1000 joukkuetta kasassa!

Ilmoittautuminen jatkuu 30.4. asti.

Kesän turnaukseen on ilmoittautunut jo yli 1 000 joukkuetta noin 50 eri sarjaan. Mahtavaa! Viime kesänä saimme kokea ennätyskuuman turnausviikon, kun mittari näytti 30 astetta lähes joka päivä. Ensi kesälle odotamme turnausvierailijoita Suomesta ja ulkomailta.

Mitkä joukkueet ovat mukana?

Suomalaisia joukkueita on ilmoittautunut mukaan ympäri Suomen. Kauimmat joukkueet tulevat Rovaniemeltä, Kajaanista, Oulusta, Porista sekä Ahvenanmaalta.

Tällä hetkellä suomalaisten joukkueiden lisäksi mukaan on ilmoittautunut muutama islantilaisjoukkue. Turnaus on kerännyt kiinnostusta ja kyselyitä myös muista maista, mutta vallitsevan tilanteen johdosta moni ulkomaalainen joukkue odottaa vahvistuksia kesän matkalle. 

Mielenkiintoisia joukkueita voi mennä katsomaan sarjoittain täältä: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/ilmoittautuneet.php

Ennätyksiä rikotaan!

1 000 joukkuetta on ennätysmäärä tähän aikaan vuodesta, sillä turnaukseen on aikaa vielä puoli vuotta. On hienoa nähdä, miten joukkueet ovat valmiita kesän suurimpaan jalkapallotapahtumaan ja ovat varanneet paikkansa jo hyvissä ajoin.

Toimistolla mietitään ensi kesän toimintoja, ratkaistaan remonttien takia siirtyviä alueita sekä suunnitellaan jokaiselle ikimuistoista turnausviikkoa pelien ja oheisohjelmien osalta. Näistä tulee lisätietoa lähempänä turnausta!

Huom! Jos sinulla tai perheenjäsenelläsi olisi kiinnostusta tehdä töitä kesän turnauksessa niin nyt kannattaa pysyä kuulolla.

Talviterveisin,
Helsinki Cup organisaatio 

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!