Korkeasaari mukana Helsinki Cupissa

Mikä on vetänyt Korkeasaaren eläintarhan Helsinki Cupin yhteistyökumppaniksi?

Korkeasaari kuuluu Helsinki Cupin tapaan Helsingin kesään. Niin Helsinki Cupissa kuin Korkeasaaressa vierailemisessakin on kyse yhteisestä ajasta, kokemuksista ja muistoista, jotka muistetaan vielä vuosien päästä. Tarjoamme tänäkin vuonna kaikille turnauksessa pelaaville ilmaisen sisäänpääsyn Korkeasaareen. Kutsu on voimassa 9. –17.7.2022 ja sisään pääsee turnausranneketta näyttämällä. Korkeasaaressa voi vierailla yhdessä joukkueen kanssa tai omalla ajalla. Korkeasaari on avoinna klo 10–20, sisäänpääsy on avoinna klo 19 saakka.


Minkälaisia tavoitteita teillä on yhteistyöstä?

Vaikka futista voisi pelata melkein loputtomiin, välillä on mukavaa tehdä myös jotain muuta. Toivomme että mahdollisimman moni käyttää mahdollisuuden vierailla eläinten saarella ja tutustuu eläimiin sekä suojelutyöhön, jota Korkeasaaressa teemme. Haluamme, että lapsista ja nuorista kasvaa sukupolvi, joka arvostaa elämiä, luontoa ja sen monimuotoisuutta, joka on meidän kaikkien elämän ehto.


Mitä elementtejä yrityksen mukanaolo tuo turnaukseen?

Tärkeimpänä tietysti olemme täällä Korkeasaaressa odottamassa turnaukseen osallistuvia, mutta saattaa meitä nähdä turnauksen aikana muuallakin!


Terveiset Helsinki Cupiin saapuville?

Tervetuloa eläinten saarelle! Korkeasaaressa on helppo mukavaa viettää aikaa kavereiden tai perheen kanssa. Tilaa riittää suuressa saaressa hyvin ja eläinten katselun lisäksi voi nauttia ravintolan herkkuja tai syödä omia eväitä.


Lisää aiheesta

24.01.2023
Tuomaritoiminta on yksi tärkein toiminto turnauksen läpiv…
1

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje