Helsinki Cupin terveiset jalkapalloväelle

Tämän vuoden hienoimpiin asioihin kuuluu ehdottomasti se, että kesän 2020 Helsinki Cup saatiin järjestettyä poikkeusoloista huolimatta. Oli hieno huomata, kuinka moni joukkue ilmoittautui mukaan vielä sen jälkeenkin, kun päätös turnauksen järjestämisestä oltiin tehty. Päätös sinetöitiin jo hyvin lähellä turnausta, mutta etukäteen tehty työ palkittiin ja pääsimme vauhdilla viimeistelemään Cupin järjestelyt. Lopulta, heinäkuun toisena maanantaina kaikkien odottama ensimmäinen syöttö liukui tuulisella Käpylän nurmella. Teimme lähes mahdottomasta mahdollisen.

Haluamme lähettää kaikille tsemppiä ja iloa tulevaan syksyyn. Elämme tälläkin hetkellä vaikeaa aikaa, mutta yritetään jokainen pitää hymy huulilla ja olla hyvillä mielin talven yli. Seuraavan kesän turnausta odotellessa jokainen peluri saa valtavasti uutta tietoa ja taitoa, joita pystyy hyödyntämään niin kotona kuin pelikentilläkin. Valmistaudumme vuoden 2021 turnaukseen ja olemme valmiita mihin vain. Koska takana on jo yhden poikkeuksellisen turnauksen järjestäminen, lupaamme tehdä ensi kesän turnauksesta turvallisen ja entistäkin paremman.

Haluamme luoda lapsille, vanhemmille, valmentajille, joukkueenjohtajille, työntekijöille sekä katsojille unohtumattoman turnausviikon naurulla, harmituksen oppimisella, onnistumisen ilolla ja tietysti jalkapallolla. Me toimistolla teemme töitä sen eteen, että saat tulla tapahtumaan, joka on täynnä riemua ja hyvää mieltä. Haluamme luoda tapahtuman, jossa voit hetkeksi unohtaa vallitsevan maailmantilan murheet ja keskittyä siihen, mitä olet tullut tekemään – kannustamaan, kuskaamaan, katsomaan ja nauttimaan vaikkapa kupin höyryävää kahvia kauniissa kesäsäässä. Olet enemmän kuin tervetullut myös ensi kesänä!

Mahtavaa syksyä toivottaen,

Helsinki Cupin toimiston väki

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!