Yli 1500 joukkuetta mukana turnauksessa

Joulukuussa näimme jo suurimman osallistujamäärän mitä siihen mennessä on ikinä ilmoittautunut. Emme pystyneet kuvitellakaan, että joukkueita saapuu vieläkin enemmän turnaukseen. Helsinki Cup on kasvattanut joukkuemäärää vuodesta 2011 ja ainoat turnaukset, kun joukkuemäärä ei ole kasvanut ovat olleet koronavuoden turnaukset 2020 ja 2021. Vuonna 2011 joukkueita oli mukana 777 ja nyt olemme tuplanneet jo määrän tälle yli 1600 joukkueen tasolle. Jalkapallon pelaaminen on tietysti kasvanut, Huuhkajien ja Helmareiden menestys on kasvattanut jalkapallon suosiota sekä liikkumisesta ja harrastamisesta on tullut vieläkin tärkeämpi juttu perheille ja pelaajille.

Tähän aikaan, kun on alle kuukausi aikaa ilmoittautua, Helsinki Cup on tuomassa 15 eri maasta yli 70 kansainvälistä joukkuetta mukaan turnaukseen. Joukkueita on mukana Brasiliasta, Espanjasta, Islannista, Kreikasta, Latviasta, Liberiasta, Meksikosta, Mongoliasta, Norjasta, Ranskasta, Ruotsista, Taiwanista, Thaimaasta, Virosta, Yhdysvalloista ja Suomesta. Kansainvälisiä joukkueita ilmoittautuu eniten isojen kenttien sarjoihin (B13 11v11 – B17 sekä G14 – G18), mutta nuorempiinkin ikäluokkiin on tulijoita.

Myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevia joukkueita on nyt jo mukana hienot 70 joukkuetta. Joukkueelle turnaus ei ole pelkkä turnaus. Helsinki Cup on lomamatka ja ennen kaikkea elämys ja kokemus, joka muistetaan.

Helsinki Cupin toimistolla rekrytoidaan kesän työntekijöitä, suunnitellaan kenttäalueita, mietimme otteluohjelman rakentumista, suunnitellaan kioskien tarjontaa kesälle sopivaksi, puristetaan viimeiset ilmoittautumiset seuroilta sekä lyödään lukkoon turnausviikon ohjelmaa.

Teemme vielä hartiavoimin töitä, jotta saamme kaiken naksahtamaan paikoilleen ja olemmekin valmiit kesän viimeisiin suunnitteluihin. Viimeinen kuukausi aikaa ilmoittautua!

Tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Helsinki Cup toimisto 

Love The Ball Center 2022

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!