Korkeasaari mukana Helsinki Cupissa

Mikä on vetänyt Korkeasaaren eläintarhan Helsinki Cupin yhteistyökumppaniksi?

Korkeasaari kuuluu Helsinki Cupin tapaan Helsingin kesään. Niin Helsinki Cupissa kuin Korkeasaaressakin vietetään yhteistä aikaa, syntyy uusia kokemuksia ja muistoja, joiden pariin palataan vielä vuosien päästä.

Tarjoamme tänäkin vuonna kaikille turnauksen osallistujille ilmaisen sisäänpääsyn Korkeasaareen. Kutsu on voimassa turnausviikolla 10.–16.7.2023 ja sisään pääsee turnausranneketta näyttämällä. Korkeasaaressa voi vierailla yhdessä joukkueen kanssa tai omalla ajalla. Korkeasaari on avoinna klo 10–20, sisäänpääsy on avoinna klo 19 saakka.


Minkälaisia tavoitteita teillä on yhteistyöstä?

Vaikka futista voisi pelata melkein loputtomiin, välillä on mukavaa tehdä myös jotain muuta. Toivomme että Vaikka futista voisi pelata melkein loputtomiin, välillä on mukavaa tehdä myös jotain muuta. Toivomme että mahdollisimman moni käyttää mahdollisuuden vierailla eläinten saarella ja tutustuu eläimiin sekä suojelutyöhön, jota Korkeasaaressa teemme. Haluamme, että lapsista ja nuorista kasvaa sukupolvi, joka arvostaa elämiä, luontoa ja sen monimuotoisuutta, joka on meidän kaikkien elämän ehto.


Mitä elementtejä yrityksen mukanaolo tuo turnaukseen?

Tärkeimpänä tietysti olemme täällä Haluamme tuoda turnaukseen iloa ja yhteistä tekemistä myös kentän ulkopuolella. Yhteiset muistot parantavat tiimihenkeä ja retki Korkeasaareen rentouttaa jännittävän turnauksen keskellä. Korkeasaari sopii kaiken ikäisille ja retkestä nauttivat myös joukkueen hyväksi toimivat aikuiset ja vanhemmat. Kaikki vierailijat ovat mukana tukemassa monimuotoisen luonnon hyväksi tekemäämme työtä.


Terveiset Helsinki Cupiin saapuville?

Tervetuloa eläinten saarelle! Korkeasaaressa on helppo mukavaa viettää aikaa kavereiden tai perheen kanssa. Tilaa riittää suuressa saaressa hyvin ja eläinten katselun lomassa voi nauttia ravintolan herkkuja tai syödä omia eväitä.


Lisää aiheesta

28.05.2024
Esittelyssä Ysikaks Nivala
86

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje