SiPS:n T14-joukkueen yhteisenä päämääränä Helsinki Cup

Jokainen joukkue on omanlaisensa, mutta Siilinjärven Palloseuran T14-joukkueessa täytyy olla jotain poikkeuksellista: he pokkasivat kesällä 2018 Helsinki Cupin hyvästä joukkuehengestä annettavan #Bettertogether-palkinnon ja ovat saaneet tunnustusta yhteispelistä myös muissa turnauksissa.

– Meillä on koossa hyvä ja avoin ryhmä, jossa kunnioitetaan ja kannustetaan toisia, mutta ei pelätä sanoa asioita ääneen. Yksi merkittävä tekijä on, että kuljemme turnausmatkat yhdessä linja-autolla. Tällä tavoin turnaus antaa enemmän myös kentän ulkopuolella, joukkueenjohtaja Sirpa Hyttinen mainitsee.

Tytöt pelaavat sarjapelien lisäksi noin 2–4 turnausta vuodessa. Turnausmatkat ovat pelaajille vuoden kohokohtia, joita odotetaan ja joiden vuoksi treenataan.

– Kyllä yhteisillä päämäärillä ja tavoitteilla on merkitystä joukkueen koossa pysymisen kannalta erityisesti silloin, kun puhutaan murrosikäisistä pelaajista. Joukkue oli kesällä 2018 ensimmäistä kertaa Helsinki Cupissa ja tytöt halusivat päästä uudelleen mukaan, kertoo Hyttinen.

Joukkueenjohtaja sanoo turnauksen olleen SiPS:n tytöille erittäin hyvä ja opettavainen kokemus. Pelit olivat joukkueelle matkan ykkösjuttu, mutta turnausviikolla ehti tehdä paljon muutakin – ja se jos mikä kohottaa yhteishenkeä.

– Kävimme muun muassa Korkeasaaressa, Linnanmäellä ja tietysti shoppailemassa. Yhtenä päivänä pistimme Hietaniemeen piknikin pystyyn, Hyttinen muistelee.

Linja-auto starttaa Siilinjärveltä jälleen heinäkuussa kohti pääkaupunkiseutua ja Helsinki Cupin viheriöitä.

Tervetuloa turnaukseen SiPS:n tytöt!

Lisää aiheesta

15.04.2024
Helsinki Cupiin uusi turnauspäällikkö
77

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje