Uutta voimaa Helsinki Cupin toimistolle

Organisaatiomme on saanut syksyn aikana uusia vahvistuksia: Minna Korpela aloitti alkusyksystä yhteyspäällikön tehtävissä ja uusi turnauspäällikkö Lotta Peitsi astui Helsinki Cupin kokoonpanoon marraskuussa.

Pitkän futistaustan sekä pelaajana että seuratyössä kerännyt Peitsi tuli työpariksi viimeisen viiden vuoden ajan turnauspäällikkönä toimineelle Mikko Haimilalle, joka siirtyy huhtikuussa uusiin haasteisiin koulunpenkille.

Peitsillä jos kenellä, on kokemusta Helsinki Cupista. Turnauskestävyyttä on testattu niin pelaajana, valmentajana, kesätyöntekijänä kuin kisatoimiston vastaavana.

– Nyt työpäivät täyttyvät joukkueiden kontaktoimisesta, mutta mitä keväämmäksi mennään, sitä enemmän turnauspainotteiseksi työ muokkautuu. Helsinki Cup on yli 20 000 juniorin ja useiden oheistapahtumien myötä iso kokonaisuus, joten on hienoa, että teemme Mikon kanssa ensimmäiset kuukaudet työtä yhdessä ja pääsen näin hyvin sisään turnauspäällikön tehtäviin, sanoo Peitsi.

– Meillä on ainutlaatuinen tilaisuus turnauksen historiassa, sillä Helsinki Cupilla on kevääseen saakka kaksi turnauspäällikköä. Tämä antaa uudet mahdollisuudet myös turnauksen kehitystyöhön, Haimila jatkaa.

Vahvaa osaamista tapahtumapuolelle

Helsinki Cupin uusi yhteyspäällikkö Minna Korpela hyppäsi mukaan tuttuun organisaatioon, sillä hänellä on taustaa Helsinki Cupin tapahtumien organisoinnista ja kumppanimyynnistä. Tapahtumatuotannosta Korpelalta löytyy kokemusta aina MM-tasolta asti.

– Teen yhteistyökumppanimyyntiä ja rakennan heidän kanssaan elämyksiä turnausväelle. Tällä hetkellä on menossa aktiivinen myyntivaihe, mutta kevään aikana tapahtumajärjestelyt ottavat isompaa roolia. Jokainen turnaus on erilaisensa ja osallistujille halutaan tarjota aina uutta koettavaa, Korpela sanoo.

Helsinki Cupin toimistolla on osaamisvoimaa ja hyvä boogi viedä asioita eteenpäin.

Pysykää kuulolla – kesän 2019 turnausviikko rakentuu jo kovalla tohinalla.

Lisää aiheesta

13.07.2024
Helsinki Cup onnistui liikuttamaan 30 000 lasta ja nuorta
200

Kumppanit

Ollaan yhteydessä

Yhteystiedot

Helsinki Cup toimisto

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Sähköposti: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Tilaa uutiskirje