Esittelyssä Helsinki Cupin kumppani LaLiga Grassroots

LaLiga Grassroots on LaLigan aloite ruohonjuuritason jalkapallon edistämiseksi kansainvälisellä tasolla. Ohjelma kokoaa yhteen yli 500 urheilu- ja harjoitusprojektia 40 maassa, joita LaLiga on kehittänyt vuodesta 2015 lähtien. Nämä projektit edistävät LaLigan tietämyksen ja metodologian viemistä maailmalle.

Vuodesta 2022 alkaen LaLiga kehittää ja hallinnoi useita ohjelmia ensimmäistä kertaa Espanjassa. Pelaajan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen keskittyvien ohjelmien keskuksena toimii Centro ESC Madrid. Centro ESC Madrid on ainutlaatuinen urheilukeskus, jossa kaksi johtavaa urheilualan instituutiota LaLiga ja NBA toimivat rinnakkain ensimmäistä kertaa.

ESC Madrid Center

ESC Madrid Center avaa ovensa kesällä 2022. Keskuksesta löytyy asunnot yli 400 hengelle 24 tunnin vartioinnilla, kansainvälinen koulu, jossa on auditorio, kirjasto ja laboratorio, terveyskeskus sekä useita peli-, kokous- ja opiskeluhuoneita.

Kompleksissa on myös kaksi FIFA-standardin mukaista jalkapallokenttää sekä erilaisia ​​harjoitustiloja, koripallopaviljonki, kuntosali ja uima-allas, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan yhdistää urheilu ja akateeminen koulutus, jota LaLigan uudet Grassroots-projektit hakevat.

LaLiga Grassroots -koulutustarjonta sisältää erilaisia ​​ohjelmia, jotka keskittyvät pelaajien taitojen parantamiseen keskittyen huippuosaamiseen ja urheiluun opetusvälineenä heidän kokonaisvaltaisessa kehityksessä.

Kaksi näistä ohjelmista erottuu joukosta, yksi pitkäaikainen ja toinen lyhytaikainen: LaLiga Academy ja LaLiga Training Stages.


LaLiga Academy

Vuosittainen 12-17-vuotiaille pelaajille suunnattu ohjelma, joka on tarkoitettu urheilijoiden 360-asteiseen valmennukseen, huolehtien ja edistäen heidän henkilökohtaista kehitystään niin akateemisella puolella kuin urheilukentällä.

Ainutlaatuinen koulutus- ja urheilukokemus pojille ja tytöille, jotka haluavat parantaa ja tehostaa taitojaan LaLiga-metodologian avulla sekä nauttia samalla parhaasta koulutuksesta ESC Madridin kansainvälisessä koulussa.

https://www.laligagrassroots.com/en/academy

LaLiga Training Stages

Espanjassa pelaajille kaikkialta maailmasta tarkoitettu korkeatasoista asumista, jossa pelaajat pääsevät parantamaan heidän valmistautumistaan ja kehittymistään erilaisilla vaihtoehdoilla sekä kollektiivisella että yksilötasolla.

Personoitu projekti, joka on räätälöity seurojen, liigojen, liittojen ja kumppaneiden pelaajien sekä valmentajien tarpeisiin.

Kaikki tämä on tehty LaLiga-ammattilaisten sekä kansallisella ja kansainvälisellä kokemuksella varustettujen UEFA-ammattivalmentajien avulla, jotka auttavat rakentamaan elämystä, jonka aikana pelaajat saavat mahdollisuuden nostaa kilpailutasoaan pelaamalla seurojen parhaiden nuorisojoukkueiden kanssa ja kokemalla LaLiga-kokemusta.

https://www.laligagrassroots.com/en/stages

Lisätietoja: grassroots@laliga.es 

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!