Helsinki Cup on lajia rakastava jalkapalloyhteisö

Hyvä jalkapalloturnaus on enemmän kuin pelkkä kentällä tapahtuva kilpailu. Se on yhteisön rakentaja, innostuksen lähde ja huippuhetkien tarjoaja kaikille osallistujille.

Millainen turnaus on Helsinki Cup?

Houkutteleva turnauksemme vetää puoleensa pelaajia eri puolilta maailmaa ja tarjoaa mahdollisuuden kilpailla huippuluokan jalkapalloilijoita vastaan. Kilpailutaso on jokaiselle joukkueelle sellainen, missä joukkueet ja pelaajat voivat testata taitonsa ja kehittyä.

Kattavat ja huolellisesti suunnitellut järjestelyt ovat välttämättömiä turnaukselle. Tarjoamme selkeät aikataulut, turvallisen ympäristön ja asianmukaiset pelialustat – siksi pelaammekin Helsingin kaupungin hyvin hoidetuilla nurmilla. Tiesitkö, että kaupunki remontoi joka vuosi kenttiä, jotta seuratoiminta pystyisi kehittymään erinomaisissa olosuhteissa? Ystävyyssuhteet ja kokemusten jakaminen ovat osa turnauksen viehätystä.

Yhdistämme pelaajat, valmentajat, vanhemmat, fanit, perheet, työntekijät, yhteistyökumppanit ja katsojat yhteisöksi, joka jakaa intohimon jalkapalloon. Olemme iloisia, että Sponsor Insightin mukaan jopa yli 700 000 täysi-ikäistä suomalaista on kiinnostunut Helsinki Cupista!

Kutsumme joukkueita eri taustoista ja maista kansainväliseen turnaukseen, jotta kokemus olisi monimuotoisempi, rikkaampi ja eri pelityyleistä johtuen opettavampi. Monet kotimaiset joukkueet saavat vastustajia yli 15 eri kansallisuudesta – kauimmat matkaavat Pohjois- ja Etelä-Amerikasta asti.

Upea tunnelma on Helsinki Cupin ytimessä

Tunnelma on olennainen osa laajalle levittäytyvää turnaustamme, jota värittävät avajaiset, turnausfestarit ja viikon mittainen tapahtumatori Love The Ball Center. Innokkaat kannattajat, musiikki, pelikentät ja huippuhetket tekevät turnauksesta unohtumattoman kokemuksen. Helsinki Cup on tapahtuma, joka tarjoaa elämyksiä niin aloitteleville pelaajille kuin kokeneille valmentajille.

Helsinki Cup haluaa korostaa reilua peliä vastustajia kohtaan. Se kannustaa pelaajia kilpailemaan kovasti, mutta myös kunnioittamaan pelin henkeä. Kaikki ovat samanarvoisia ja tervetulleita Helsinki Cupiin.

Jalkapalloturnauksemme on enemmän kuin vain voittoja ja tappioita. Olemme ihmisiä yhdistävä kokemus, joka jättää muiston pelaajien, valmentajien ja fanien sydämiin.

Tervetuloa mukaan kokemaan elämyksellinen kesä 2024!

Lisätiedot:

Lotta Peitsi Turnauspäällikkö

Helsinki Cup

+358 40 576 8336, lotta.peitsi@helsinkicup.fi

www.helsinkicup.fi  

G10. LPS – TuPS. Helsinki Cup 12.7.2023. Photo: Jussi Eskola

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!