Perinteinen Helsinki Cup on nyt käynnissä, suurempana kuin koskaan

Ensimmäiset tämän kesän Helsinki Cupin yli 5000 ottelusta potkaistiin käyntiin tänä aamuna kello 8, ja kisahuuma jatkuu aina lauantain finaalipäivään asti. Mukana on ennätyksellisesti yli 1600 joukkuetta, eli yli 200 enemmän kuin koskaan aiemmin yksittäisessä turnauksessa. Uusi ennätys tehtiin niin poika- (1359) kuin tyttöjoukkueidenkin (254) määrässä.

Tänä vuonna 47. kertaa järjestettävään Helsinki Cupiin osallistuu noin 23 000 innokasta futaria. Ilmoittautuneista joukkueista 74 on ulkomailta, ja edustettuina on Suomen lisäksi 11 maata: Argentiina, Brasilia, Espanja, Islanti, Latvia, Meksiko, Mongolia, Portugali, Ruotsi, Sveitsi ja Viro.

”Lähes vuoden kestäneet valmistelut on tehty, ja kaikki on valmiina historian suurinta ja parasta Helsinki Cupia varten. Olo on aina yhtä liikuttunut, kun pääsee turnausviikon maanantaiaamuna todistamaan, kuinka lasten kesän kohokohta pääsee vauhtiin. Erityisen ylpeä ja iloinen olen siitä, että kahden kotimaispainotteisemman turnauksen jälkeen pääsemme jälleen toivottamaan tervetulleiksi kisavieraita ympäri maailmaa”, sanoo Helsinki Cupin toimitusjohtaja Kirsi Kavanne.

Paraatikulkue elävöittää Helsingin keskustaa huomenna

Turnauksen alkamista juhlistetaan huomenna tiistaina paraatikulkueella, joka liikkuu Senaatintorilta Kansalaistorille kello 19.30–20.00. Love The Ball -tapahtumatori palvelee kisakansaa Käpylän urheilupuistossa maanantaista perjantaihin.

”Love The Ball Center on turnauksen sydän, jossa palveluita ja oheisaktiviteetteja on yllin kyllin. Sinne kannattaa suunnata viimeistään keskiviikkona ja torstaina, jolloin Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja  UEFA Super Cupin voittopokaalit ovat esillä kello 9–16.30. Ne ovat Suomessa, koska Mestarien liigan voittaja Real Madrid ja Eurooppa-liigan valloittanut Eintracht Frankfurt kohtaavat toisensa Helsingin Olympiastadionilla 10. elokuuta pelattavassa UEFA Super Cup -titteliottelussa”, Kavanne taustoittaa. 

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!