RaKe:n Sudet valmiina Helsinki Cup Challengen palkintoleirille

Kesän 2018 Helsinki Cup oli Rajamäen Kehityksen Susille (B11 Harraste) täydellinen. He voittivat Helsinki Cup Challenge -haastekilpailun ja veivät myös avajaistapahtumassa jaetun äänekkäin ja näkyvin joukkue -tittelin.

– Joukkueen pelit menivät jopa odotettua paremmin ja sääkin oli aivan mahtava. Tämä oli meille kaikin puolin hieno turnausreissu, joukkueenjohtaja Kimmo Kemppainen vahvistaa.

Sudet kiersivät turnauksen yhteistyökumppaneiden organisoimia Helsinki Cup Challenge -pisteitä innokkaasti. Voittajajoukkueen mieleen jäi erityisesti Osuuspankin Virtual Goalie -peli.

– Pelaajat olivat tässä asiassa itse aktiivisia ja motivoituneita, he halusivat pärjätä tässäkin. Ja olihan se pojille uskomaton hetki, kun he kuulivat Helsinki Cup Challengen voitosta. Ensihämmennyksen jälkeen ei riemulla tuntunut olevan rajoja, joukkueenjohtaja muistelee.

Kemppainen toteaa, että turnauksen oheisohjelmilla on iso merkitys erityisesti harrastajajoukkueille.

– Ne ovat ryhmähengen ja turnausfiiliksen kannalta tosi tärkeitä elementtejä. Turnausviikolla joukkue hitsautuu pelien ja muun hauskanpidon myötä hyvin yhteen. Monelle juniorille juuri oheisohjelmat antavat unohtumattomimmat muistot.

RaKe:n Sudet suuntaavat tulevana viikonloppuna Eerikkilän valmennuskeskukseen Sami Hyypiä Academyn organisoimalle palkintoleirille. Kemppaisen toiveena on, että mukavan leirin lisäksi sieltä tarttuisi mukaan oppeja esimerkiksi tilan hallinnasta ja kentällä sijoittumisesta.

Helsinki Cup toivottaa RaKe:n Susille hauskaa leiriviikonloppua!

Lisää aiheesta

28.05.2024
Esittelyssä Ysikaks Nivala
86

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje