Tervetuloa Helsinki Cupiin turnauspaketilla!

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja meillä toimii Suomen paras joukkoliikenne. Metro vie Vuosaaresta Espoon Kivenlahteen asti. Juna kuljettaa Helsingin rautatieasemalta Suomen pohjoisimpaan rautatieasemalle Kolariin asti. Etelässä kulkee myös kehärata, joka tuo matkustajat lentokentältä ja vie heidät ympäri Helsinkiä erilaisiin majoituksiin. Bussit liikkuvat ympäri Uudenmaan ympäristöä neljällä eri vyöhykkeellä. Lähes kaikki Helsinki Cupin kentät kuuluvat AB-vyöhykkeille. Satamista kulkevat raitiovaunut (stadilaisittain ”spora”) kiertäen Helsingin ydinkeskustan. Uusimman raitiovaunuliikenteen Helsinki sai lokakuun lopussa Itäkeskuksesta Espoon Keilaniemeen. Tiedätkö, montako pelikenttää on tämänkin pikaratikan varrella?

HSL Lippu toimii sinun joukkoliikenteesi pääsylippuna, jonka jokainen turnauslainen saa, kun ottaa kauttamme majoituksen ja turnauspaketin.

Majoitushotelleiksi ovat valikoituneet Scandicin erinomaiset hotellit läheltä pelikenttiä sekä Holiday Inn, joka on loistava, remontoitu hotelli Messukeskuksen ja Käpylän kenttien kupeessa. Aamiainen on vertaansa vailla, sängyt ja mukavuudet hotellissa ovat omaa luokkaansa. Jokaiseen hotelliin on helppo matkustaa rautatieasemalta, lentoasemalta ja satamasta. Hotelleista matkaa Helsingin keskustaan on muutama kilometri. Julkinen liikenne vie sinut keskustaan kymmenessä minuutissa. Haluaisitko nauttia koko joukkueen voimin Scandicin erinomaisista hotelleista ja viettää turnauspaketin kera elämyksellinen viikko Helsingissä?


Lisätiedot:

Majoitusmyynti

Helsinki Cup

+358 40 680 4006

sales@helsinkicup.fi

www.helsinkicup.fi  

Helsinki Cup. 15.7.2023. Photo: Jussi Eskola

Partners

Let’s stay in touch!

Contact Info

Helsinki Cup Office

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
E-mail: helsinkicup@helsinkicup.fi
Int.tel: +358 40 640 8750

Subscribe newsletter

Helsinki Cup Tournament App!

Helsinki Cup application gives an access to the tournament benefits. Updated version available soon!