Historian suurin turnaus

Valmistautuminen jatkuu, sillä pian Helsingin futiskentät ja sen ihastuttavat kadut täyttyvät jälleen innokkailla ja taidokkailla junioripelaajilla.

Tämän kesän turnauksessa nähdään ennätyksellinen osallistujamäärä. Joukkueita on tänä vuonna mukana yli 1600, joista tyttöjoukkueita yli 250 ja poikajoukkueita yli 1350.

Helsinki Cup on tunnettu Suomen kansainvälisimpänä junioripelaajien jalkapalloturnauksena. Vallitsevan maailmantilanteen takia kansainvälisyys on jäänyt vähäiseksi kahtena peräkkäisenä vuonna.

Pitkän tauon jälkeen saamme jälleen toivottaa tervetulleeksi suomalaisten joukkueiden lisäksi myös ison joukon kansainvälisiä joukkueita.

Tämän kesän turnauksessa mukana mahtavia juonioripelaajia Argentiinasta, Brasiliasta, Espanjasta, Islannista, Latviasta, Meksikosta, Mongoliasta, Portugalista, Ruotsista, Sveitsistä ja Virosta.


Hartwall Jaffa Juicy X Helsinki Cup -minifestarit

Tämän kesän Helsinki Cup tulee olemaan täynnä hauskoja kokemuksia ja monipuolista ohjelmaa. Turnauksen ohjelmaan kuuluu mm. Helsinki Cupin yhdessä Hartwallin kanssa järjestämät minifestarit. Hartwall Jaffa Juicy X Helsinki Cup- minifestarit järjestetään Love the Ball Centerissa keskiviikkona 13.7. Lavalla nähdään mm. räppäri Ege Zulu ja energinen duo SOFA.

Love the Ball on Helsinki Cupin tapahtuma-alue, joka sijaitsee Käpylän urheilupuistossa. LTBC:ssä tapahtuu myös päivittäin, sillä ohjelmaa on turnausviikon jokaisena päivänä! 

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!