.7.2023) turnauksen järjestelyt ovat käynnistyneet ja suunnittelu on aloitettu vuodelle 2023. Turnaukseen odotetaan yli 1700 joukkuetta ympäri Suomen ja ulkomailta.

Työntekijäksi turnaukseen?

Tulemme hakemaan talvella 2023

Helsinki Cupin turnausviikolle (10.-15.7.2023) kioskityöntekijöitä, kuvaajia, ensiaputyöntekijöitä, oppaita ja liikenteenohjaajia.

Helsinki Cupin mukana pääset osaksi yhtä Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista ja saat arvokasta työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Ja mikä parasta, tutustut uusiin ihmisiin ja jaat turnaushuuman mukavan työporukan kanssa. Luvassa on tiivis ja nopeatahtinen viikko, joten odotamme sinulta kykyä työskennellä hektisessä ympäristössä. Kyseessä on palkallinen työ.

Kesän työtehtäviä

  • Ensiaputyöntekijöitä – henkilöitä kenttäalueille (vaatimuksena EA1 koulutus tai alan sopiva tutkinto)
  • Oppaita – Helsinki Cupin oppaita opastamaan kansainvälisiä ja suomalaisia majoittuvia joukkueita (Kielet Espanja, Portugali, Ruotsi, Englanti, Viro, Venäjä)
  • Kioskityöntekijä – asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviä Helsinki cupin eri koskeilla (täynnä)
  • Kuvaajia – kuvaamaan otteluita Solidsport alustalle (täynnä)

Liikenteenohjaajia – Helsinki Cupin omille parkkialueille (täynnä)

Laita hakemus rekry@helsinkicup.fi ja kerro mitä työtä olet hakemassa ja miksi sinusta tulisi hyvä tekijä meidän tiimiin.

Rekrytointi on nyt auki!

Tuomarirekry on auki!

Helsinki Cupin tuomaritoiminnasta vastaa Helsingin Erotuomarikerho. Vuosittain turnaukseen palkataan yli 200 tuomaria ja pelinohjaajaa.

Haemme kesän aikana tuomareita, pelinohjaajista korkeampien tasojen viheltäjiin. Vaatimuksena on erotuomari- tai pelinohjaajakurssi. Erityisesti tarvetta on ison kentän erotuomareille sekä pelinohjaajille.

LISÄTIEDOT https://helsinkicup.fi/turnaus/tuomarit/

Lisätiedot

Turnaukseen liittyvissä asioissa

erotuomarit@helsinkicup.fi

Lisää uutisia

05.04.2023
Kohti historian suurinta turnausta, jälleen kerran!
52

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje

Lataa ilmainen applikaatio!

Virittäydy turnausfiilikseen ja maksimoi turnauskokemus! Helsinki Cup -applikaatio pitää sinut ajan tasalla mm. turnauksen huippuhetkistä ja kumppanieduista.