Helsinki Cupin nurmet odottavat jo pelaajia – pelit pelataan hyvin huolletuilla kentillä

Me Helsinki Cupilla tiedämme, että ei ole yhdentekevää millaisella alustalla jalkapalloa pelataan. Pelialusta vaikuttaa yllättävän moneen seikkaan aina pelituntumasta siihen, millaiset futiskengät kentällä pitää olla. Siksi me panostammekin aina hyvin huollettuihin ja ajatuksella suunniteltuihin pelikenttiin.

Turnaus pelataan Helsingin hyvin huolletuilla nurmikentillä

Myös tämän kesän Helsinki Cup pelataan Helsingin erinomaisilla nurmikentillä. Helsinki Cup -turnausta on pelattu kaupungin nurmikentillä jo peräti 45 vuotta ja vuosi vuodelta nurmet vihertävät mitä loistavammin kesän turnausviikolla. Myös tekonurmien määrä on kasvanut runsaasti ja eikä hiekkakentillä pelata enää vanhat hiekkahousut jalassa. 

Nurmet suunnitellaan pelityylien mukaan

Helsinki Cupin organisaatio tekee yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa liikuntapaikkojen osalta ja on jo aikaisin talvella yhteydessä tulevista remonteista ja muutoksista. Kun kesä lähestyy, organisaatio käy jokaisen kenttäalueenläpi ja suunnittelee mitkä pelityylit (5v5, 8v8 vai 11v11) tullaan pelaamaan milläkin kentällä. Näin olosuhteet ovat kullekin ottelulle aina mahdollisimman optimaaliset.

Osa peleistä pelataan Espoon kentillä

Viime vuosina Helsinki Cup -joukkueet ovat päässeet pelaamaan myös Espoon Tapiolan Urheilupuistoon kolmelle isolle tekonurmikentälle. Tapiolan nurmet jaetaan pienempiin kenttiin. Kiitos hyvin hoidetuista ja laadukkaista nurmista ja kentistä kuuluu kaikille Helsingin ja Espoon puolen liikuntapaikanhoitajille – heidän ansiostaan myös tämän kesän turnaus päästään pelaaman loistavissa puitteissa.

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!