Omo Helsinki Cupin yhteistyökumppanina

Mikä on vetänyt Omon Helsinki Cupin yhteistyökumppaniksi?

Me Omolla uskomme että lika on hyväksi ja jokainen tahra vaatteissa edustaa uutta seikkailua tai kokemusta. Uskomme että tulevaisuus on lapsissa ja nuorissa, ja siksi haluamme kannustaa heitä rohkeasti liikkumaan, pelaamaan ja kokeilemaan uusia asioita. Omo haluaa samalla osoittaa myös vanhemmille, että likaantuminen ei hyviä asioita tehdessä ole haitallista.  Lika voi olla hyväksi, ja  Omo hoitaa vaatteet puhtaaksi!

Mitä elementtejä yrityksen mukanaolo tuo turnaukseen?

Omo tulee olemaan esillä Helsinki Cupin Love the Ball Centerissä. Olemme paikanpäällä Omon pisteellä, josta tulee löytymään mm. mahdollisuus pestä pelivaatteita sekä jalkapalloaiheinen peli, jossa voit kilpailla screenillä huippupisteistä! Alueellamme voit myös lepäillä terassilla tai kokea miltä pyykistä tuntuu pesukoneessa testaamalla ihmisgyroskooppia. Tervetuloa moikkaamaan meitä!

Mitä elementtejä yrityksen mukanaolo tuo turnaukseen?

nuoria jalkapalloilijoita ja mahdollistamassa heille ikimuistoisen turnauksen. Omo toivottaa jokaiselle nuorelle pelaajalle ja heidän tukijoukoilleen aurinkoista jalkapallokesää, toivottavasti nähdään Love the Ball Centerissä!

Lisää aiheesta

25.04.2019
Helsinki Cupiin saapuu ennätysmäärä joukkueita

Kesän 2019 turnauksessa on mukana enemmän joukkueita kuin koskaan – lähes 1400. Lue lisää

26

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje