Mitä vuosi 2023 tuo tullessaan?

Sarjauudistuksia vuodelle 2023

Vanhempien tyttöjen eli 14-vuotiaista ylöspäin pelaavat joukkueet pelaavat tulevaisuudessa kahdessa eri sarjassa. On niin sanottu normaalisarja/yleissarja sekä harrastesarja. Normaali/yleissarja on tarkoitettu kilpa- ja haastetason joukkueille. Harrastesarja on erikseen harrastetason joukkueille.

Miksi tällainen muutos tehtiin?

Tyttöjoukkueet ovat kasvaneet vuosittain ja haluammekin tuoda helpotusta joukkueille valita kolmen sarjan sijaan kahdesta. Sarjat ovat jouduttu yhdistelemään monina vuosina, kun joukkueita ei ole ollut tarpeeksi näihin vanhempiin ikäluokkiin. Nyt kun vielä kansainvälinen myynti on lähtenyt hyvin käyntiin, on heille myös helpompi valita kahdesta sarjasta toinen vaihtoehto.

Toinen uusi lisäys on poikien harrastesarjan B14-15H yhdistäminen suoraan yhdeksi yhteiseksi sarjaksi. Tämä sarja on myös monena vuonna jouduttu yhdistämään, sillä joukkueita ei ole löytynyt pelaamaan harrastesarjoihin. Uutuutena tarjoamme vielä B14-15H sarjalle ison kentän pelejä. Nyt tarjonnasta löytyy B14-15H 8v8 sekä B14-15H 11v11. B17H on poistettu kokonaan valikoimasta, sillä valitettavasti joukkueita ei ole ilmoittautunut muutamaan vuoteen yhtään tähän kyseiseen sarjaan.

Muuten turnauksen muut sarjat ja tasot menevät samalla tavalla. Pienimpien 5v5 -sarjojen ilmoittautumista on täsmennetty ja ohjeistettu, mikä sarjataso voisi olla teidän joukkueelle toimiva.

Lisää sarjoista, turnauksesta ja ilmoittautumisesta löydät täältä: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/ilmoitajoukkue.php?turnaus=hc2023

Lisätietoja sarjoista:

Lotta Peitsi / Turnauspäällikkö

Ota yhteyttä:

lotta.peitsi@helsinkicup.fi 

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!