Majoituksen ennakkoinfo

MAJOITTUVAT JOUKKUEET
Majoittuvien joukkueiden tulee ilmoittaa saapumisaika, majoitus-/huonejakolistat sekä mahdolliset erityisruokavaliot ja ruoka-aine allergiat majoitusmyyntipalvelumme antamien ohjeiden mukaisesti.

Muistettavia päivämääriä:

6.6. Huonejakolistat

6.6. Loppulaskut maksettuna

15.6. Opastarpeen tiedotus

17.6. pelaajalistojen täyttö otteluohjelman julkistamisen jälkeen (erillinen ohje)

MAJOITUSLUETTELOT JA PELAAJALISTAT

Pelaaja- ja majoitusluettelot sekä joukkueen taustahenkilöiden tiedot tulee täyttää joukkueen hallintasivuille Palloliiton tasojärjestelmästä osoitteesta taso.palloliitto.fi. 9-vuotiaat ja sitä nuoremmat täyttävät tiedot saamallaan joukkuekoodilla helsinkicup.torneopal.fi -turnaussivustolta ennen joukkueen saapumista turnaukseen.

Huom! Majoituslistan voi tehdä ennen otteluohjelman julkistamista. Pelaajalista tehdään vasta kun otteluohjelma on julkaistu. Näin saadaan oikeat pelaajat turnauksen ottelupöytäkirjaan = pelaajaluetteloon. Pelaajalistaohjeet tulevat turnausjärjestäjälta erillisenä ohjeena.


SAAPUMINEN HOTELLILLE
Turnauspaketin varanneilla joukkueilla sisäänkirjautuminen hotelliin alkaa klo 15.00 lähtien tulopäivänä ja huone on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Mikäli saavutte Helsinkiin tätä ennen, voitte mahdollisesti säilyttää matkatavaroita hotellin matkatavara säilytystilassa huoneen saamiseen saakka.

Asiaa kannattaa kysyä ao. hotellin vastaanottotiskiltä.

SAAPUMINEN HELSINKIIN

Turnauspaketin ottaneille majoittuville joukkueille on mahdollista järjestää opas vastaan rautatie- tai lentoasemalle. Jos opasta tarvitaan, on joukkueen oltava etukäteen yhteydessä turnausjärjestäjään 15.6.2023 mennessä. Jos joukkueelle ei tule opasta, turnaussalkku toimitetaan joko majoituskohteeseen tai kisatoimistoon.

Turnauspaketin ottaneilla majoittuvilla joukkueilla on mahdollista ilmoittautua saapuneeksi turnaukseen suoraan majoituspaikalla tai kisatoimistossa. Ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan turnaussalkut, jotka sisältävät turnausrannekkeet, diplomit ja mahdolliset mitalit (7-9-vuotiaat sekä poikien harrastesarjat).
• Ilmoittautuminen kisatoimistoon aukeaa torstaina 4.7. klo 12:00.
• Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueen pelaajalista lukitaan ja siihen ei voi enää tehdä muutoksia (huomioi sääntömuutokset sarjoittain/ikäluokittain).


MAJOITUKSEN PELISÄÄNNÖT

Vaadimme majoittuvien joukkueiden noudattavan hotellimajoitusta koskevia pelisääntöjä.
• Majoitustiloissa saa oleskella vain siellä majoittuvat henkilöt.
• Majoitustiloissa ei saa harrastaa mitään pallopelejä tai mitään muutakaan toimintaa, mikä saattaa aiheuttaa majoituspaikan irtaimiston vaurioitumista tai rikkoutumista.
• Majoitustilojen tärvelemisen tai irtaimiston särkymisen korvaa majoittuja.
• Häiritsevää metelöintiä on vältettävä kaikkina aikoina.

• Majoitustiloissa ei saa tupakoida tai käyttää muitakaan päihteitä. Tupakointi on sallittua vain siihen osoitetussa tilassa.
• Arvoesineiden säilytys majoitustiloissa on majoittujan omalla vastuulla. Käytä huoneessa olevaa tallelokeroa arvoesineiden säilyttämiseen.
• Majoitustilojen irtaimistoa ja varustusta ei saa viedä pois huoneesta

OPPAAT

• Turnauspakettiin kuuluu Helsinki Cup -opaspalvelut. Ilmoita mahdollinen opastarpeesi 15.6. mennessä järjestäjälle.
• Oppaat ovat tarpeen mukaan vastassa joukkueita rautatieasemalla, satamassa tai lentokentällä ja vievät joukkueet majoitukseen julkisia kulkuneuvoja käyttäen.
• Oppaat auttavat joukkueiden siirtymistä majoituskohteista ottelupaikoille

RUOKAILUT

Turnausravintola sijaitsee Helsingin Jäähallin harkkahallissa. Lounas ja päivällinen tarjoillaan turnausravintolassa.
Aamiainen tarjoillaan majoituskohteessa.
Turnausravintola palvelee sunnuntain 7.7. päivällisestä lauantain 13.7. lounaaseen.
Majoituspakettiin sisältyvät ruokailut alkavat joukkueen saapumispäivänä päivällisellä ja päättyvät lähtöpäivänä lounaaseen, aikaisintaan sunnuntaina 7.7., mikäli ei ole toisin sovittu. Lounas tarjoillaan klo 11:00–15:00 ja päivällinen klo 15:30–21:30.
Lämmin ruoka sisältää myös raasteen tai vihersalaatin, leivän ja levitteen sekä
ruokajuomat (vesi ja mehu). Huomioimme myös yleisimmät ruoka aineallergiat ja erityisruokavaliot (laktoositon, gluteeniton, vegaaninen/kasvis) kunhan
niistä ilmoitetaan etukäteen majoitusluettelon kautta.

Erillisruokailuita voi ostaa hintaan 10€/ruokailu. Ruokailut tilataan ennen turnausta helsinkicup@helsinkicup.fi.

Tilaukset on tehtävä ennen 1.7., jonka jälkeen ylimääräiset ruoat sovitaan kisatoimistossa.

Ohje/kartta turnausruokalaan päivittyy.

VAPAA-AIKA

Helsinki Cupin avajaiskulkue on tiistaina 9.7. Kokoontuminen Kansalaistorilla 19:30. Kulkueen reitti kulkee Mannerheimintietä ja Aleksanterinkatua pitkin Senaatintorin portaille.

Helsinki Cup festareilla tanssitaan keskiviikkona 10.7. Käpylän Urheilupuiston Love The Ball Centerissä. Ovet aukeavat klo 18:30. Festarit loppuvat noin klo 21:30.

Turnausrannekkeella pääsee Korkeasaaren eläintarhaan ilmaiseksi koko turnausviikon. JT-lines kuljettaa turnauslaisia Kauppatorilta Korkeasaareen.

Linnanmäki löytyy ihan Töölön kenttien vierestä ja HSL julkisten kulkuvälineiden lippu vie Suomenlinnaan lautalla.

Lisätietoja majoituksesta: sales@helsinkicup.fi or tai: +358 40 680 4006


Lisää uutisia

28.05.2024
Esittelyssä Ysikaks Nivala
86

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje

Lataa ilmainen applikaatio!

Virittäydy turnausfiilikseen ja maksimoi turnauskokemus! Helsinki Cup -applikaatio pitää sinut ajan tasalla mm. turnauksen huippuhetkistä ja kumppanieduista.