Craft mukana Helsinki Cupissa

Mikä on vetänyt Craftin Helsinki Cupin yhteistyökumppaniksi?
Craftin panostaessa voimakkaasti Teamwear-tuotteisiin on jalkapallo ehdottomasti yksi focus-lajeista. Näemme, että on ehdottoman tärkeää olla mukana maailman suurimpiin kuuluvassa juniorijalkapalloturnauksessa.

Minkälaisia tavoitteita teillä on yhteistyöstä?
Haluamme päästä kertomaan jalkapalloseuroille Craftin seura-asumallistosta, jossa myöskään tyttöfutareita ei ole unohdettu, vaan mallistosta löytyy tuotteet niin miesten, naisten kuin junioreiden mitoituksella.

Mitä elementtejä yrityksen mukanaolo tuo turnaukseen?
Craft on turnauksessa vahvasti esillä Helsinki Cupin henkilökunnan virallisena vaatettajana. Lisäksi olemme näkyvästi mukana Love the Ball Centerin Intersport-tapahtumakaupalla, jossa esittelemme Craftin kattavaa seura-asumallistoa. Intersport-tapahtumakaupalla myös myynnissä Craftin Helsinki Cup -tapahtumatuotteita.


Terveiset Helsinki Cupiin saapuville?
Toivotamme kaikki joukkueet ympäri Suomen tervetulleeksi yhteen kesän suurimmista urheilutapahtumista ja moikkaamaan meitä Love the Ball Centeriin. Haluamme olla mahdollistamassa, että jokainen pelaaja voi nauttia Helsinki Cupin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Craft lähettää tsempit kaikille suomalaisille futisjunnuille ja toivottaa aurinkoista jalkapallokesää!


Pasi Torkkeli / Oy Trexet Finland Ab
Key Account Manager

Ruotsissa 1973 perustettu skandinaavinen tuotemerkki Craft tunnetaan erittäin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti. Yritykset, jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä valitsevat Craft -tuotemerkin itselleen! Teamwear -mallistomme tarjoaa laadukkaita joukkuevaatteita sekä nykyisille että tulevaisuuden kyvyille. Ajaton mallisto pitää sisällään innovatiivisia, teknisiä vaatteita, jotka luovat optimaaliset edellytykset menestymiselle. Kattavasta valikoimasta löytyvät yhtenäiset tuotteet naisille, miehille ja junioreille.

Lisää aiheesta

25.04.2019
Helsinki Cupiin saapuu ennätysmäärä joukkueita

Kesän 2019 turnauksessa on mukana enemmän joukkueita kuin koskaan – lähes 1400. Lue lisää

26

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje