Täältä tullaan kesä 2022!

Katseet kohti kesää 2022  ja Helsinki Cupia!

Kaksi erikoista vuotta on pian takana päin ja Helsinki Cupin perinne jatkuu. Olemme erittäin onnellisia siitä, että poikkeuksellisesta maailmantilanteesta huolimatta olemme pystyneet liikuttamaan kymmeniä tuhansia lapsia Helsinki Cupin merkeissä myös näiden kahden vuoden aikana. Päämäärämme on jatkaa turnauksen huippupelejä, ja kuljemmekin positiivisin mielin kohti tulevaa kesää. Ilmoittautuminen kesän 2022 turnaukseen avautui 15. syyskuuta ja suuri määrä kiinnostuneita on jo ilmoittautunut mukaan kesän turnaukseen.

Helsinki Cup 2021 toteutui onnistuneesti

Viime kesän turnaukseen osallistui yhteensä 1372 joukkuetta. Osallistuvien joukkueiden määrä jäi vain 10 joukkueen päähän Helsinki Cupin joukkuemääräennätystä. Joukkueita osallistui ympäri Suomen ja saimme vieraaksi myös neljä kansainvälistä joukkuetta Virosta ja Ranskasta. Joukkueiden fiilis oli erinomainen ja turnauksen huippupelipaikkana toimi Huuhkajien ja Helmareiden kotikentän, Olympiastadionin.
Kymmenvuotiaat pääsivät pelaamaan stadionilla vähintään yhden ottelun, myös finaalit pelattiin stadionin helteisessä säässä.

Ilmoittautuminen ensi kesän turnaukseen jo hyvässä vauhdissa

Kesän 2022 turnaukseen on tähän mennessä ilmoittautunut jo saman verran joukkueita kuin viime vuonna samaan aikaan. Tyttöjä oli viime kesän turnauksessa ennätykselliset 250 joukkuetta. Tehdään ensi kesän turnauksesta vieläkin suurempi ja rikotaan ennätykset yhdessä!

Täysillä kohti vuotta 2022

Toivomme ensi kesän turvauksen olevan elämyksellinen kokemus kaikille osallistujille. Turnaus järjestetään junioreita varten, ja pyrimme siihen, että vallitsevasta maailmantilanteesta riippumatta voimme järjestää turvallisen tapahtuman jokaiselle osallistujalle. Kesän turnauksessa on lähemmäs 90 kenttää ja 15 kenttäaluetta, joten tilaa riittää ja pelit voidaan pelata juuri niin turvallisesti kuin tilanne vaatii. Katso kaikki tähän mennessä ilmoittautuneet joukkueet niin tiedät, kenet kohtaat ensi kesän viheriöillä. Toivottavasti näemme myös teidän joukkueenne vuoden 2022 Helsinki Cup -turnauksessa!

Terveisin,
Helsinki Cup organisaatio 

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!