Talven tohinat Helsinki Cupissa

Mitä Helsinki Cupissa tehdään talvella, kun kentät ovat täynnä lunta ja jäätä? Tätä moni varmasti miettii sateisen syksyn ja kylmän talvikauden aikana. Jotta yksi Euroopan isoimmista turnauksista onnistuisi, teemme paljon töitä vuoden ympäri. Yhteistyökumppaneiden kanssa aloitamme keskustelut heti edellisen turnauksen päätyttyä. Silloin neuvottelemme jatkomahdollisuuksista, ja uusista kumppanuuksista jotta seuraavan vuoden turnaus tulisi mahdolliseksi.

Palaute on tärkeää

Kun kesän paras jalkapallotapahtuma on ohi, Helsinki Cupissa käydään läpi tarkkaan palaute, jotta toimintaa voidaan kehittää seuraavaa turnausta silmällä pitäen. Helsinki Cupin tyytyväisyystutkimuskyselyyn vastaakin vuosittain yli tuhat cuppilaista. Tämän avulla saamme vinkkejä ja kehityskelpoisia ideoita aina seuraavaan turnaukseen.

Ilmoittautuminen seuraavaan turnaukseen alkaa jo syyskuun puolessa välissä eli noin kaksi kuukautta kesäturnauksen jälkeen. Väliajalla puramme palautteita ja suunnittelemme uutta, päivitämme sarjoja ja eri sarjamuotoja ja parannamme turnausta kokonaisuudessaan. 

Tähän väliin on pitänyt ehtiä käymään palautteet läpi, suunnitella uutta, kehittää/päivittää turnauksen sarjoja ja sarjamuotoja ja kaikkea muuta mitä turnaukseen liittyy. Mahdolliset muutokset seuraavan vuoden tapahtumaan tehdään jo talven aikana, ja polkaistaan tulevan vuoden myynti käyntiin. Erityisesti kansainvälisen myynnin osalta tämä on tärkeää, sillä joukkueet tekevät kokemusten ja elämysten osalta päätökset tulevasta kesästä jo edellisen turnauksen ollessa käynnissä.

Ilmoittautuminen alkaa varhain

Ilmoittautumisen käynnistyessä syksy kuluu markkinoinnin ja myynnin parissa. Haluamme tuoda entistäkin enemmän kansainvälisiä joukkueita mukaan turnaukseen sekä joukkueita matkustamaan maakunnista Helsinkiin. Samalla suunnittelemme talven aikana myös kesän oheisohjelmaa. Tässäkin meitä auttavat suuresti kaikkien osallistujien palautteet. Tammikuussa avaamme noin 300 kesätyöntekijän rekrytoinnin. Palkkaamme kioskeille, kuvaajaksi, ensiapuun, liikenteenohjaajaksi sekä koulumajoitukseen huipputyyppejä.

Sähköpostia meille tulee valtavasti, sillä ilmoittautuneita joukkueita on jo yli 1200!

Mitä keväämmälle mennään sitä enemmän tositoimet turnauksen ja pelien järjestelemisessä vievät aikaa.

Me uskomme ja toivomme tekevämme entistä parempaa ja elämyksellistä turnausta teille jokaiselle – pelaajalle, toimihenkilölle ja katsojalle. Tuleva kesä on jo Helsinki Cupin historian 48. turnaus. Olkoon se meille aurinkoinen, tunnetäyteinen ja tapahtumarikas! 

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!