Gigantti ja Samsung 
mahdollistamassa Helsinki Cup
-livelähetyksiä – kaikki Galaxy-tabletit lahjoitetaan seuroille

Koska olosuhteet ovat pitkään olleet poikkeukselliset, Helsinki Cupissa panostetaan tänä kesänä erityisjärjestelyin otteluseurantaan ja turnaustunnelmaan.

Gigantti ja Samsung haluavat osaltaan varmistaa yhdessä SolidSportin kanssa, että pelejä päästään seuraamaan mahdollisimman laajasti. Ottelut tullaankin striimaamaan Samsung Galaxy A7 tableteilla ja kaikki laitteet ja jalustat tullaan lahjoittamaan turnaukseen osallistuville seuroille.


”Seurat ovat kohdanneet taloudellisia haasteita viime aikoina ja haluammekin näin edelleen tukea heidän toimintaa tuomalla tarvittavia työkaluja esimerkiksi valmennuksen käyttöön. Näin varmistamme myös laitteiden kierrätyksen turnauksen jälkeen erittäin tarpeelliseen käyttökohteeseen”, kertoo Gigantin markkinointijohtaja Niko Sandström.


”Teknologian hyödyntäminen pelaajakehityksessä ja sitä kautta nuorten liikuntaan edelleen motivoimisessa on yhä merkittävämmässä asemassa. Seurat saavat varmasti paljon hyötyä Samsung Galaxy Tab A7 tabletista päivittäiseen toimintaan nuorten kanssa”, lisää Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.


Lähes kaikki turnauksen ottelut tullaan striimaamaan. Jokaisessa lähetyksessä on kuvaaja ja ruudulta näkee joukkueet sekä ottelun tulostilanteen reaaliajassa. Otteluita pääsee seuraamaan osoitteessa solidsport.com/helsinkicup

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!