Mestarien liigan voittopokaali nyt esillä Helsinki Cupin kisakylässä

Helsinki Cupin keskiviikkoinen turnauspäivä alkoi arvovaltaisissa merkeissä, kun eurooppalaisen seurajalkapalloilun kolme arvostetuinta pokaalia asetettiin turnausväen ihailtaviksi Käpylässä. Kisakylä Love The Ball Centerissä voi käydä katsomassa Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja UEFA Super Cupin voittokannuja tänään ja huomenna kello 9–16.30.

UEFA Super Cup -ottelussa kohtaavat 10.8.2022 Helsingin Olympiastadionilla Mestarien liigan voittaja Real Madrid ja Eurooppa-liigan valloittanut Eintracht Frankfurt, minkä johdosta eurofutiksen kauneimmat pokaalit ovat nyt Helsingissä. Kisavieraat pääsevät katsomaan pokaaleita ja kuvauttamaan itsensä niiden edessä tänään ja huomenna Käpylän urheilupuistossa sijaitsevalla Love The Ball Center -tapahtumatorilla.

”Helsinki Cup -mitalit ovat jo itsessään niin arvokkaita muistoja, että monella sellaisen voittaneella se on yhä tallessa – tai peräti takan päällä kunniapaikalla. Tänä vuonna olemme niin onnekkaita, että turnaukseen on saatu esiteltäviksi vähintään yhtä arvokkaita voitonmerkkejä, joista Mestarien liigan pokaali näyttää olevan kaikkein suosituin kuvaustausta. Nämä eurofutiksen arvopokaalit ovat selkeästi yksi turnauksen suurimmista vetonauloista”, sanoo Helsinki Cupin toimitusjohtaja Kirsi Kavanne.

”Niitä pääsee ihailemaan vielä huomenna torstaina, eikä tilaisuutta kannata hukata! Kisavieraat pääsevät kuvauttamaan itsensä pokaalien kanssa, mutta koska ne varmasti kiinnostavat junioreita, on syytä varautua jonottamaan päästäkseen pokaalien luokse. Muiden huomioon ottamiseksi pyydämme, että kuvaus suoritetaan ripeästi, jotta kaikki halukkaat ehtivät ihailemaan pokaaleja. Kisavieraat pääsevät aivan pokaalien viereen, mutta niitä ei saa koskea”, hän jatkaa.

Pokaalit voi nähdä vielä ennen Super Cup -ottelua elokuussa UEFA Super Cupin Fan Zonella Kansalaistorilla tiistaina 9.8. ja keskiviikkona 10.8.

Minifestareilla villitsevät Ege Zulu ja SOFA

Keskiviikon huipentaa kello 18–21.30 Käpylän Love The Ball Centerissä järjestettävä Helsinki Cup -disco eli minifestarit. Nuorten jalkapalloilijoiden omassa festivaalissa esiintyvät tänä vuonna räppäri Ege Zulu ja energinen duo SOFA. Lippuja voi ostaa paikan päältä 7 euron hintaan.

Puolenvälin krouvin saavutettuaan turnaus etenee siten, että huomenna torstaina ohjelmassa ovat jatko-ottelut. Perjantaina pelataan tyttöjen sarjojen B-finaalit, poikien sarjojen B- ja C-finaalit sekä tyttöjen yleis- ja harrastesarjojen A-finaalit. Tämän jälkeen kaikki on valmista turnauksen huipentavalle lauantaiselle finaalipäivälle, jolloin ratkaistaan 12 sarjan mestaruudet Töölön pallokentällä.

Valtaosa Helsinki Cupin peleistä striimataan ja ne ovat katsottavissa maksua vastaan Pohjoismaiden suurimmalla urheilustriimausalustalla Solidsportissa. Striimaussisältöä saadaan lähes jokaiselta kentältä – näin kaikki sellaisetkin perheenjäsenet ja tuttavat, jotka eivät pääse kannustamaan paikan päälle, pääsevät osallisiksi kisahuumaan. 

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!