Pingviini on tuttuun tapaan mukana Helsinki Cupissa – herkullisesti mutta turvallisesti

Mikä on vetänyt Pingviinin Helsinki Cupin yhteistyökumppaniksi?
Helsinki Cup on meidän kesän yksi ehdottomista kohokohdista. Pingviini haluaa olla ehdottomasti mukana lasten, nuorten ja koko perheen tapahtumassa jossa voidaan iloisten ja tiukkojen pelien ohessa myös nauttia meidän suomalaisten lempiherkkua, jäätelöä, yhdessä. Sloganimme onkin, Jäätelö kielelle ja hymy huulille.

Minkälaisia tavoitteita teillä on yhteistyöstä?
Haluamme olla aktiivisesti mukana näinkin mahtavassa, kansainvälisessä ja jo ikonisessa turnauksessa. Haluamme tarjota iloista fiilistä ja nautinnollisia kokemuksia niin pelaajille kuin kannustusjoukoillekin. Turnauksessa tavoitamme suuren joukon niin jäätelö- kuin jalkapallofanejakin yhdellä kertaa!

Mitä elementtejä yrityksen mukanaolo tuo turnaukseen?
Tänä vuonne olemme mukana  Love the Ball Centerin -tapahtuma-alueella, jossa meillä on lavaohjelmaa kaikenikäisille pelaajille ja kannustajille. Tänä vuonna olemme ottaneet erityisesti huomioon kaikkien paikallaolijoiden turvallisuuden ja lavaohjelma on suunniteltu siten, että jokaisella on oma merkitty paikkansa yleisössä. Pingviinin jäljet johtavat innokkaat perille ja herkkujen ääreen….

Terveiset Helsinki Cupiin saapuville?
Toivotamme kaikki kotimaiset joukkueet, tytöt ja pojat tervetulleiksi Suomen suurimpaan jalkapallotapahtumaan ja piipahtamaan myös Love the Balle Centerissä. Tänä vuonna haluamme painottaa ja pitää huolen siitä, että kanssamme on turvallista viettää tätä superhauskaa tapahtumaa. Noudatetaan ohjeita, sääntöjä ja  kunnioitetaan kaikkia läsnäolijoita. Sen lisäksi muistetaan pitää hauskaa, nauttia jalkapallosta ja tehdään jälleen yksi ikimuistoinen turnaus kaikille pelaajille ja läsnäolijoille.

Pingviini on tuttuun tapaan mukana Helsinki Cupissa – herkullisesti mutta turvallisesti.

Hygienia on aina ollut meille jäätelökioskissa erityisen tärkeää ja hygieniasta huolehditaan tällä hetkellä tehostetusti. Jäätelökioskilla voit asioida siis turvallisesti. Helsinki Cupissa kioskilta voit ostaa halutessasi irtojäätelön lisäksi myös yksittäispakattuja kerta-annoksia. Toiveenamme on, että käytätte mieluummin maksukorttia kuin käteistä. Seuraamme myös jatkuvasti viranomaisten ohjeita ja säädöksiä ja muutamme toimintaamme tarvittaessa niiden mukaan. Nautitaan pelien lisäksi viilentävästä jädestä ja muistetaan pitää huolta toisistamme ja kunnioittaa kaikkia muita pelaajia ja katsojia.

Lisää aiheesta

25.04.2019
Helsinki Cupiin saapuu ennätysmäärä joukkueita

Kesän 2019 turnauksessa on mukana enemmän joukkueita kuin koskaan – lähes 1400. Lue lisää

26

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje