Helsinki täyttyy vuosittain viikoksi jalkapalloväestä

Helsingin kaupungin suurtapahtumien asiantuntija Sari Myllyniemi kertoo Helsinki Cupin elävöittävän ilahduttavasti Helsingin kaupunkikuvaa koko liikunnallisen tapahtumaviikon ajan.

Mikä on Helsinki Cupin merkitys kaupungille?
Helsingin ’Maailman toimivin kaupunki’ -kaupunkistrategian 2017-2021 mukaan Helsinki on monipuolinen ja kansainvälisesti vetovoimainen kulttuuri-, urheilu- ja tapahtumakaupunki. Helsinki luo myös edellytyksiä virikkeelliselle ja hauskalle elämälle. Helsinki Cup tarjoaa juuri tätä ja nostaa samalla lasten jalkapallon ja liikunnan esiin tarjoten mallia liikunnallisesta elämäntavasta sekä kansalaistoiminnan mahdollisuuksista.

Helsinki Cup täyttää kaupungin viikoksi jalkapallojunioreilla ja heidän taustajoukoillaan tarjoten liikunnan riemua!

Asiat ja arvot, jotka yhdistävät Helsinki Cupia ja Helsingin kaupunkia?
Helsinki haluaa tukea liikunnallista elämäntapaa ja luoda viihtyisämpää kaupunkia. Helsinki toimii myös vastuullisesti ja kestävien arvojen mukaisesti tavoitteenaan Hiilineutraali Helsinki 2035.

Millä tavoin olette mukana Helsinki Cupissa?
Kaupunki on mukana monin tavoin, lähtien olosuhteiden tarjoamisesta viestinnälliseen yhteistyöhön. On ylpeyden aihe, että kentät ovat parhaassa mahdollisessa kunnossa turnausta varten!

Maailman suurimman joukkuekuvan siivittämänä Helsinki Cupin ja Helsingin kaupungin saama medianäkyvyys oli suurempi, monipuolisempi ja kansainvälisempi kuin kertaakaan aiemmin turnauksen historiassa. Kaupunki sai yhteistyössä tapahtuman kanssa tehtyä Helsinkiä tunnetuksi niin turnaukseen osallistuville kotimaisille ja kansainvälisille vieraille kuin myös ulkomaisten medioiden kautta miljoonille muille.

Tänä kesänä odotamme yhtä hienoa Helsinki Cup -iltaa, kun avajaiset järjestetään 8.7. Töölönlahden puistossa Suomen EU-puheenjohtajuuskauden avajaisten yhteydessä.

helsinki partner logo

Lisää aiheesta

13.04.2022
Jo 1 300 ilmoittautunutta joukkuetta!
38

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje