Kesällä pelataan turvaväleistä huolehtien

Kesä lähestyy hurjaa vauhtia, samoin Helsinki Cup 2021. Luvassa on jälleen mahtava jalkapallospektaakkeli, sillä pelejä kesän turnauksessa on yli 4000. Säpinää ja tiukkoja tilanteita pelikentiltä ei varmastikaan tule puuttumaan, mutta yhtä asiaa ei tarvitse jännittää –kaikki Helsinki Cupin pelit tullaan pelaamaan niin turvallisesti kuin mahdollista.


Pelejä monella eri kenttäalueella


Helsinki Cup 2021 -turnauksessa on käytössä yhteensä 15 kenttäaluetta. Viiden pelipäivän kaikki 4000 ottelua tullaan jaottelemaan näille kenttäalueille. Jaottelu varmistaa, että pelit voidaan pelata sopivan väljästi, ilman ruuhkia. Otteluohjelma on suunniteltu niin, että jokaisella kenttäalueella pelaavat samat joukkueet, eli niin sanotut peliparit. Peliparit pelaavat kaksi ottelua omia vastustajia vastaan, eli niitä, ketkä pelaavat samalla kenttäalueella.


Tauoista huolehditaan pelien väleissä


Jokaisen pelin välissä on aina 10 minuutin tauko. Näin joukkueet, jotka lopettavat pelinsä, pääsevät poistumaan rauhassa ja seuraavat pelaajat voivat tulla kentälle. Pelit on suunniteltu niin, että joukkue pelaa yhden pelin ja pitää sen jälkeen yhden pelin verran taukoa. Tämän jälkeen joukkue pelaa toisen pelin, jonka jälkeen kyseinen joukkue lähtee kotiin tai majoitukseen. Pidempi 20 minuutin tauko pidetään silloin, kun kaikki peliparit ovat pelanneet, eikä otteluita ole enempää kyseiselle päivälle. Näin kaikki joukkueet saadaan poistettua kenttäalueelta ja seuraavat peliparit pääsevät sisään tauon aikana. Suuri kiitos tästä järjestelystä TorneoPalille, jonka kanssa me Helsinki Cupilla rakennamme kesän otteluohjelmasta mahdollisimman turvallista.


Terveisin,
Toimiston väki


Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!