Vuoden 2020 Helsinki Cupiin mukaan ilmoittautunut

Vuoden 2020 Helsinki Cupin järjestelyt etenevät normaalisti ja turnaus järjestetään suunnitellusti heinäkuussa. Tämän kesän Helsinki Cup -turnauksen alkamiseen on pitkälti yli 100 päivää aikaa, mikä antaa turnausorganisaatiolle hyvät valmiudet paitsi seurata koronavirustilanteen kehittymistä, myös reagoida siihen tarvittavin varotoimenpitein.

Helsinki Cup jatkaa tilanteen seuraamista jatkuvasti ja tukeutuu päätöksenteossa terveysviranomaisten ajankohtaisimpiin suosituksiin.

”Tämän hetkisen tiedon mukaan vuoden 2020 Helsinkiä Cupin järjestämiselle suunnitellusti ei ole esteitä. Mukaan on ilmoittautunut jo yli tuhat joukkuetta, joille kotimainen huipputurnaus on kesän kohokohta etenkin, jos ulkomailla järjestettäviin turnauksiin pääsy estyy matkustusrajoitusten myötä. Meille tärkeintä on varmistaa pelaajien, katsojien, Helsinki Cup -henkilökunnan sekä kaikkien muiden turnaukseen osallistuvien terveys, minkä takia seuraamme viranomaistahojen suosituksia päivittäin ja pidämme teidät ajan tasalla heti, jos ne muuttuvat.” sanoo Helsinki Cupin toimitusjohtaja Kirsi Kavanne.

Lisää aiheesta

14.06.2019
Kesän 2019 otteluohjelma on julkaistu

Katso oman joukkueen peliohjelma! Lue lisää

97

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje