Korkeasaari mukana Helsinki Cupissa

Mikä on vetänyt Korkeasaaren eläintarhan Helsinki Cupin yhteistyökumppaniksi?
Korkeasaari kuuluu Helsinki Cupin tapaan Helsingin kesään. Niin Helsinki Cupissa kuin Korkeasaaressa vierailemisessakin on kyse yhteisestä ajasta, kokemuksista ja muistoista, jotka muistetaan vielä vuosien päästä. Tarjoamme tänäkin vuonna kaikille turnauksessa pelaaville ilmaisen pääsylipun Korkeasaareen. Pääsylippu on ladattu turnausrannekkeeseen ja sen voi käyttää 4.-12.7. välisenä aikana joko yhdessä joukkueen kanssa tai omalla ajalla. Korkeasaari on avoinna klo 10-20, joten yhdessä voi tulla vaikka viettämään iltaa.

Minkälaisia tavoitteita teillä on yhteistyöstä?
Vaikka futista voisi pelata melkein loputtomiin, välillä on mukavaa tehdä myös jotain muuta. Toivomme että mahdollisimman moni käyttää mahdollisuuden vierailla eläinten saarella ja tutustuu eläimiin sekä suojelutyöhön, jota Korkeasaaressa teemme. Haluamme, että lapsista ja nuorista kasvaa sukupolvi, joka arvostaa elämiä, luontoa ja sen monimuotoisuutta, joka on meidän kaikkien elämän ehto.

Mitä elementtejä yrityksen mukanaolo tuo turnaukseen?
Korkeasaari on mukana Love the Ball Centerin lavaohjelmassa. Eläinvisoissa voi voittaa kivoja palkintoja ja oppia ehkä sellaisista lajeista, joiden olemassaolosta ei ole ollut aavistustakaan. Tärkeimpänä tietysti olemme täällä Korkeasaaressa odottamassa turnaukseen osallistuvia.

Terveiset Helsinki Cupiin saapuville? Tervetuloa eläinten saarelle! Korkeasaaressa on helppo mukavaa viettää aikaa perheen tai kavereiden kanssa. Tilaa riittää suuressa saaressa hyvin ja eläinten tarkkailun lisäksi voi nauttia ravintolan herkkuja tai syödä omia eväitä.

Huolehdimme tarkasti siitä, että Korkeasaaressa voi vierailla turvallisesti. Olemme keränneet vierailuohjeet ja tietoa hygieniasta ja turvallisuudesta sivulle www.korkeasaari.fi/korona/

Lisää aiheesta

02.03.2021
Haastattelu: OLS
0
Instagram

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje