Mitä tehdä Helsingissä?

Suomen kauniista pääkaupungista löytyy runsain mitoin näkemistä, tekemistä ja kokemista. Suomessa lähimmäksi oikeaa suurkaupunki-fiilistä pääsee juuri Helsingissä.

Helsingin matkailuneuvonta tarjoaa maksutonta informaatiota kaupungista, käyntikohteista, tapahtumista ja palveluista. Vihreistä asuistaan helposti tunnistettavat Helsinki Helpit, partioivat kantakaupungin katujen lisäksi myös Helsinki Cupissa.

Helsingissä on loistava julkisen liikenteen verkosto. Sekä ratikat, bussit, metro, paikallisjunat että Suomenlinnan lautta ovat kaikki käytössäsi samalla lipulla. Kauppatorilta pääsee lautalla sekä Suomenlinnaan että Korkeasaaren eläintarhaan, jotka molemmat kuuluvat turistien suosikkikohteisiin. Jo pelkkä merimatka on erityisesti lapsille mieleenpainuva seikkailu.

Kansainvälisessä kaupungissa voi pelien ohella tutustua esimerkiksi Kauppatorin vilskeeseen, fiilistellä kesäpäivää Esplanadin puistossa ja shoppailla tuliaisia kotiväelle.

Helsingin merellisyys tarjoaa loputtoman määrän mahdollisuuksia kesällä. Kaupungin edustaa kaunistaa miltei 100 kilometriä rantaviivaa ja yli 300 saarta, joista useat ovat virkistyskäytössä. Merellisestä Helsingistä pääsee nauttimaan myös monissa saariravintoloissa.

Kulttuurikierrokseen kannattaa sisällyttää esimerkiksi Ateneumin taidemuseo tai Nykytaiteen Museo Kiasma. Nuorempien suosikkipaikkoja ovat klassikot Korkeasaari ja Linnanmäki. Turnausviikon suosittuja kohteita ovat myös nuorten suosima Hietaniemen uimaranta sekä Olympiastadionin legendaarinen maauimala.Lisää vinkkejä Helsingin eri nähtävyyksiin ja paikkoihin saa kätevästi MyHelsinki-sivuilta.

Lisää uutisia

12.06.2024
Esittelyssä ruotsalainen Öjersjö
97

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje