AS Fontonne Antibes B12

Ranskalainen AS Fontonne Antibes B12 lähtee ensimmäistä kertaa Helsinkiin ja odottavatkin jo kovasti yhteistä matkaa joukkueen, toimihenkilöiden ja perheiden kanssa.

Onko joukkueenne ollut aiemmin Helsinki Cupissa – jos joo/ei, mikä vetää teidät ensi kesäksi Helsinkiin?

”Meidän joukkueemme ei ole koskaan aiemmin osallistunut Helsinki Cupiin eikä mihinkään ulkomaiseen turnaukseen. Päätimme ilmoittautua Helsinki Cupiin, jotta voisimme kokea uskomattoman kokemuksen yhdessä: vanhemmat, pelaajat, henkilökunta ja ulkomailta saapuvat vastustajat.”

Mitä odotatte turnaukselta?

”Me haluamme kokea Suomen tarjoaman monimuotoisen maailman ja kulttuurin rikkauden. Matka antaa meille tilaisuuden tutustua ihmisiin eri puolilta maailmaa, oppia erilaisista kulttuureista ja kielistä. 11-vuotiaina meillä on mahdollisuus jakaa tämä seikkailu joukkueen, perheen ja ystävien kanssa, vahvistaen samalla yhteisöllisyyttämme. Haluamme sukeltaa Suomen elämään, osallistua monipuolisiin aktiviteetteihin ja kokea erilaiset pelikentät, joilla voimme pelata muiden lasten kanssa. Tärkeintä meille on pelata ja nauttia viikosta, jossa kunnioitus, reilu peli, hauskuus ja ilo ovat avainsanoja.”

Terveisiä muille joukkueille, jotka osallistuvat kesän 2024 turnaukseen


”Odotamme innolla kohtaavamme jokaisen joukkueen, joka osallistuu seuraavaan Helsinki Cupiin, ja luomaan unohtumattomia muistoja yhdessä heidän kanssaan. Ranskalaiset nuoret pojat ovat täynnä iloa saadessaan mahdollisuuden jakaa kenttä jokaisen muun U12-joukkueen kanssa :)”

Tervetuloa mukaan kokemaan elämyksellinen kesä 2024!

Lisätiedot:

Lotta Peitsi Turnauspäällikkö

Helsinki Cup

+358 40 576 8336, lotta.peitsi@helsinkicup.fi

www.helsinkicup.fi  

AS Fontonne Antibes B12

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!