Haastattelu: OLS

Saimme pienen haastattelun viime kesänä mukana olleelta Oululaiselta OLS:in joukkueelta. Kuten viime vuonna, joukkue suuntaa myös ensi kesänä Helsinkiin peli- ja lomareissun merkeissä. Viiritkin pakataan tänä vuonna jo aikaisin Helsinkiin lähtevään kassiin. Tuleva turnaus ei kuitenkaan ole OLS:n porukalle vain yksi muiden joukossa – haastattelussa kävi ilmi, että Helsinki Cup 2021 on joukkueelle varsin erityinen.

Tietoniksi: Oulun Luistinseura, eli OLS on vuonna 1880 perustettu oululainen urheiluseura. OLS on Suomen vanhin palloiluseura. Sillä on toimintaa niin jääpallossa, jalkapallossa, salibandyssa kuin keilailussakin.


1. Onko joukkueenne ollut aiemmin Helsinki Cupissa?

Osallistuimme viime kesänä ensimmäistä kertaa Helsinki Cupiin. Aluksi olimme tulossa mukaan kahdella joukkueella, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi perumisia tuli sen verran paljon, että jouduimme perumaan toisen joukkueen. Tulevana kesänä Helsinki Cupiin on lähdössä suurin osa joukkueesta (20 pelaajaa) ja olemme tulossa mukaan kahdella joukkueella. Harkitsemme vielä kolmannenkin joukkueen ilmoittamista mukaan.


2. Mikä on parasta Helsinki Cupissa?

Helsinki Cupissa parasta on, että tästä pystyy helposti tekemään pelireissun ja lomareissun samalla kertaa. Meillä reissuun on yhdistetty sekä jalkapallopelit että perheiden lomailu Helsingissä. Viime kesän turnauksen positiiviset kokemukset ja pelien striimaus myös kotijoukoille nosti osallistumisprosentin meidän joukkueen osalta lähelle sataa prosenttia.


3. Mitä odotatte tulevalta turnaukselta?

Turnaus päättää tämän joukkueen pitkän taipaleen yhdessä, joka alkoi ison osan osalta yli 5 vuotta sitten siitä, kun pojat olivat 3-vuotiaita. Iso osa joukkueen pojista siirtyy kesän jälkeen ensimmäisen OLS U10 -edustusjoukkueen mukaan, kun taas osa pelaajista jatkaa harrastamista OLS-aluejoukkueissa. Tämä turnaus on meidän joukkueelle kesän kohokohta ja päätekohta. Odotamme turnauksesta tiukkoja pelejä, mukavia oheistapahtumia sekä rentoa yhdessäoloa joukkuekavereiden kesken. Tavoitteena tehdä ikimuistoinen turnaus koko joukkueelle ja jokaiselle perheelle. Viime kesään verrattuna pelaamme ottelut väljemmällä ohjelmalla, eli kaksi peliä per päivä kolmen päivän ajan.


4. Millaiset terveiset lähettäisitte muille Helsinki Cup 2021 -turnaukseen osallistuville joukkueille?

Viime kesänä meiltä jäi seuran viirit ottamatta mukaan turnaukseen, mutta tänä kesänä korjaamme tilanteen ja jokainen meitä vastaan pelaava joukkue saa viirin. Tulkaa juttelemaan pelien yhteydessä, mukavaa vaihtaa ajatuksia suomalaisesta jalkapalloilusta muiden joukkueiden taustojen kanssa!

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!