Seker06 FC B15

Seker06 FC on kotoisin Ankaran vilkkaasta pääkaupungista Turkista ja osallistuu nyt ensimmäistä kertaa Helsinki Cupiin. Seker06 FC lupaa tuoda turnaukseen intoa ja innostusta.

Onko joukkueenne ollut aiemmin Helsinki Cupissa – jos joo/ei, mikä vetää teidät ensi kesäksi Helsinkiin?

”Tämä on ensimmäinen kertamme, kun osallistumme Helsinki Cupiin. Olemme innoissamme tuomassa joukkueemme Helsinkiin, koska se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden pelaajillemme kilpailla kansainvälisellä tasolla ja saada uutta korvaamatonta kokemusta. Helsinki Cupin maine hyvin järjestettynä, kilpailullisena ja ystävällisenä turnauksena vastaa täydellisesti tavoitteitamme kehityksen ja urheiluhenkisyyden suhteen.”

Mitä odotatte turnaukselta?

”Me haluamme kokea Suomen tarjoaman monimuotoisen maailman ja kulttuurin rikkauden. Matka antaa meille tilaisuuden tutustua ihmisiin eri puolilta maailmaa, oppia erilaisista kulttuureista ja kielistä. 11-vuotiaina meillä on mahdollisuus jakaa tämä seikkailu joukkueen, perheen ja ystävien kanssa, vahvistaen samalla yhteisöllisyyttämme. Haluamme sukeltaa Suomen elämään, osallistua monipuolisiin aktiviteetteihin ja kokea erilaiset pelikentät, joilla voimme pelata muiden lasten kanssa. Tärkeintä meille on pelata ja nauttia viikosta, jossa kunnioitus, reilu peli, hauskuus ja ilo ovat avainsanoja.”

Terveisiä muille joukkueille, jotka osallistuvat kesän 2024 turnaukseen


”Haluamme lähettää lämpimimmät terveiset kaikille vuoden 2024 Helsinki Cupiin osallistuville joukkueille. Odotamme tapaavamme teidät kentällä ja sen ulkopuolella, jossa voimme jakaa kokemuksia ja luoda kestäviä ystävyyssuhteita. Tehdään tästä turnauksesta ikimuistoinen reilun pelin ja loistavan urheiluhenkisyyden avulla. Nähdään Helsingissä”

Tervetuloa mukaan kokemaan elämyksellinen kesä 2024!

Lisätiedot:

Lotta Peitsi

Helsinki Cup

+358 40 576 8336, lotta.peitsi@helsinkicup.fi

www.helsinkicup.fi  

AS Fontonne Antibes B12

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!