Helsinki Cup -turnauspaketti tarjoaa turvallisen ja tasokkaan yöpymisen Scandic- ja Holiday Inn -hotelleissa

Helsinki Cup -turnauspaketilla varmistat sujuvan turnausreissun mutkattomasti. Räätälöityyn turnauspakettiin sisältyy myös majoitus Helsinki Cupin yhteistyöhotelleissa, joissa on käytössä tehostetut hygienia- ja turvallisuustoimet.

Helsinki Cup -turnauspaketti on helppo tapa organisoida matka Helsinkiin. Turnauspaketti sisältää kaiken tarvittavan aina ruokailuista majoittumiseen. Vuonna 2021 turnauspakettiin voi valita turvallisen ja mukavan majoittumisen Scandic- ja Holiday Inn -hotelleissa.

Liikkuminen majoituspaikalta pelikentille onnistuu kätevästi, sillä hotellit sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä turnausalueesta. Hotellissa voi majoittua 1–4 hengen huoneissa ja kattava hotelliaamiainen varmistaa energisen startin turnauspäiviin. Myös perheenjäsenet ja taustajoukot ovat tervetulleita majoittumaan Helsinki Cupin yhteistyöhotelleihin samoin turnaushinnoin kuin itse joukkueetkin.

Tehostetut turvallisuustoimet Scandic- ja Holiday Inn -hotellissa

Scandic-hotelleissa ja saman ketjun Holiday Inn -hotellissa huolehditaan vieraiden turvallisuudesta vuoden jokaisena päivänä, mutta korona-aikana siivous- ja hygieniatoimiin on panostettu entisestä voimakkaammin.

– Hotelleissa noudatetaan terveysviranomaisten yleisiä ohjeita sekä COVID-19 suosituksia. Lisäksi käytössä ovat myös hotellien omat ohjeistukset, kertoo Scandic-ketjun myyntijohtaja Antti Karjalainen.

Karjalainen korostaa, että hotelleissa esimerkiksi desinfioidaan tehostetusti kosketuspintoja kuten ovenkahvoja ja vastaanottotiskejä antimikrobisilla pesuaineilla.

– Työntekijät käyttävät kasvomaskia, huolehtivat kahden metrin turvaväleistä ja kiinnittävät huomiota käsihygieniaan – näihin toimiin kannustetaan myös hotellivieraita. Käsidesiä on tarjolla yleisissä tiloissa ja kasvomaskin voi halutessaan ostaa vastaanottotiskiltä, kertoo Karjalainen.

Aamiainen ja muu ateriointi turvallisesti

Scandic- ja Holiday Inn -hotelleissa turnausviikkoon varaudutaan eri toimin. Karjalainen kertoo, että esimerkiksi majoitusta ja aamiaistarjoilua pyritään porrastamaan niin, ettei jonoja tai ihmisryppäitä muodostuisi.

– Aamiaisella turvaväleistä huolehditaan pöytien sijoittelulla ja jakamalla vieraita eri tiloihin aterioimaan. Esimerkiksi kokoustiloja voidaan tarvittaessa hyödyntää ruokailutiloina. Aamiaiskattauksen yhteydessä on käytettävissä kertakäyttöottimet ja muovihanskat, jotka puetaan ennen ottimiin tarttumista. Take-away -vaihtoehtokin löytyy, mikäli aamiaisen haluaa nauttia omassa huoneessa. Hotellien Shop-konsepti tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa yksittäispakattuja välipaloja ja virvokkeita mukaan, tähdentää Karjalainen.

Majoituskupla ja muut erityistoimet

Scandic- ja Holiday Inn -hotelleissa on mahdollista luoda myös ”majoituskupla”. Tämä tarkoittaa, että hotellipalvelut voidaan järjestää tarvittaessa kokonaan erilleen muista hotellivieraista. Tietylle ryhmälle tehdään oma vastaanottopiste ja esimerkiksi ruokailut voidaan siirtää kokonaan omiin tiloihin.

– Kuplamalli on ollut käytössä ammattijoukkueiden, kuten Susijengin, Huuhkajien ja Helmareiden kohdalla, mutta se voidaan pyynnöstä järjestää kenelle tahansa, muistuttaa Karjalainen.

Terveystalo on Scandic-hotellien kumppani, joten tarvittaessa myös koronatestaus voidaan järjestää hotellin kautta ja altistuneet eristää. Karjalainen korostaa, että erityistoimista huolimatta turvallisuuskäytännöt ovat kiinteä osa hotellin normaaliarkea ja toimintamallit syvällä käytännöissä sekä työntekijöiden selkärangassa.

– Korona-aika tai ei – teemme kaikkemme, jotta hotelleissa olisi turvallista majoittua. Toivotammekin jokaisen vieraan lämpimästi tervetulleeksi, vakuuttaa Karjalainen.


Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!