Helsinki Cup seuraa koronatilanteen kehittymistä – päätös vuoden 2020 turnauksen kohtalosta toukokuun alussa

Suomen Hallitus linjasi, 22.4.2020, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31. heinäkuuta saakka. Päätös ei ottanut kantaa Helsinki Cupin kaltaisen junioriurheilutapahtuman järjestämiseen ja hallitus onkin luvannut työryhmän selvityksen pohjalta tarkentaa kokoontumisrajoituksia 3.5. mennessä.

Helsinki Cup seuraa jatkuvasti hallituksen määräyksiä ja suosituksia varmistaakseen lasten ja perheiden turvallisuuden toteutumisen. Näin ollen Helsinki Cupin hallitus kokoontuu heti hallituksen 3.5. pitämän infon jälkeen tekemään päätöksen vuoden 2020 turnauksen kohtalosta.

”Helsinki Cup käy jatkuvaa keskustelua terveysviranomaisten, Helsingin kaupungin ja useiden muiden toimijoiden kanssa. Tärkeintä on lasten ja perheiden turvallisuus, eikä kenenkään terveyttä tulla vaarantamaan. Totta kai toivomme voivamme järjestää turnauksen myös tänä vuonna ja teemme kaikki toimenpiteet sen eteen. Kunnioitamme kuitenkin viranomaisten toiveita ja ohjeistuksia.”, kertoo Helsinki Cupin toimitusjohtaja Kirsi Kavanne.

Turnaukseen jo ilmoittautuneille ei tässä vaiheessa koidu lisäkuluja. Ilmoittautumisaikaa ja peruutusoikeutta pidennetään siihen saakka, kunnes Helsinki Cupin hallitus on linjannut turnauksen kohtalosta.

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!