Helsinki Cupin loppuhuipennus huomenna Töölössä – lue tästä finaalipäivän poikkeusjärjestelyistä

Helsinki Cupin loppuhuipennus lähestyy, sillä 14 loppuottelua pelataan huomenna lauantaina Töölön Pallokentällä. Finaalijoukkueet päivittyvät tänne (skrollaa sivun alaosaan lauantaihin) sitä mukaa kuin ne varmistuvat.

Lippu finaalikatsomoon maksaa aikuisille 10 euroa ja lapsille 5 euroa, ja turnausrannekkeella katsomoon pääsee ilmaiseksi. Finaalipäivänä katsomoon mahtuu enintään 500 henkilöä terveysviranomaisten suosituksen mukaisesti.

Lipun ostaneiden katsojien on hyvä ottaa huomioon, ettei finaalipäivän katsomoalueelle pääse enää takaisin sieltä kerran pois lähdettyään. Tällä pyritään varmistamaan turvajärjestelyiden ja terveyteen liittyvien suositusten toteutuminen. Töölön Pallokentälle tuodaan finaalipäivän ajaksi siirtokäymälät.

Poikkeusjärjestelyihin lukeutuu lisäksi se, että loppuotteluiden jälkeen pelaajat ottavat kukin oman mitalinsa pöydältä. Pokaali ojennetaan kapteenille, mutta juhlallisuuksia varten joukkue siirtyy syrjemmälle.

Palautteesta paistaa tyytyväisyys

Helsinki Cupin toimitusjohtajan Kirsi Kavanteen mukaan turnaus on sujunut äärettömän hyvin.

”Olemme saaneet pelaajien vanhemmilta aivan mahtavaa palautetta. Heistä on ollut ihanaa, että turnaus järjestetään ja perinne jatkuu, vaikka avajaisten ja kisadiscon kaltaiset isommat tapahtumat jätettiinkin tämän vuoden turnausohjelmasta pois. Ihmiset ovat kovin tyytyväisiä, että lapset pääsevät pelaamaan”, Kavanne kertoo.

Turnausjärjestelyjen sujuvuus on saavutus, jonka arvoa nostaa epätietoisuuden jatkuminen pitkälle kevääseen. Varmistus tämän vuoden Helsinki Cupin toteutumiselle saatiin vasta toukokuun lopussa, kun Helsingin kaupunki puolsi päätöstä.

”Loppujen lopuksi meillä oli kuukausi aikaa tehdä turnauksen käytännön järjestelyt. Siitä huolimatta tänä vuonna osallistui yli 1100 joukkuetta, mikä on vain noin 200 vähemmän kuin ennätyksellisenä viime vuonna. Noin 20 eri maasta olisi nytkin ollut tulossa kansainvälisiä joukkueita, jotka eivät kuitenkaan päässeet tämän vuoden poikkeusoloissa mukaan. Lisäksi Uudenmaan ulkopuolisista joukkueista jäi pois noin 50 kappaletta”, Kavanne sanoo.

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!