Helsinki Cupiin uusi turnauspäällikkö!

Olemme Helsinki Cupissa erittäin innoissamme, että saamme organisaatioon erittäin kokeneen kilpapuolen asiantuntijan niin omalta jalkapallouralta kuin valmentajauralta. Mikolla on kokemusta kansainvälisistä turnauksista ja erilaisista kilpailuista ja jalkapallotoiminnasta.

Mikko Savolainen on 36-vuotias jalkapallon suuri ystävä. Hän on viettänyt yli 20 vuotta pelikenttien pyörteissä ja melkein yhtä kauan valmentanut nuoria lupauksia, viime vuodet erityisesti HJK:n junioreiden parissa. Mikon juuret ovat Uudeltamaalta, joten iso osa kentistä ovat tuttuja entuudestaan, joka helpottaa uuden turnauspäällikön laajaa näkemystä kenttäalueista.

Helsinki Cupilla on ollut Mikolle valtava merkitys jo lapsuudesta asti. Hän muistelee ensimmäisiä hetkiään cupissa seitsemänvuotiaana, ja siitä lähtien hän on ollut mukana lähes joka vuosi – yhteensä jo noin 25 kertaa! Helsinki Cup onkin kesän kohokohta, joka odottaa aina nurkan takana.

Uusi rooli turnauksessa tuo mukanaan jännitystä ja odotuksia. Mikko on innoissaan päästessään osaksi järjestelytiimiä ja odottaa jo kiireistä, mutta unohtumatonta futisviikkoa.

Mikko aloitti turnauspäällikkönä huhtikuun alussa ja onkin opetellut uutta arkea.

”Viime viikko on ollut täynnä uuden oppimista ja tutustumista tulevaan tehtävään, mutta tunnelma toimistolla on ollut rennon positiivinen. Ei turhaa stressiä, vaan innokasta tekemisen meininkiä!” kertoo Mikko.

Terveisiä turnauksen joukkueille

Mikko lähettää lämpimät terveiset kaikille joukkueille, jotka ovat mukana tulevassa turnauksessa: ”Tervetuloa kesän ykkösturnaukseen! Muistetaan iloita, kannustaa ja juhlia! Tehdään turnauksesta yhdessä ikimuistoinen!”

Odotamme Mikon ensimmäistä Helsinki Cupia turnauspäällikkönä yhtä paljon kuin mies itse. Mikon ja muut Helsinki Cupin organisaation löytää Helsinki Cupin toimistolta, Bolt Arenalta ja viimeistään turnauksen kisatoimistosta!

Tervetuloa mukaan Mikko!

Mikko Savolainen

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!