Päivitys: Helsinki Cup selvittää vuoden 2020 turnauksen järjestämistä parhaillaan viranomaisten kanssa

Helsinki Cup käy parhaillaan keskusteluja vuoden 2020 turnauksen järjestämisestä Aluehallintoviraston ja muiden asiaankuuluvien viranomaisten kanssa. Jokaisella turnausorganisaation jäsenellä on kova halu saada kesän turnaus toteutumaan ja Helsinki Cupin hallitus toivoo nyt löytävänsä viranomaisten kanssa siihen yhteisen tavan, joka takaa kaikkien osallistujien turvallisuuden.

Suomen hallitus teki maanantaina uusia linjauksia koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan rajoitusten helpottamiseksi ja niihin kuului muun muassa urheilutapahtumien järjestäminen erityisolosuhteissa. Päätöksen mukaan ulkoharrastuspaikat avataan 14.5. alkaen kokoontumisrajoituksia noudattaen. Urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6. alkaen erityisjärjestelyin.

Tähän päätökseen nojaten muun muassa jalkapallon Veikkausliiga on ilmoittanut aloittavansa kautensa heinäkuussa. Lisäksi Suomen Palloliiton päätöksen mukaan juniorijalkapallosarjat alkavat toukokuussa 2020.

Urheilupiirien ulkopuolella myös esimerkiksi huvipuisto Linnanmäki on ilmoittanut halustaan avata toimintansa yleisölle kesäkuussa.

Viranomaisilta saadun lausunnon jälkeen Helsinki Cup tiedottaa lopullisesta päätöksestä välittömästi.

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!