Helsinki Cup hitsaa koko seuran yhteen

Lappeenrannan Lauritsalasta tulevalle LAUTP:lle Helsinki Cupista on muodostunut koko seuran yhteinen elämys – viime kesänä mukana oltiin 9 joukkueen ja 164 henkilön voimin.

Turnaukseen saavutaan yhdessä linja-autolla ja kaikki majoittuvat samaan hotelliin. Seuran valmennuspäällikkö Jyri Puhakainen kertoo, että Helsinki Cup on merkittävä tapahtuma seuran yhteishengen kannalta.

– Olimme viime kesänä majoitusvarauksissa ajoissa liikkeellä, joten saimme hyvän turnauspaketin lisäksi koko ryhmän samaan hotelliin. Majoituimme Scandic Meilahdessa, joka oli mukavasti kävelyetäisyyden päässä monesta turnauskentästä.

Seuran valmentajille turnausviikko on hyvä paikka vaihtaa ajatuksia eri ikäluokkien valmentajien kanssa. Vanhemmille loma-aikaan sijoittuva Helsinki Cup taas tarjoaa mahdollisuuden lähteä mukaan turnausreissulle. Juniorit ovat kovien pelien lisäksi elämysten perässä.

– Helsinki Cup on LAUTP:n joukkueille kauden tärkein turnaus, joten pelaaminen on turnausviikon ykkösjuttu. Pelien ohessa pojat ovat käyneet niin Suomenlinnassa, Linnanmäellä kuin kannustaneet muita seuran joukkueita kentän laidalla, Puhakainen sanoo.

Oma Helsinki Cup -koordinaattori

Seuraan on nimitetty oma Helsinki Cup -koordinaattori, Janne Kemppi, joka kartoittaa ensin sisäisesti kiinnostuksen osallistumiseen ja hoitaa tämän jälkeen turnausjärjestelyt valmiiksi Helsinki Cupin organisaation kanssa.

Puhakainen kiittelee, että maakuntajoukkueen on helppo tulla Helsinki Cupiin, sillä turnaus- ja majoitusjärjestelyt hoidetaan varmalla otteella ja hyvällä sapluunalla.

– Kyllä meillä on ensi vuodelle tulossa vähintään sama määrä joukkueita, ehkä jopa pari lisää. Viimeksi paras joukkueemme saavutti puolivälieräpaikan, joten toivotaan, että kesällä 2019 joku joukkueistamme pelaa välierissä tai jopa finaaleissa.

Lisää aiheesta

13.07.2024
Helsinki Cup onnistui liikuttamaan 30 000 lasta ja nuorta
200

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje