Helsinki Cup 2021 lähestyy – turnausjärjestelyt jatkuvat normaaliin tapaan

Helsinki Cup jatkaa turnausjärjestelyitä normaalisti eteenpäin. Joukkueita on ilmoittautunut yli 1 000, joka on määrältään lähes yhtä paljon kuin viime kesän turnauksessa. Joukkueet odottavatkin jo kovasti kesän pelejä ja heinäkuisen aurinkoista turnausviikkoa. Ilmoittautumisaikaa on pidennetty sunnuntaihin 16.5. asti. Ilmoittautumaan turnaukseen pääset täältä!

Turvallisuus – turnauksen tärkein elementti


Helsinki Cupille on ensiarvoisen tärkeää osallistujien turvallisuus. Linjanvedoille antaa tukevan selkänojan viime kesän turnaus, jonka saimme vietyä hienosti läpi erityistoimenpitein ja viranomaisohjeita noudattaen – ja mikä tärkeintä, ilman yhtäkään koronatartuntaa.


Lisäinformaatiota lähempänä kesää


Pian päästään avaamaan sarjapelit, joiden edetessä näemme hieman enemmän kesän tilannetta. Helsinki Cup pyrkii tekemään vastuullisena toimijana pelit ja pelialueet  turvalliseksi. Otteluohjelma suunnitellaan tarkasti ja pelien välissä on pidemmät tauot ylimääräisten kontaktien välttämiseksi. Yleisörajoitukset selviävät lähempänä kesää ja toivommekin, että katsojat olisivat tervetulleita kannustamaan joukkueita kentän laidalle. Tästä tiedämme myös lähempänä turnausta, josta tiedotamme erikseen.


Turnaus toteutuu – kesän tautitilanne näyttää, millaisena


Helsinki Cup suunnittelee tämän kesän turnausta muutamalla erilaisella vaihtoehdolla, riippuen täysin siitä, minkälaisessa maailmassa elämme viruksen leviämisen ja tautitilanteen kanssa. Seuraamme päivittäin niin hallituksen ja viranomaisten määräyksiä kuin alueellisiakin ohjeistuksia. Uskomme, että toukokuussa olemme jo valmiimpia kertomaan millaisissa olosuhteissa turnaus voidaan järjestää.


Mitä, jos turnaus peruuntuu?


Jos viranomaisten päätöksellä turnaus perutaan, maksamme jo maksetut osallistumis- ja majoitusmaksut joukkueille takaisin. Muutoin noudatamme yleisiä peruutusehtojamme, jotka olemme varanneille joukkueille erikseen ilmoittaneet.

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!