JVG yllätti Helsinki Cup -joukkueen ja lähetti tsemppiviestin kummitytöilleen – ”Ilon kautta”

Tyttöjoukkueet ovat aloittaneet Helsinki Cup -pelinsä tänään keskiviikkona. Varmasti yksi päivän ilahtuneimmista joukkueista on tyttöjen G11-sarjassa pelaava TPV, joka koki iltapäivällä miellyttävän yllätyksen: heille paljastui, että artistiduo JVG toimii turnauksessa joukkueen kummeina.

Jare Brand ja Ville Galle saapuivat Myllypuron kentälle hieman ennen kuin TPV pelasi siellä ensimmäisen turnauspelinsä ja jakoivat joukkueelle turnauspelipaidat.

”Vedettiin tytöille myös alkulämmöt, joissa meitäkin yritettiin saada heittämään kärrynpyöriä ja puolivoltteja. Ei ihan lähtenyt meiltä yhtä sujuvasti kuin tytöiltä”, kaksikko nauraa.

Suuri anti artisteilta tulikin joukkueelle henkisessä valmistautumisessa.

”Sanottiin, että ilon kautta. Muistakaa vaan nauttia ja pitää hauskaa joukkueena”, JVG raotti kummijoukkueelleen antamaa tsemppiviestiä turnaukseen.  

Helsinki Cup on uusien nappisten arvoinen

Jarella ja Ville Gallella on itselläänkin hyviä muistoja Helsinki Cupista junioriajoiltaan. Jare edusti aikanaan Puotinkylän Valttia ja Ville Galle Helsingin Dynamoa.

”Kyllähän Helsinki Cup oli kesän kohokohta, jota varten piti ostaa uudet nappikset ja kiillottaa ne ennen ensimmäistä peliä. Helsinki Cupin matsit ovat ainoita, joissa pääsi pelaamaan nurtsille – muuten vedettiin hiekalla”, JVG muistelee.

Litti tai Vesku olisi ollut suosikkikummi

Jos artistiduo olisi itse päässyt junnuvuosinaan valitsemaan yhden esikuvan, joka olisi tullut yllättämään heidän joukkueensa Helsinki Cupissa, kuka olisi valikoitunut kummiksi?

”Litti olisi ollut kova, sen sisäsyrjäsyötöistä olisi voinut ottaa alkulämmöissä mallia. Tai sitten Vesku Loiri”, kaksikko päättää.

Turnaus puolivälin krouvissa

Turnaus on tämän päivän jälkeen puolivälin krouvissa, ja turnauspäällikkö Lotta Peitsin mukaan tapahtuma on lähtenyt käyntiin hyvin.

”Ainoa haaste on ollut sateinen sää. Jouduimme suuren vesimäärän vuoksi hetkellisesti sulkemaan pari kenttäaluetta, mutta nopeiden uudelleen järjestelyiden ansiosta kaikki ottelut on saatu pelattua”, Peitsi kertoo.

Turnauspäällikkö muistuttaa kaikkia turnaukseen osallistujia muistamaan turvallisuusohjeet urheilun riemusta nauttiessa.

”Tärkeintä on muistaa pitää turvavälit muihin ihmisiin sekä pitää huoli hyvästä hygieniasta pesemällä käsiä usein. Ja jos nyt siitepölykauden aikana yskittää, niin yksitään hihaan.”

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!